INNOVASJONER. FORUT FOR SIN TID.

Innovative funksjoner i BMW 7-serie.

INNOVASJONER. FORUT FOR SIN TID.

Innovative funksjoner i BMW 7-serie.

BMWs ingeniører er lidenskapelig opptatt av banebrytende innovasjoner. Med funksjoner som BMW Gesture Control, BMW laserlys og Remote Control Parking viser de at de fortsatt setter nye standarder. BMW 7-serie er dessuten den første av BMWs modeller som leveres med BWW Touch Command, et integrert nettbrett du kan bruke til å styre viktige funksjoner.

INNOVASJONER. FORUT FOR SIN TID.Innovative funksjoner i BMW 7-serie.

BMWs ingeniører er lidenskapelig opptatt av banebrytende innovasjoner. Med funksjoner som BMW Gesture Control, BMW laserlys og Remote Control Parking viser de at de fortsatt setter nye standarder. BMW 7-serie er dessuten den første av BMWs modeller som leveres med BWW Touch Command, et integrert nettbrett du kan bruke til å styre viktige funksjoner.

Finn ut mer

BMW LASERLYS.

I laserfjernlysmodus har BMW laserlys en lyslengde på inntil 600 meter og lyser nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Denne nye lykteteknologien øker sikkerheten ved å bedre sikten forover i mørket.
Utstyret omfatter LED-nærlys og LED-fjernlys med lasermodul. BMW laserlys har et svært klart og kraftig lys med en betydelig høyere lysstyrke enn vanlige lykter. Lykter med BMW laserlys har blå designdetaljer på lyssylindrene og BMW Laserlight-logo. BMW laserlys omfatter også LED-parkeringslys, LED-kjørelys, LED-blinklys, LED-avkjøringslys, adaptive kjørelys og BMW Selective Beam (fjernlysassistent som ikke blender).

BMW TOUCH COMMAND.

BMW Touch Command er et nettbrett med 7-tommers skjerm som er integrert i midtarmlenet i baksetet. Det er koblet til bilsystemene og gir deg mange innstillings- og betjeningsmuligheter.

Ved hjelp av nettbrettet kan du for eksempel stille inn baksetene og passasjersetet foran, klimaanlegget, ventilasjonen, setevarmen i baksetet og kupélyset med bakgrunnsbelysning og styre rullegardinene foran glasstaket og vinduene. I tillegg kan underholdningsfunksjoner styres, og på skjermene i baksetet kan medieinnhold vises, f.eks. filmer.

Den bærbare BMW Touch Command kan lades i den praktiske snap-in-adapteren.

BMW GESTURE CONTROL.

Med BMW Gesture Control kan du styre spesielt definerte funksjoner med håndbevegelser. Enkle håndbevegelser, som sveiping og peking, registreres i området over den fremre midtkonsollen og utløser funksjoner, for eksempel å motta eller avvise et anrop, fortsette eller avbryte veivisning og starte og stoppe lydopptak. Du kan regulere volumet ved å snurre med pekefingeren. Gesture Control er et supplement til de eksisterende betjeningssystemene som iDrive-multikontroll med touchfunksjon.
De mulige håndbevegelsene for betjening vises på kontrolldisplayet. I tillegg gir systemet tilbakemelding med symboler og lydsignaler når du bruker gestikulasjonsstyring.

Komfort og velvære.

En ny æra av kjørekomfort i BMW 7-serie.

  • Navigasjonssystem Professional med berøringsskjerm.

    Navigasjonssystem Professional imponerer med design og ytelse i særklasse. Navigasjonssystemet er perfekt integrert i bilen og enkelt å bruke. Det inkluderer iDrive-betjeningskonsept med iDrive-multikontroll med touchfunksjon og en berøringsskjerm. Systemet omfatter stemmestyring, BMW Professional radio med DVD-spiller og 20 GB minnekapasitet for lydfiler. Dessuten er det mulig å bruke RTTI. En fastmontert LCD-skjerm i farger på 10,25 tommer med todelt skjermvisning (hoved- og hjelpeskjerm) gjør systemet oversiktlig og lett lesbart.
    Du kan enkelt velge om du vil betjene systemet ved hjelp av iDrive-multikontrollen med touchfunksjon, som lar deg oppgi måladresser ved å skrive dem med fingeren på berøringsfeltet, eller ved hjelp av berøringsskjermen, gestikulasjonsstyringen, stemmestyringen eller de sju favorittastene.
    BMW ConnectedDrive inkluderer gratis automatisk oppdatering av kartdata for Norge opptil fire ganger i året i tre år.

REMOTE CONTROL PARKING.

Med funksjonen Remote Control Parking kan du gå ut av bilen og styre bilen inn eller ut av en trang parkeringsluke eller en garasje med en fjernkontroll. Du aktiverer Remote Control Parking fra utsiden av bilen med BMW Display Key.

Park Distance Control (PDC), parkeringsassistenten og Surround View-sensorene overvåker parkeringen. Bilen må stå med fronten rett frem midt foran parkeringsluken eller garasjen for at du skal kunne fjernstyre bilen inn i luken/garasjen. Du kan stanse bilen kontrollert under parkeringen ved behov.

Etter at bilen er parkert, kan du slå av motoren med nøkkelen, og slå den på igjen med nøkkelen når du kommer tilbake. Ved fjernstyrt utmanøvrering kjører bilen automatisk ut av parkeringsluken/garasjen.

BMW DISPLAY KEY.

BMW Display Key viser diverse data om bilens status og kan brukes til å betjene utvalgte funksjoner på den integrerte berøringsskjermen.
Du kan vise klokkeslett, tanknivå, rekkevidde, servicemeldinger og statusen til sentrallåssystemet, vinduene og glasstaket. I tillegg kan du betjene funksjonen for Remote Control Parking og kupévarmeren med BMW Display Key.
BMW Display Key kan lades trådløst eller med USB-kabelen som følger med.

TRÅDLØS LADING AV TELEFON.

Trådløs lading for telefon omfatter et ladeetui med en trådløs ladefunksjon og integrert mobilpåminnelse. I tillegg får du to ekstra USB-porter med inntil 2 ampere ladestrøm for hurtig lading av bærbare enheter. Forberedelse for WLAN-hotspot gjør det mulig å abonnere på tjenesten HotSpot Drive fra Telekom med LTE-standard.

Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold, og en ekstra mikrofon gir bedre handsfreekvalitet i forsetene. I tillegg skjermer den ekstra mikrofonen for forstyrrende støy fra passasjersetet foran og baksetet.

Inntil to mobiltelefoner og en bærbar musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. Telefonpakken omfatter også Bluetooth Office som gir tilgang til kalender, e-post og tekstmeldingsfunksjonen på kompatible smarttelefoner.

ADAPTIVE-MODUS.

ADAPTIVE-MODUS.

Adaptive-modus er en smart, interaktiv funksjon som styres med Driving experience-knappen. Adaptive-modus tilpasser Dynamic Damping Control, styringen og automatgirkassen kontinuerlig etter kjøresituasjonen. I Adaptive-modus tar systemet hensyn til mange faktorer som kickdown, rattbevegelser, cruise control og kjørestil. Systemet samarbeider med veivisning i sanntid og velger dermed rett gir i tide før svinger. I tillegg til Adaptive-modus kan du velge mellom SPORT-, COMFORT- og ECO PRO-modus.