ESTETIKK. FOR VISJONÆRER.

BMW 7-serie og design

ESTETIKK. FOR VISJONÆRER.

BMW 7-serie og design

"Den nye BMW 7-serie viser vår definisjon av moderne luksus. Dette inkluderer tekniske innovasjoner, detaljer av høy kvalitet, et tiltalende formspråk og en behagelig atmosfære. I designprosessen arbeidet vi i tråd med begrepet 'Technological Poetry' – og hadde som mål å forene innovativ teknologi med en spennende design."

Karim Habib, designsjef hos BMW personbil

ESTETIKK. FOR VISJONÆRER.BMW 7-serie og design

"Den nye BMW 7-serie viser vår definisjon av moderne luksus. Dette inkluderer tekniske innovasjoner, detaljer av høy kvalitet, et tiltalende formspråk og en behagelig atmosfære. I designprosessen arbeidet vi i tråd med begrepet 'Technological Poetry' – og hadde som mål å forene innovativ teknologi med en spennende design."

Karim Habib, designsjef hos BMW personbil

Finn ut mer

UTVENDIG DESIGN.

Designen til BMW 7-serie er BMW-design i sin mest elegante form, med dynamiske proporsjoner, presise linjer og veldreide overflater. BMW 7-serie har en dynamisk front, langstrakte sidelinjer og en kraftfull hekk som utstråler et naturlig og suverent nærvær.

 • En selvsikker front

  Den brede rammen til den store, loddrette grillen er svært fremtredende og fremhever bilens dynamiske karakter. Luftinntaket nedenfor gir inntrykk av å være tredelt og strekker seg langs hele frontskjørtet, noe som gir bilen et eksepsjonelt utseende. De innerste lyssylindrene på de adaptive LED-lyktene (ekstrautstyr) er som standard utstyrt med LED-pærer. Lyssylindrene er forbundet med grillen med en horisontal linje.
  BMW laserlys er en innovativ lysteknologi som i høyeste grad viser vei. Lyset er lett gjenkjennelig på de blåfargede, horisontale ribbene inni lyssylindrene.

 • Elegante sidelinjer

  Sett fra siden gir den slakt skrånende taklinjen bilen en elegant silhuett. Vindusdekoren i krom går elegant over i hofmeisterknekken. En dobbel sidelinje med integrerte dørhåndtak strekker seg fra frontlyktene til baklyktene. Mellom de to linjene oppstår det et lys- og skyggespill som skaper en konstant lysstrime som fremhever både lengden og høyden på BMW 7-serie. De harmoniske formene og det lave tyngdepunktet fremheves av en kromlist som strekker seg fra air breather langs hele siden av bilen.

 • En kraftfull hekk

  Den horisontale plasseringen av bakpartens komponenter fremhever bilens bredde og suverenitet. En horisontal kromkant løper langs hele bilens bredde og skaper en optisk forbindelse mellom lyktene. For første gang er lysets L-form videreført i glassets utforming, noe som gir hekklyktene et enda mer markant utseende. Enderørene omkranses av en kraftig kromramme. Sammen med den brede sporvidden og de velformede hjulhusene senker de det optiske tyngdepunktet og gir BMW 7-serie et suverent utseende også når den ses bakfra.

NYREGRILL MED ACTIVE AIR STREAM.

Nyregrill med Active Air stream er et unikt og markant designelement i fronten på BMW 7-serie. Luftspjeldene med kromribber er synlige og regulerer aktivt luftstrømmen. Når motoren har økt kjølebehov, åpnes luftspjeldene. I lukket tilstand gir de bedre aerodynamikk og utgjør et flott blikkfang takket være ribbene i krom.

INNVENDIG DESIGN.

Uansett hvor du tar plass i BMW 7-serie, kan du nyte en moderne og luksuriøs atmosfære. En virtuos kombinasjon av materialer, lys, form, farge og innovativ teknologi omgir mennesker som ønsker å sette noe i bevegelse, enten det er fra baksetet eller fra førersetet.

Komfort og velvære.

En ny æra av kjørekomfort i BMW 7-serie.

 • For baksetepassasjerer

  Baksetet har en komfortabel og luksuriøs atmosfære hvor passasjerene kan nyte god plass og har tilgang til en rekke eksklusive underholdningsmuligheter. Ved hjelp av det uttakbare nettbrettet Touch Command kan passasjerene betjene komfort- og underholdsningsfunksjoner.
  Executive Lounge er ekstrautstyr og legger til rette for at passasjeren som sitter på passasjersiden kan slappe av i en særdeles komfortabel hvileposisjon. Bordet i sort nappaskinn er integrert i midtarmlenet og har en myk og fin overflate. Sky Lounge panoramatak i glass i den lange versjonen gir en lys og lett atmosfære i kupeen, og kan etter ønske belyses i fargene til Ambient light. Dette er den perfekte atmosfære for å nyte den fremragende lydkvaliteten fra Bowers & Wilkins Diamond surroundlydsystem med 1400 watt.

 • For fører og sidepassasjer

  Instrumentpanelet i BMW 7-serie er rettet mot førerplassen og har en rekke teknologiske nyvinninger. BMW er den første produsenten som tilbyr Gesture Control slik at viktige kommandoer kan gis med en håndbevegelse. Andre like intelligente systemer er den videreutviklede stemmestyringen, iDrive-multikontrollen med touchfunksjon og eventuelt berøringsskjermen, som i kombinasjon med Navigasjonssystem Professional lar deg betjene den 10,25-tommers LCD-fargeskjermen.
  Avhengig av hvilken kjøremodus som er valgt, vises informasjonen i instrumentpanelet bak skinnrattet med ulik grafikk. Multifunksjonstastene har en tredimensjonal utforming som gir en behagelig overflate, i tillegg til at de har en polert kromoverflate. De elegante konturene med horisontale flater fremheves av lyset fra Ambient light.

ELEGANTE DETALJER.

I kupeen finner du kvalitetsmaterialer som krom kombinert med f.eks. edeltrelister i grå flammet poppel og seter trukket i eksklusivt elfenbenshvitt nappaskinn. Instrumentpanelet er et resultat av førsteklasses håndverk. Under produksjonen tilpasses de enkelte elementene til hverandre, slik at de fremstår som en helhet.

 • M-førerpakke.

  Med M-førerpakke økes topphastigheten fra 250 km/t som er standard, til 305 km/t. M-førerpakke kan bestilles ved kjøp av ny bil, og kan til enhver tid ettermonteres. Alle andre tekniske data forblir uendret ved montering. Et gavekort på BMW M Intensive Training i regi av BMW Driving Experience er inkludert. Hvis M-førerpakke kjøpes på nytt, kan opplæringen hos Driving Experience byttes mot en annen opplæring mot et pristillegg.

SPESIALUTGAVE "MONTBLANC FOR BMW".

Dagens luksus er mangfoldig og inkluderer både utsøkte materialer, gjennomtenkt design og enestående funksjoner. Spesialutgaven "Montblanc for BMW" markerer de to merkenes felles lidenskap for kvalitet og håndverk. Montblanc har i den forbindelse satt sammen en samling av utvalgt tilbehør til BMW 7-serie.
Skinnkreasjonene og skriveutstyret er perfekt å ha med i bilen, både i hverdagen og når du skal på lange, luksuriøse bilferier. Alle elementene har en elegant preging som matcher stilen til BMW 7-serie, samt den diskrete signaturen "Montblanc for BMW". Fra og med våren 2016 vil den eksklusive serien være i salg hos utvalgte BMW-forhandlere og Montblanc-butikker verden over som en del av BMW Lifestyle Kolleksjonen.