LUKSUS OG ADRENALINKICK.

Helt nye BMW M760Li xDrive med 610 hk.*

LUKSUS OG ADRENALINKICK.

Helt nye BMW M760Li xDrive med 610 hk.*

LUKSUS OG ADRENALINKICK.Helt nye BMW M760Li xDrive med 610 hk.*

BMW M760Li xDrive og BMW M760Li xDrive-modellen V12 Excellence er de første M Performance-modellene fra BMW M GmbH basert på BMW 7-serie Limousine. De to toppmodellene i denne modellserien er utstyrt med den 12-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensinmotoren. BMW M760Li xDrive er den mest dynamiske versjonen, mens modellen V12 Excellence fremhever bilens luksuriøse preg. Begge modellene har lekre utvendige og innvendige designelementer fra BMW Individual. Resultatet er to biler med ren dynamikk og luksuriøs komfort.


Opplysninger for BMW M760Li xDrive:
Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 1,28 l/mil*
CO₂-utslipp ved blandet kjøring: 294 g/km*

Opplysninger for BMW M760Li xDrive-modellen V12 Excellence
Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 1,26 l/mil
CO2-utslipp ved blandet kjøring: 294 g/km

* Foreløpige, uoffisielle verdier.

Design

BMW M760Li xDRIVE MED M PERFORMANCE DESIGN.

Utvalgt utstyr fra M Sportspakke gir det stilfulle utseendet til BMW M760Li xDrive et ekstra sportslig preg. Dette suppleres av eksklusive designelementer fra M Performance. En rekke tekniske og utseendemessige endringer er tydelig signert BMW M GmbH. Målet er å oppnå maksimal dynamikk, minimal luftmotstand og høy komfort. Det imponerende utseendet til denne luksuslimousinen har fått noen nye nyanser som vil begeistre sportslige førere.

EKSKLUSIVE ELEMENTER PÅ BMW M760Li xDRIVE.

Designelementer i kontrastfarge.

Den endrede fronten med større luftinntak har eksklusive M Performance-elementer. Rammen rundt og forsiden av nyregrillen pluss aeroblades er i ceriumgrått.

20" M Dobbelteke 760 M.

Sammen med 19" M sportsbremser med blå bremsekalipere overfører lettmetallfelger i ceriumgrått med matt glanspolert finish akselerasjon og retardasjon optimalt til veien.

Stilfulle M Performance-logoer.

Sett fra siden er M-logoen, V12-logoen, sidespeilhusene, air breather og dekorelementer på dører og dørhåndtak i ceriumgrått.

Imponerende M sportseksosanlegg.

Med eksklusive enderørsdeksler med dobbeltrørfinish i ceriumgrått er M sportseksosanlegget på M760Li xDrive optimert for en ekstra sportslig motorlyd.

Umiskjennelig sett bakfra.

Listen på bakluken og modellogoen i ceriumgrått leveres kun til M Performance. M hekkspoileren (ekstrautstyr) fremhever det sportslige uttrykket.

Spesielle innstigningslister.

De belyste innstigningslistene med V12-logo viser både førere og passasjerer hvilke kjøreopplevelser de kan forvente.

BMW M760Li xDRIVE-MODELLEN V12 EXCELLENCE.

Den som ønsker luksusutgaven av BMW M760Li xDrive, velger utstyrsversjonen BMW M760Li xDriveV12 Excellence (ekstrautstyr). Her er det lagt vekt på eksklusiv komfort og elegant luksus.

 • Pure Excellence utvendig design

  Utseendet til denne karakteristiske utstyrsversjonen tilsvarer Pure Excellence utvendig design. Den omfatter også designbremser med sølvelokserte bremsekalipere og BMW-signatur. Foran har BMW M760Li xDrive V12 Excellence-modellen kromdekor i luftinntaksgitteret. Grillribbene er sølvfargede med forkrommet forside og dekorramme. Vinduslistene, air breather med dørdekorelement og V12-logoen på C-stolpen er også i lys krom. På venstre side av bakluken er det en blank xDrive-logo over den forkrommede håndtakslisten, På høyre side er det en V12-logo i stedet for modellogoen.

 • Pure Excellence innvendig design

  Kupeen til denne utstyrsversjonen prydes av Pure Excellence innvendig design. Det betyr at den har taktrekk i Alcantara og innstigningslister i finslipt aluminium med belyst V12-modellogo. Edeltreinnlegg på sikkerhetsbelteåpningene, armlenene, håndtakene i taket over baksetet og BMW-skinnrattet preger den innvendige designen. Når tenningen slås på, vises en V12-logo midt i kombiinstrumentet før kjøreturen begynner.

12-SYLINDRET M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO BENSINMOTOR.

Den 12-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensinmotoren setter standarden i sitt segment. Den kraftige motoren leverer imponerende dreiemoment over hele turtallsregisteret. Helt fra et turtall på 1500 o/min* leverer den maksimalt dreiemoment på 800 Nm*. 6,6-litersmotoren har maksimal effekt på 610 hk* ved 5250–6000 o/min*. BMW 7-serie Limousine med 12-sylindret motor akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 3,7 sekunder*.
 

* Foreløpige, uoffisielle verdier.

 • Endret avgassanlegg

  Det nyutviklede M sportseksosanlegget med spjeldstyring skaper en sportslig motorlyd som endrer seg etter kjøremåten. Den varierer fra diskré til kraftfull 12-sylinderlyd som understreker de dynamiske egenskapene til BMW M760Li xDrive.

  I BMW M760Li xDriveV12 Excellence er lyden fra det komfortorienterte avgassanlegget dempet og kultivert. De to forkrommede enderørsdekslene har felles design med en ekstra kromramme i hekkskjørtet.

M PERFORMANCE KJØREDYNAMIKK.

BMW M760Li xDrive har det aktive chassisreguleringssystemet Executive Drive Pro med luftfjæring på begge aksler, Dynamic Damping Control, integrert Active Steering og det intelligente firehjulsdriftsystemet xDrive. Disse systemene har M Performance-konfigurasjon og sørger dermed for en uvanlig kjøredynamikk og samtidig svært høy kjørekomfort.

 • Integrert Active Steering for smidigere kjøreegenskaper

  Kjøredynamikken blir påvirket av integrert Active Steering. Den tilpasser for- og bakhjulenes styrevinkel etter hastigheten, slik at bilen blir smidigere og lettere på rattet. Dermed takler den smidig svinger i høye hastigheter og brå feltskifter. Styringselektronikkens forskjellige karakteristikker er direkte tilknyttet Driving experience-knappen. Karakteristikkene velges basert på den aktuelle kjøremodusen og er spesialtilpasset BMW M760Li xDrive.

 • BMW xDrive firehjulsdrift for bedre veigrep

  Den permanente firehjulsdriften er standardutstyr på BMW M760Li xDrive. Det intelligente systemet fordeler dreiemomentet variabelt mellom for- og bakakselen. Det gir mer dynamiske og smidige kjøreegenskaper og merkbart bedre veigrep, slik at bilen byr på mer kjøreglede. For å spisse M Performance-egenskapene til BMW M760Li xDrive er prioriteringen av bakhjulsdriften mer utpreget, slik at dynamikken blir mer presis.

I aksjon.

M Performance-modellene BMW M760Li xDrive og BMW M760Li xDriveV12 Excellence.

HØYERE KOMFORT MED EXECUTIVE DRIVE PRO.

Sammen med luftfjæring på begge aksler og Dynamic Damping Control sørger den aktive chassisreguleringen for usedvanlig høy kjørekomfort. Krengningsstabilisatoren Dynamic Drive er videreutviklet. Fjærings-, dempings- og svingningskomforten i denne limousinen fra M Performance er perfekt balansert mellom sportslig og tilbakelent. Ved brå retningsendringer utlignes sidekrengningene umiddelbart. På rettstrekker gir de justerbare stabilisatorene fjæringssystemet størst mulig bevegelsesfrihet, slik at kjørekomforten blir høyest mulig. Systemet er spesialtilpasset de dynamiske egenskapene til BMW M760Li xDrive.

Steptronic

SPORTSLIGE YTELSER MED 8-TRINNS SPORTS-AUTOMATGIRKASSE.

V12-motoren leveres sammen med en 8-trinns sports-automatgirkasse. Giringsprogrammene er spesialtilpasset M Performance og karakteristikken til motoren med 610 hk. Med girhendlene på rattet kan du gire ekstra sportslig. Girkassen har også launch control som gir ambisiøse førere optimal akselerasjon under alle forhold. Den kompakte konstruksjonen, den lave vekten og det perfekte samspillet med Auto Start Stopp-funksjonen bidrar til å redusere drivstofforbruket og utslippet.

M PERFORMANCE-FAMILIEN.

Det ypperste innen design, motorkraft og kjøredynamikk forenes perfekt i M Performance-modellene. Det eksklusive tilbudet fra BMW M GmbH forener det beste fra den enkelte BMW-modellserien med de dynamiske genene fra BMW M. Resultatet er en helt egen klasse.

Intens kjøreglede.

Bli kjent med alle M Performance-modellene.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

  Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.