BMW 7-SERIE.

Ren luksuriøs kjøreglede.

BMW 7-SERIE.

Ren luksuriøs kjøreglede.

BMW 7-SERIE.Ren luksuriøs kjøreglede.

Nominell effekt i kW (hk) ved o/min (730d3)

195 (265)/4000

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (730d3)

146–139

Blandet kjøring i l/mil (730d3)

0,56-0,53

Topphastighet i km/t (730d3)

250

BMW Group har en lang tradisjon i å skape biler for fremtiden. Vi mener at den beste måten å forutsi fremtiden på, er å skape den. Med BMW 7-serie skaper vi luksus for fremtiden. Det er takket være banebrytende innovasjoner, komfort som setter nye standarder, moderne design og kraftfulle ytelser med imponerende dynamikk og effektiv energiutnyttelse.

ALT OM BMW 7-SERIE.

Design.

"Den nye BMW 7-serie viser vår definisjon av moderne luksus. Dette inkluderer tekniske innovasjoner, detaljer av høy kvalitet, et tiltalende formspråk og en behagelig atmosfære. I designprosessen arbeidet vi i tråd med begrepet 'Technological Poetry' – og hadde som mål å forene innovativ teknologi med en spennende design." Karim Habib, designsjef hos BMW personbil
Finn ut mer

Innovative funksjoner.

BMWs ingeniører er lidenskapelig opptatt av banebrytende innovasjoner. Med funksjoner som BMW gestikulasjonsstyring, BMW laserlys og Remote Control Parking viser de at de fortsatt setter nye standarder. BMW 7-serie er dessuten den første av BMWs modeller som leveres med BWW Touch Command, et integrert nettbrett du kan bruke til å styre viktige funksjoner.
Finn ut mer

Komfort og velvære.

I BMW 7-serie inkluderer BMWs typiske kjøreglede også gleden over å bli kjørt. Den som tar plass i det luksuriøse baksetet, har mye plass å boltre seg på. Den aktive chassisteknologien i Executive Drive Pro sørger for at enhver kjøresituasjon blir en komfortabel og dynamisk opplevelse. Ambient light design samt innovative komfort- og underholdningsfunksjoner bidrar til at kjøreturen blir svært avslappende.
Finn ut mer

BMW EfficientDynamics.

BMW EfficientDynamics-ingeniørene står bak konsepter som blant annet en innovativ og lett konstruksjon, banebrytende motorer og en svært intelligent energistyring. Disse forenes i BMW 7-serie på en mesterlig måte. Resultatet er en fremragende kombinasjon av kjørekomfort, dynamikk og effektivitet.
Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  (1) Verdiene gjelder frem til 15.04.2018. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon om hva som leveres.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

  Verdiene for modeller merket med (2) er foreløpige verdier.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.