PÅ MOTEN SIDEN 1977.

PÅ MOTEN SIDEN 1977.

PÅ MOTEN SIDEN 1977.

Den nye BMW 7-serie er et stilikon som stadig er fornyet. Det ble solgt 280 000 av den første utgaven av denne luksuslimousinen. Den ble et symbol på sin tid, og du kunne se den over alt. Nå fortsetter vi suksesshistorien med jubileumsmodellene. Den ene i elegant petroleumsglimmer metalliclakk, den andre i futuristisk frostsølv metalliclakk. Begge har selvsagt en stilfull og trendy design.

Finn ut mer

40 ÅR.

BMW 7-serie har vært et symbol på luksus og innovasjon siden den ble lansert. Den satte teknologiske milepæler og var den første i sin klasse med digital motorelektronikk, elektronisk speedometer, cruise control og kjørecomputer med tyverisikring. BMW 7-serie har alltid vært forut for sin tid.

Finn ut mer

UTEN SIDESTYKKE.

Den karakteristiske profilen til den første BMW 7-serie Limousine skapte en trend. Med slakt skrånende panser og bakluke og markant sidelinjer brøt den med datidens designkonvensjoner. BMW 7-serie 40 år Edition fortsetter i samme ånd med en moderne tolkning av eksklusiv kjøredynamikk.

FASCINERENDE I ALLE SITUASJONER.

Petroleumsglimmer metallic er en klassisk lakkfarge som også ga de første BMW 7-seriemodellene en egen glans. Lakken i frostsølv metallic gir BMW 7-serie 40 år Edition en fremtidsrettet look. Begge Edition-modellene leveres med 20" BMW Individual lettmetallfelger som understreker den eksklusive stilen.