Den nye BMW 7-serie byr på et tiltalende formspråk, toppytelser og enestående komfort. Designen preges av den imponerende fronten med den karakteristiske nyregrillen og air breather på sidene av bilen. I kupeen skaper skinninteriør og lekre interiørlister en luksuriøs atmosfære.

BMW 7-serie gir større kjøreglede og høyere sikkerhet ved hjelp av digitale og automatiserte funksjoner og assistenter. En rekke førerassistentsystemer er samlet under BMW Personal CoPilot, som hjelper deg i ulike situasjoner og overtar enkelte funksjoner fullstendig. BMW Live Cockpit Professional inkludert Operating System 7.0 gjør betjeningen mer intuitiv og enklere enn noensinne.

I tillegg til versjonen med 6- eller 8-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor kan BMW 7-serie Sedan leveres som BMW 745e/Le Plug-in Hybrid, som byr på den kraftfulle ytelsen til en 6-sylindret BMW TwinPower Turbo rekkemotor og den effektive energiutnyttelsen til nyeste generasjon høyenergibatterier.

Den nye BMW M760Li xDrive Sedan med kraftig 12-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor er både elegant og sportslig. M Sportspakke, eksklusivt M Performance-utstyr og en rekke designelementer retter fokuset mot bilens dynamiske egenskaper.
 

Les mer
BMW 7-serie Sedan (G70) Sett fra siden med åpen bakdør

BMW 7-SERIE SEDAN

BMW M760e Sedan (G70) 2022

BMW M760e SEDAN.

BMW i7 Sedan (G70) 2022

BMW i7 SEDAN.