EN VERDEN FULL AV MULIGHETER.

Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW 6-serie Gran Turismo.

EN VERDEN FULL AV MULIGHETER.

Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW 6-serie Gran Turismo.

EN VERDEN FULL AV MULIGHETER.Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW ConnectedDrive tilbyr en rekke smarte tjenester og produkter som gjør kjøreturen i BMW 6-serie Gran Turismo enda mer bekvem og sikrere. BMW Personal CoPilot inneholder innovative sikkerhets- og assistentsystemer som hjelper deg i alle situasjoner.

Finn ut mer

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligente førerassistentsystemer fra BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligente førerassistentsystemer fra BMW.

Med Driving Assistant Plus fra BMW Personal CoPilot har du en egen assistent i bilen. Pakken med intelligente førerassistentsystemer hjelper deg i monotone og uoversiktlige kjøresituasjoner og øker sikkerheten og komforten i din BMW 6-serie Gran Turismo.

Finn ut mer

LEKENDE LETT PARKERING.

De intelligente førerassistentsystemene fra BMW Personal CoPilot og de digitale tjenestene fra BMW ConnectedDrive gjør parkering til en ny opplevelse. Du slipper å slite med å finne en ledig parkeringsplass, for små parkeringsluker og omstendelig manøvrering når du parkerer på trange steder. Heretter kan du slappe av og overlate disse oppgavene til din BMW.

 • Parkeringsassistent Plus med 3D Surround View

  Utstyrspakken parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View inkl. Top View, Park Distance Control (PDC), parkeringshjelp på siden, nødbremsfunksjonen Active PDC og parkeringsassistent med linjer i lengderetningen som parkerer bilen automatisk, både parallelt med og på tvers av veibanen.

 • Remote Control Parking

  Med funksjonen Remote Control Parking kan du gå ut av bilen og styre den inn eller ut av en trang parkeringsluke eller en garasje med en fjernkontroll. Du aktiverer Remote Control Parking fra utsiden av bilen med BMW Display Key.

BMW CONNECTED.

BMW Connected er en personlig reiseassistent som gjør hverdagen enklere og hjelper deg å komme frem i tide uten å stresse. Relevant informasjon om reisen, som anbefalt avreisetidspunkt, er tilgjengelig på iPhone eller Apple Watch utenfor bilen og kan overføres til bilen.

 • BMW Connected Onboard

  Med BMW Connected Onboard beholder du oversikten over all kjørerelevant informasjon. På skjermen med personlige innstillinger kan du for eksempel se de neste reisemålene og din reiseoversikt. Denne informasjonen kan overføres til navigasjonssystemet. Der starter du veivisning til neste mål med et klikk.

CONNECTED DRIVE-TJENESTER.

BMW 6-serie Gran Turismo tilbyr en rekke nyttige BMW ConnectedDrive-tjenester. Smart teknologi og tjenester hjelper deg å holde kontakten med omverdenen, og hjelper deg under kjøring, slik at du kan kjøre mer avslappet og sikrere.

 • BMW Concierge Service

  Med Concierge Service kan du trykke på en knapp og få kontakt med en BMW-medarbeider hos BMW callsenter. Medarbeideren kan for eksempel hjelpe deg å finne en bestemt restaurant, nærmeste minibank eller et døgnåpent apotek og kan også sende adresseinformasjon til bilens BMW Navigasjonssystem.

 • WLAN-hotspot

  Utstyret omfatter fastmontert WLAN-hotspot med LTE-standard, som gjør det mulig å ha et internettabonnement i bilen. Forbindelsen opprettes ved hjelp av SIM-kortet som er montert i bilen, og et abonnement på tjenesten HotSpot Drive fra Deutsche Telekom AG.

 • Trådløs lading av telefon

  Trådløs lading for telefon omfatter et ladeetui med en trådløs ladefunksjon og ekstra USB-porter. Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold. To mobiltelefoner og en musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. I tillegg leveres Bluetooth Office, NFC-grensesnitt og forberedelse for WLAN-hotspot.

 • BMW Display Key

  BMW Display Key viser diverse data om bilens status og kan brukes til å betjene utvalgte funksjoner med det integrerte berøringsdisplayet. Dermed kan bilfunksjoner, som aktivering av kupévarmeren, styres med nøkkelen..

 • BMW Head-Up Display

  BMW Head-Up Display i farger projiserer relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.