NÅR VEIEN BLIR MÅLET.

Kjøreegenskapene til BMW 6-serie Gran Turismo.

NÅR VEIEN BLIR MÅLET.

Kjøreegenskapene til BMW 6-serie Gran Turismo.

NÅR VEIEN BLIR MÅLET.Kjøreegenskapene til BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW 6-serie Gran Turismo er overraskende allsidig. Motorer med effektiv energiutnyttelse er kombinert med intelligente aerodynamiske og vektbesparende konstruksjoner for å skape ren kjøredynamikk. Samtidig sørger innovativ chassisteknologi, som Executive Drive, for høy kjørekomfort i alle situasjoner. Med BMW 6-serie Gran Turismo har du alltid det perfekte reisefølget.

Finn ut mer

STILFULLT REISEFØLGE.

Reisekomfort i BMW 6-serie Gran Turismo.

STILFULLT REISEFØLGE.

Reisekomfort i BMW 6-serie Gran Turismo.

Kombinasjonen av stilfull design, god plass og høy komfort gjør BMW 6-serie Gran Turismo til en pioner innen langkjøring. Aktiv chassisteknologi utnytter bilens kjøreegenskaper, slik at du kan nyte de smidige egenskapene i alle hastigheter.

Finn ut mer

TROSSER KREFTENE.

Executive Drive i BMW 6-serie Gran Turismo.

TROSSER KREFTENE.

Executive Drive i BMW 6-serie Gran Turismo.

ET KRAFTSENTRUM

Motorene i BMW 6-serie Gran Turismo.

ET KRAFTSENTRUM

Motorene i BMW 6-serie Gran Turismo.

Motorene i BMW 6-serie Gran Turismo er kraftpakker og en kilde til ren kjøreglede. De turtallsvillige og stillegående motorene med toppmoderne teknologi byr på høy effekt. Innovative løsninger fra BMW EfficientDynamics holder drivstofforbruket og CO2-utslippet nede.

Finn ut mer

Tekniske data.

AERODYNAMIKK PÅ SITT BESTE.

AERODYNAMIKK PÅ SITT BESTE.

Profilen til BMW 6-serie Gran Turismo har en sportslig eleganse som avslører de aerodynamiske egenskapene ved første øyekast. Disse egenskapene merker du også på kjøreegenskapene, lydnivået og energiutnyttelsen. Den aktive hekkspoileren som automatisk skyves ut i hastigheter over 120 km/t, er én av komponentene som bidrar til dette. Resultatet er lavere luftmotstand og merkbart bedre veigrep.

Finn ut mer

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGT.

BMW EfficientLightweight står for smarte konstruksjoner med lav vekt. De bidrar til bedre kjøredynamikk og energiutnyttelse. Lav vekt er en forutsetning for god kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse. Mange komponenter er av lette materialer, som ekstra stivt stål, aluminium og magnesium.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EfficientDynamics er navnet på BMWs strategi for å minimere drivstofforbruk og utslipp og samtidig øke kjøredynamikk og kjøreglede. Disse tiltakene omfatter drivverket, energistyringen og bilkonseptet.

Finn ut mer

NETTILGANG OG FØRERASSISTENTSYSTEMER.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.