ESTETISK DYNAMIKK.

Designen til BMW 6-serie Gran Turismo.

ESTETISK DYNAMIKK.

Designen til BMW 6-serie Gran Turismo.

ESTETISK DYNAMIKK.Designen til BMW 6-serie Gran Turismo.

Den utvendige designen på BMW 6-serie Gran Turismo vekker oppmerksomhet med markante linjer. Bak det elegante formspråket ligger det et komfortkonsept preget av både luksus og praktiske løsninger. Bilen er det ideelle reisefølget, og den er konstruert for å tilfredsstille de høyeste krav til elegant utseende og sportslige ytelser.

Finn ut mer

ET STILIKON.

Høydepunktene i den utvendige designen på BMW 6-serie Gran Turismo.

ET STILIKON.

Høydepunktene i den utvendige designen på BMW 6-serie Gran Turismo.

STRÅLENDE LYS.

Med en smal design og unike lyssylindrer får de adaptive LED-lyktene fronten på BMW 6-serie Gran Turismo til å virke bred og kraftfull. De flate L-formede baklyktene tegner konturene av LED-lyselementene tredimensjonalt og setter et dynamisk preg på bilens hekk.

Mer om lyskonseptet.

STEDET DU VIL VÆRE.

Høydepunktene i kupeen til BMW 6-serie Gran Turismo.

STEDET DU VIL VÆRE.

Høydepunktene i kupeen til BMW 6-serie Gran Turismo.

EN BEHAGELIG ATMOSFÆRE.

BMW 6-serie Gran Turismo kan nytes med alle sanser. Bakgrunnsbelysning med elleve ulike designer byr på passende belysning til hver kjøretur. Ambient air-pakken sørger for frisk luft i kupeen. Panoramataket i glass er på nesten en kvadratmeter og gjør kupeen ekstra lys og luftig.

STILSIKKER.

Modellversjonene av BMW 6-serie Gran Turismo.

STILSIKKER.

Modellversjonene av BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW ORIGINALTILBEHØR.

BMW originaltilbehør tilbyr en passende løsning for alle behov på lange og korte turer. Du kan velge blant et stort antall produkter når du skal tilpasse BMW 6-serie Gran Turismo.

KJØREDYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.