TILPASSER SEG DINE PLANER.

Betjeningskomforten i BMW 5-serie Touring.

TILPASSER SEG DINE PLANER.

Betjeningskomforten i BMW 5-serie Touring.

TILPASSER SEG DINE PLANER.Betjeningskomforten i BMW 5-serie Touring.

Det er lagt stor vekt på betjeningskomfort i BMW 5-serie Touring. Innovativ teknikk gjør det enkelt å laste og losse bagasjerommet. Ved behov kan bagasjeromsvolumet økes fra 570 til 1700 liter. Uansett om du er på en kort tur eller en lang forretningsreise vil du sette pris på de fleksible løsningene, den gode plassen og de dynamiske kjøreegenskapene.


BMW 530d xDrive Touring:
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,51-0,47
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 134-124

BAKRUTEN KAN ÅPNES SEPARAT.

Bakruten kan åpnes separat med en knapp på fjernkontrollen, slik at du raskt og enkelt kan legge fra deg eller hente ting. Når ruten åpnes eller lukkes manuelt, følger bagasjeromstildekningen automatisk med opp og ned.

BAKSETERYGGEN KAN DELES OG LEGGES NED I FORHOLDET 40:20:40.

Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40. Dette gjør bagasjerommet svært fleksibelt, slik at du får plass til alt og alle i bilen. Gjennomlastingssystemet gjør at det er god plass til lange gjenstander som ski og snowboard selv om det sitter to personer i baksetet. Når hele baksetet legges ned, øker bagasjeromsvolumet til BMW 5-serie Touring fra 570 til 1700 liter. Den elektriske betjeningen gjør det enkelt å legge ned bakseteryggen.

AUTOMATISK BETJENING AV BAKLUKEN.

AUTOMATISK BETJENING AV BAKLUKEN.

Med automatisk baklukebetjening kan du åpne og lukke bakluken ved å trykke på den lett tilgjengelige tasten i dørkledningen eller på bilnøkkelen. Bakluken kan fortsatt åpnes på vanlig måte fra utsiden med baklukehåndtaket og lukkes med tasten i kledningen på bakluken.

TAKLER ALLE UTFORDRINGER.

Det optimerte bagasjeromskonseptet i BMW 5-serie Touring er svært fleksibelt. Praktiske funksjoner, som bakseteryggen som kan deles og legges ned, det sammenleggbare bagasjeromsgulvet og en rekke praktiske oppbevarings- og festemuligheter, gjør det enkelt å utnytte plassen, uansett om du skal på tur med familien eller på jobbreise.

 • Bagasjeromspakke

  Bagasjeromspakken gjør bagasjerommet mer funksjonelt med nesten trinnløs justering av seteryggen inkl. cargostilling, festeskinner på venstre og høyre side med to skyvbare festeringer, to festestropper med kunststofframme på venstre og høyre side av sidekledningen samt en multifunksjonskrok.

 • Gjennomlastingssystem

  Gjennomlastingssystemet består av en bakseterygg som kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40. Systemet gjør bagasjerommet svært fleksibelt, slik at du får plass til alt og alle i bilen. Det er for eksempel god plass til lange gjenstander som ski og snowboard selv om det sitter to personer i baksetet.

 • Festeringer

  Det er fire praktiske og solide festeringer til å feste bagasje og gjenstander i bagasjerommet. Større gjenstander kan festes for å hindre at de ikke sklir rundt. Når det ikke er nødvendig å feste bagasjen, ligger festeringene flatt ned, slik at de ikke er i veien.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.