TILPASSER SEG DINE PLANER.

Betjeningskomforten i BMW 5-serie Touring.

TILPASSER SEG DINE PLANER.

Betjeningskomforten i BMW 5-serie Touring.

TILPASSER SEG DINE PLANER.Betjeningskomforten i BMW 5-serie Touring.

Det er lagt stor vekt på betjeningskomfort i BMW 5-serie Touring. Innovativ teknikk gjør det enkelt å laste og losse bagasjerommet. Ved behov kan bagasjeromsvolumet økes fra 570 til 1700 liter. Uansett om du er på en kort tur eller en lang forretningsreise vil du sette pris på de fleksible løsningene, den gode plassen og de dynamiske kjøreegenskapene.

Finn ut mer

BAKRUTEN KAN ÅPNES SEPARAT.

Bakruten kan åpnes separat med en knapp på fjernkontrollen, slik at du raskt og enkelt kan legge fra deg eller hente ting. Når ruten åpnes eller lukkes manuelt, følger bagasjeromstildekningen automatisk med opp og ned.

Finn ut mer

BAKSETERYGGEN KAN DELES OG LEGGES NED I FORHOLDET 40:20:40.

Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40. Dette gjør bagasjerommet svært fleksibelt, slik at du får plass til alt og alle i bilen. Gjennomlastingssystemet gjør at det er god plass til lange gjenstander som ski og snowboard selv om det sitter to personer i baksetet. Når hele baksetet legges ned, øker bagasjeromsvolumet til BMW 5-serie Touring fra 570 til 1700 liter. Den elektriske betjeningen gjør det enkelt å legge ned bakseteryggen.

AUTOMATISK BETJENING AV BAKLUKEN.

AUTOMATISK BETJENING AV BAKLUKEN.

Med automatisk baklukebetjening kan du åpne og lukke bakluken ved å trykke på den lett tilgjengelige tasten i dørkledningen eller på bilnøkkelen. Bakluken kan fortsatt åpnes på vanlig måte fra utsiden med baklukehåndtaket og lukkes med tasten i kledningen på bakluken.

Finn ut mer

TAKLER ALLE UTFORDRINGER.

Det optimerte bagasjeromskonseptet i BMW 5-serie Touring er svært fleksibelt. Praktiske funksjoner, som bakseteryggen som kan deles og legges ned, det sammenleggbare bagasjeromsgulvet og en rekke praktiske oppbevarings- og festemuligheter, gjør det enkelt å utnytte plassen, uansett om du skal på tur med familien eller på jobbreise.

 • Bagasjeromspakke

  Bagasjeromspakken gjør bagasjerommet mer funksjonelt med nesten trinnløs justering av seteryggen inkl. cargostilling, festeskinner på venstre og høyre side med to skyvbare festeringer, to festestropper med kunststofframme på venstre og høyre side av sidekledningen samt en multifunksjonskrok.

 • Gjennomlastingssystem

  Gjennomlastingssystemet består av en bakseterygg som kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40. Systemet gjør bagasjerommet svært fleksibelt, slik at du får plass til alt og alle i bilen. Det er for eksempel god plass til lange gjenstander som ski og snowboard selv om det sitter to personer i baksetet.

 • Festeringer

  Det er fire praktiske og solide festeringer til å feste bagasje og gjenstander i bagasjerommet. Større gjenstander kan festes for å hindre at de ikke sklir rundt. Når det ikke er nødvendig å feste bagasjen, ligger festeringene flatt ned, slik at de ikke er i veien.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.