STILSIKKER OG SPORTSLIG.

Designen til BMW 5-serie Touring.

STILSIKKER OG SPORTSLIG.

Designen til BMW 5-serie Touring.

STILSIKKER OG SPORTSLIG.Designen til BMW 5-serie Touring.

BMW 5-serie Touring har moderne design med et sportslig, elegant formspråk. Den harmoniske balansen mellom det estetiske og sportslige vekker oppsikt. Alle innvendige og utvendige detaljer er preget av høy kvalitet. Alt utstyr bidrar til å gjøre bilen komfortabel og praktisk. Her reiser du med stil uansett om du er på jobb eller har fri.


BMW 530d xDrive Touring:
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,51-0,47
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 134-124

UTVENDIG DESIGN.

Balanserte proporsjoner og et moderne formspråk gir BMW 5-serie Touring et elegant, sportslig utseende. Nyregrillen og hovedlyktene står helt inntil hverandre, og det understreker den sportslige stilen. Baklyktene har den markante L-formen som er typisk for BMW-modellene, og sammen med enderør på begge sider gir de hekken et kompakt, moderne utseende.

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUNDLYDSYSTEM.

Bowers & Wilkins surroundlydsystem med to diamond tweeters byr på fremragende lydkvalitet på alle sitteplassene. 16 presist plasserte høyttalere sørger for førsteklasses lydopplevelser. Høyttalerne er belyste, slik at systemets design står i stil med lydkvaliteten.

VALGMULIGHETER.

VALGMULIGHETER.

Velg selv om du vil fremheve bilens dynamiske eller eksklusive sider, eller sett ditt eget preg på bilen. Med attraktive Lines og utstyr kan du sette et personlig preg på BMW 5-serie Touring.

SPORT LINE.

Med eksklusive designelementer i høyglanset sort og eksklusive felger setter Sport Line et ekstra dynamisk preg på bilen. Med detaljer som belyst Sport Line-logo og sportssetene som kun leveres til denne modellen, kan du sette et ekstra sprekt preg på kupeen.

LUXURY LINE.

Luxury Line omfatter lekre designelementer i høyglanset krom og matchende felger som gjør BMW 5-serie Touring ekstra elegant. Kupeen blir ekstra stilfull med elementer som eksklusive Lines-setetrekk med kontrastsøm og kantbånd og edeltreoverflater i kombinasjon med kontur i krom med perleglansfinish. Og med instrumentpanelet i kunstskinn setter du prikken over i-en.

M SPORTSPAKKE.

M Sportspakke fokuserer på lidenskapen for dynamiske kjøreegenskaper. Fete luftinntak gjør frontskjørtet til et blikkfang. Den eksklusive interiørlisten i Rhombicle aluminium og antrasittfarget BMW Individual taktrekk setter en sportslig spiss på designen i kupeen.

BMW INDIVIDUAL-KOLLEKSJON.

BMW Individual-kolleksjonen tilbyr et bredt utvalg ekstrautstyr av høy kvalitet. Her finner du: Treverk med perfekt flammemønster, fra hele verden. Plettfritt, smidig skinn fra de beste garveriene. Lakk med fascinerende glans, lysbrytning og effekter i fargenyanser som ikke følger trender, men setter nye trender. Alt dette hjelper deg å skape en BMW som gjenspeiler personligheten din.

BMW ORIGINALTILBEHØR.

Vær rustet for alle tilfeller. Med BMW Originaltilbehør kan du utstyre din nye BMW 5-serie Touring etter eget ønske. Oppdag utvalget fra BMW Originaltilbehør.

 • Transport

  Det bakmonterte sykkelstativet Pro 2.0 er lett og solid og kan lastes med inntil 60 kg. Det er svært enkelt å bruke og har plass til to sykler/eBikes (kan utvides med feste for en tredje sykkel). En vippefunksjon gjør at du har enkel tilgang til bagasjerommet.

  Den slitesterke bagasjeromsmatten med tilpasset form og høye kanter som beskytter bagasjerommet, er sklisikker og vanntett. Den sorte matten er tilpasset formen på gulvet og passer perfekt til BMW-standardutstyret. Den er dekorert med et 5-tall i rustfritt stål og har en hempe som gjør det enkelt å ta den ut.

  Den moderne takboksen med sidedeksler i titansølv rommer 520 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på begge sider som gir ekstra tyverisikring.

 • Utvendig og innvendig tilbehør

  De 20" lettmetallfelgene i tofarget, orbitgrå design, glanspolert på den synlige siden, har valset felgbrønn og holder høy kvalitet. Leveres med dekk nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak. De har felgdimensjon 8,5J x 20 med dekkdimensjon 245/35 R20 95Y XL RSC foran og 9J x 20 med dekkdimensjon 275/30 R20 97Y RSC bak.

  De slitesterke allværsmattene i smart design har tilpasset form, høy kant og spesielle riller. De beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt og hindrer at skoene blir våte på grunn av oppsamlet vann. De leveres i sort og er dekorert med et 5-tall i rustfritt stål.

  Barnesetet vokser med barnet fra ca. 3 til 12 år (ca. 15‒36 kg). Setet har patenterte luftputer som sørger for ekstra beskyttelse av hodet ved en kollisjon, og ISOFIX-fester. Setet har patentert høyde-/breddeinnstilling som justeres med én hånd. Setet kan legges sammen, slik at du enkelt kan frakte setet i sekken som følger med.

 • Informasjon og kommunikasjon

  Den praktiske, justerbare universalholderen festes til grunnstativet (leveres separat) i Travel & Comfort-systemet. Den gjør det enkelt å feste mange typer nettbrett fra Apple og Samsung ved hjelp av Travel & Comfort nettbrettetui på 7 til 11 tommer. Vinkelen kan justeres, og rammen kan roteres 360 grader, slik at nettbrettet kan settes i ønsket posisjon.

  Etuiet for trådløs lading gjør det mulig med induksjonslading av Apple iPhone™ 5/5S/SE og iPhone™ 6/6S. Det innovative mobiltelefonetuiet er kompatibelt med alle Qi-sertifiserte ladere og beskytter i tillegg telefonen.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.