EN PÅLITELIG FORRETNINGSPARTNER.

Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW 5-serie Touring.

EN PÅLITELIG FORRETNINGSPARTNER.

Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW 5-serie Touring.

EN PÅLITELIG FORRETNINGSPARTNER.Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW 5-serie Touring.

For å lykkes i alle situasjoner trenger du først og fremst førsteklasses utstyr. Alle de digitale tjenestene og førerassistentsystemene i BMW 5-serie Touring sørger med trådløs forbindelse til omverdenen og intuitiv betjening for maksimal komfort, sikkerhet og effektivitet.

BMW CONNECTED.

BMW Connected gjør hverdagen i bilen enklere. Informasjon, blant annet anbefalt starttidspunkt, er tilgjengelig på iPhone® eller Apple Watch utenfor bilen og kan overføres til bilen ved hjelp av BMW Connected Onboard.

UTNYTT POTENSIALET.

 • Forberedelse for Apple CarPlay®

  Forberedelsen for Apple CarPlay® sørger for trådløs og bekvem bruk av en kompatibel iPhone® i bilen. Du kan vise og betjene smarttelefoninnhold og -funksjoner, som musikk, iMessages/tekstmeldinger, anrop, SIRI og utvalgte apper fra tredjeparter, ved hjelp av bilens velkjente brukergrensesnitt og stemmestyringen.

 • On-street-parkeringsinformasjon

  On-street-parkeringsinformasjon gjør det enklere å finne en parkeringsplass. Den viser deg hvor i byen det er sannsynlig å finne en ledig parkeringsplass på gaten i BMW Navigasjonssystem. Når du leter etter parkeringsplass, vises gatene der det er sannsynlig å finne en ledig parkeringsplass, med fargekoding på navigasjonskartet.

 • ParkNow

  I kombinasjon med BMW Navigasjonssystem Professional gjør den nettbaserte parkeringstjenesten ParkNow det lettere å finne en ledig parkeringsplass. Tjenesten viser ledige parkeringsplasser i parkeringshus og langs veien på skjermen. Du kan reservere en parkeringsplass i et parkeringshus fra bilen og betale for den med ParkNow-kontoen.
  ParkNow er foreløpig ikke tilgjengelig i Norge.

 • BMW Concierge Service

  Med Concierge Services kan du trykke på en knapp og få kontakt med en medarbeider hos BMW callsenter. Medarbeideren kan for eksempel hjelpe deg å finne en bestemt restaurant, nærmeste minibank eller et døgnåpent apotek og kan også sende adresseinformasjon til navigasjonssystemet hvis bilen er utstyrt med det.

BMW COPILOT.

BMW COPILOT.

Med BMW Copilot har du en kvalifisert medarbeider. Den kan du uten videre overlate viktige, men monotone oppgaver. Ekstrautstyret Driving Assistant Plus gjør automatisert kjøring mulig i situasjoner som kø, tett trafikk og langkjøring. Også ved feltskifte er du i gode hender.

TRÅDLØS LADING AV TELEFON.

Trådløs lading for telefon omfatter et ladeetui med en trådløs ladefunksjon og ekstra USB-porter. Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold. To mobiltelefoner og en musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. I tillegg leveres Bluetooth Office og forberedelse for WLAN-hotspot.

WLAN-HOTSPOT.

Utstyret omfatter en fastmontert WLAN-hotspot med LTE-standard, som gjør det mulig å ha et internettabonnement i bilen. Forbindelsen opprettes ved hjelp av SIM-kortet som er montert i bilen, og et mobiltelefonabonnement.

SOM Å PARKERE MED EN TRYLLESTAV.

SOM Å PARKERE MED EN TRYLLESTAV.

Med funksjonen Remote Control Parking kan du gå ut av bilen og styre bilen inn eller ut av en trang parkeringsluke eller en garasje med en fjernkontroll. Du aktiverer Remote Control Parking fra utsiden av bilen med BMW Display Key.

BMW 530d xDrive Touring:
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,51-0,47
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 134-124

PARKERINGSASSISTENT PLUS.

Utstyrspakken parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View inkludert Top View, PDC og parkeringsassistent med linjer i lengderetningen som parkerer bilen automatisk, både parallelt med og på tvers av veibanen.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet kjøremodusen til Driving Assistant Plus, bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.

UBEGRENSET NETTILGANG.

UBEGRENSET NETTILGANG.

BMW ConnectedDrive knytter bilen, føreren og resten av verden sammen på en intelligent måte. Det gir høyere komfort, bedre underholdning og en beroligende følelse av sikkerhet når du er ute på veien. Eller sagt på en annen måte: mer kjøreglede.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.