HELT NYE BMW 5-SERIE SEDAN.

Plug-in hybriden er nå tilgjengelig med xDrive firehjulsdrift.

HELT NYE BMW 5-SERIE SEDAN.

Plug-in hybriden er nå tilgjengelig med xDrive firehjulsdrift.

HELT NYE BMW 5-SERIE SEDAN.Plug-in hybriden er nå tilgjengelig med xDrive firehjulsdrift.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW 540i xDrive Sedan)

4,8

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil* (BMW 540i xDrive Sedan)

0,97-0,87

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km* (BMW 540i xDrive Sedan)

220-198

Selvsagt setter den en ny standard – BMW 5-serie er den moderne business-sedanen. Med det dynamiske og samtidig elegante utseendet tilfredsstiller den alle krav til en bil i denne klassen. Den byr på kjøreglede med toppmoderne teknologi.

FÅ ET PRISTILBUD.

DYNAMISK.

Med kraftige BMW TwinPower turbomotorer, smarte konstruksjoner med lav vekt, integrert Active Steering for førsteklasses manøvrering og smidighet pluss Adaptive-modus er BMW 5-serie utstyrt for unike sportslige kjøreopplevelser, slik at den alltid ligger ett skritt foran konkurrentene.

Finn ut mer
BMW 5-serie viser en perfekt kombinasjon av motorveidynamikk og eleganse. Det gjør den til den perfekte business-sedanen.
Adrian van Hooydonk, leder for BMW Group Design
Utsøkte materialer, høy sittekomfort og intuitiv betjening gjør reisen behagelig.
Karim Habib, designsjef hos BMW personbil

SJEFSASSISTENTEN.

SJEFSASSISTENTEN.

Med Driving Assistant Plus har du en kvalifisert medarbeider. Den kan du uten videre overlate viktige, men monotone oppgaver. Den gjør automatisert kjøring mulig i situasjoner som kø, tett trafikk og langkjøring. Selv ved feltskifte er du i trygge hender.

Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.