VI5JONEN

Helt nye BMW 5-SERIE SEDAN.

VI5JONEN

Helt nye BMW 5-SERIE SEDAN.

VI5JONENHelt nye BMW 5-SERIE SEDAN.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW 540i xDrive Sedan)

4,8

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (BMW 540i xDrive Sedan)

0,74–0,69

CO2-utslipp i g/km (BMW 540i xDrive Sedan)

169–159

Selvsagt setter den en ny standard – BMW 5-serie er den moderne business-sedanen. Med det dynamiske og samtidig elegante utseendet tilfredsstiller den alle krav til en bil i denne klassen. Den byr på kjøreglede med toppmoderne teknologi.

DYNAMI5K.

Med kraftige BMW TwinPower turbomotorer, smarte konstruksjoner med lav vekt, integrert Active Steering for førsteklasses manøvrering og smidighet pluss Adaptive-modus er BMW 5-serie utstyrt for unike sportslige kjøreopplevelser, slik at den alltid ligger ett skritt foran konkurrentene.

BMW 5-serie viser en perfekt kombinasjon av motorveidynamikk og eleganse. Det gjør den til den perfekte business-sedanen.
Adrian van Hooydonk, leder for BMW Group Design
Utsøkte materialer, høy sittekomfort og intuitiv betjening gjør reisen behagelig.
Karim Habib, designsjef hos BMW personbil

SJEFSASSISTENTEN.

SJEFSASSISTENTEN.

Med Driving Assistant Plus har du en kvalifisert medarbeider. Den kan du uten videre overlate viktige, men monotone oppgaver. Den gjør automatisert kjøring mulig i situasjoner som kø, tett trafikk og langkjøring. Selv ved feltskifte er du i trygge hender.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

    Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

    Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.