VI5JONEN

Helt nye BMW 5-SERIE SEDAN.

VI5JONEN

Helt nye BMW 5-SERIE SEDAN.

VI5JONENHelt nye BMW 5-SERIE SEDAN.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW 540i xDrive Sedan3)

4,8

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (BMW 540i xDrive Sedan3)

0,79–0,78

CO2-utslipp i g/km (BMW 540i xDrive Sedan3)

179–174

Selvsagt setter den en ny standard – BMW 5-serie er den moderne business-sedanen. Med det dynamiske og samtidig elegante utseendet tilfredsstiller den alle krav til en bil i denne klassen. Den byr på kjøreglede med toppmoderne teknologi.

DYNAMI5K.

Med kraftige BMW TwinPower turbomotorer, smarte konstruksjoner med lav vekt, integrert Active Steering for førsteklasses manøvrering og smidighet pluss Adaptive-modus er BMW 5-serie utstyrt for unike sportslige kjøreopplevelser, slik at den alltid ligger ett skritt foran konkurrentene.

Finn ut mer
BMW 5-serie viser en perfekt kombinasjon av motorveidynamikk og eleganse. Det gjør den til den perfekte business-sedanen.
Adrian van Hooydonk, leder for BMW Group Design
Utsøkte materialer, høy sittekomfort og intuitiv betjening gjør reisen behagelig.
Karim Habib, designsjef hos BMW personbil

SJEFSASSISTENTEN.

SJEFSASSISTENTEN.

Med Driving Assistant Plus har du en kvalifisert medarbeider. Den kan du uten videre overlate viktige, men monotone oppgaver. Den gjør automatisert kjøring mulig i situasjoner som kø, tett trafikk og langkjøring. Selv ved feltskifte er du i trygge hender.

Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  (1) Verdiene gjelder frem til 15.04.2018. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon om hva som leveres.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

  Verdiene for modeller merket med (2) er foreløpige verdier.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.