ADRENALIN FOR VEIEN.

BMW 5-serie Sedan M Performance-modeller.

ADRENALIN FOR VEIEN.

BMW 5-serie Sedan M Performance-modeller.

ADRENALIN FOR VEIEN.BMW 5-serie Sedan M Performance-modeller.

Med BMW 5-serie Sedan M Performance-modellene kan du virkelig tøye grensene. Føl adrenalinet i blodet mens du nyter sportslige kjøreopplevelser.
 

BMW M550i xDrive Sedan:
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,91–0,89
CO₂-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 209–204
 

BMW M550d xDrive Sedan:
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,61–0,59
CO₂-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 159–154

ATLETISK KRAFTPAKKE.

Panseret på BMW M550i xDrive skjuler rå kraft. Den 8-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensinmotoren tar teten i alle disipliner. M sportseksosanlegget genererer kraftig motorlyd som avslører de sportslige egenskapene.

Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotoren i BMW M550d er uvanlig på alle måter. Moderne teknikk, som trinnvis lading med fire turboladere og common rail-innsprøyting sammen med inntil 760 Nm sørger for imponerende kraft i alle kjøresituasjoner.

SPENNING OVERALT.

SPENNING OVERALT.

Adaptivt M sportsunderstellet er senket med 10 millimeter, styringen er optimert og M sportsbremsene er innstilt på maksimal retardasjon. BMW 5-serie Sedan M Performance-modellene kan også leveres med adaptivt M sportsunderstell Professional (ekstrautstyr) som gir enda bedre kjøredynamikk.

FÅR PULSEN TIL Å ØKE.

I tillegg til M aerodynamikkpakken har BMW 5-serie Sedan M Performance-modellene større luftinntak og spesielle designelementer i ceriumgrått. Den eksklusive signaturfargen går igjen på grillrammen, de aerodynamiske sidespeilhusene og modellogoen. Det hele rundes av med to felger på 19" og 20" som er spesialdesignet for M Performance.

* Leveres fra tredje kvartal 2017.

EKTE ATLETER.

M Sportspakke omfatter innstigningslister med M-modellogo, spesielle instrumenter med digital modellogo, M skinnratt og flere andre detaljer. Dette setter et unikt preg på kupeen til BMW M550i xDrive og M550d xDrive.

INTENS KJØREGLEDE.

INTENS KJØREGLEDE.

M Performance-modellene imponerer med kraftfulle ytelser. De byr på maksimal kjøredynamikk uten å ofre komforten. De sportslige egenskapene hindrer ikke at modellene har en stilfull progressiv design. BMW M Performance gjør kjøregleden mer intens.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

    Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

    Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.