ADRENALIN FOR VEIEN.

BMW 5-serie Sedan M Performance-modeller.

ADRENALIN FOR VEIEN.

BMW 5-serie Sedan M Performance-modeller.

ADRENALIN FOR VEIEN.BMW 5-serie Sedan M Performance-modeller.

Med BMW 5-serie Sedan M Performance-modellene kan du virkelig tøye grensene. Føl adrenalinet i blodet mens du nyter sportslige kjøreopplevelser.

Finn ut mer

ATLETISK KRAFTPAKKE.

Panseret på BMW M550i xDrive skjuler rå kraft. Den 8-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensinmotoren tar teten i alle disipliner. M sportseksosanlegget genererer kraftig motorlyd som avslører de sportslige egenskapene.

Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotoren i BMW M550d er uvanlig på alle måter. Moderne teknikk, som trinnvis lading med fire turboladere og common rail-innsprøyting sammen med inntil 760 Nm sørger for imponerende kraft i alle kjøresituasjoner.

SPENNING OVERALT.

SPENNING OVERALT.

Adaptivt M sportsunderstellet er senket med 10 millimeter, styringen er optimert og M sportsbremsene er innstilt på maksimal retardasjon. BMW 5-serie Sedan M Performance-modellene kan også leveres med adaptivt M sportsunderstell Professional (ekstrautstyr) som gir enda bedre kjøredynamikk.

Finn ut mer

FÅR PULSEN TIL Å ØKE.

I tillegg til M aerodynamikkpakken har BMW 5-serie Sedan M Performance-modellene større luftinntak og spesielle designelementer i ceriumgrått. Den eksklusive signaturfargen går igjen på grillrammen, de aerodynamiske sidespeilhusene og modellogoen. Det hele rundes av med to felger på 19" og 20" som er spesialdesignet for M Performance.

EKTE ATLETER.

M Sportspakke omfatter innstigningslister med M-modellogo, spesielle instrumenter med digital modellogo, M skinnratt og flere andre detaljer. Dette setter et unikt preg på kupeen til BMW M550i xDrive og M550d xDrive.

INTENS KJØREGLEDE.

INTENS KJØREGLEDE.

M Performance-modellene imponerer med kraftfulle ytelser. De byr på maksimal kjøredynamikk uten å ofre komforten. De sportslige egenskapene hindrer ikke at modellene har en stilfull progressiv design. BMW M Performance gjør kjøregleden mer intens.

Finn ut mer
  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.