ADRENALIN FOR VEIEN.

BMW M550i xDrive.

ADRENALIN FOR VEIEN.

BMW M550i xDrive.

ADRENALIN FOR VEIEN.BMW M550i xDrive.

Med M Performance-modellen av BMW 5-serie Sedan kan du virkelig tøye grensene. Føl adrenalinet i blodet mens du nyter motorsportslige kjøreopplevelser det er lett å bli avhengig av.

 

BMW M550i xDrive Sedan:
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,91–0,89*
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 209–204*


* Foreløpige, uoffisielle verdier.

ATLETISK KRAFTPAKKE.

ATLETISK KRAFTPAKKE.

Panseret på BMW M550i xDrive skjuler rå kraft. Den 8-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensinmotoren tar teten i alle disipliner. M sportseksosanlegget genererer kraftig motorlyd som avslører de sportslige egenskapene.

462 HK

Med 462 hk* går 0 til 100 unna på 4,0 sekunder*, og BMW M550i xDrive drar lett fra konkurrentene. Det intelligente firehjulsdriftsystemet xDrive med prioritert bakhjulsdrift gir kraftfullt fraspark fra start, slik at de andre bare ser baklyktene på bilen. Synd egentlig, for den tar seg like godt ut fra alle kanter.

* Foreløpige, uoffisielle verdier.

SPENNING OVERALT.

SPENNING OVERALT.

Adaptivt M sportsunderstell er senket med 10 millimeter og spesialtilpasset BMW M550i xDrive. Styringen er optimert og M sportsbremsene er innstilt på maksimal retardasjon. Og om det ikke er nok for deg, leveres adaptivt M sportsunderstell Professional (ekstrautstyr) som gir enda mer kjøredynamikk. BMW M550i xDrive bestemmer reglene for kjøreopplevelser. For det er den som leder, som bestemmer reglene.

FÅR PULSEN TIL Å ØKE.

Synet av M aerodynamikkpakken på BMW M550i xDrive får adrenalinet til å bruse i blodet. Større luftinntak og spesielle designelementer i ceriumgrått forsterker følelsen. Denne eksklusive signaturfargen går igjen på grillrammen, de aerodynamiske sidespeilhusene og modellogoen. Det hele rundes av med to spesielle M Performance felgdesigner på 19 og 20 tommer.

*Leveres fra tredje kvartal 2017.

 

EN EKTE ATLET.

M Sportspakke omfatter innstigningslister med M-modellogo, spesielle instrumenter med digital modellogo, M skinnratt og flere andre detaljer. Dette gir kupeen til BMW M550i xDrive et unikt atletisk preg.

INTENS KJØREGLEDE.

INTENS KJØREGLEDE.

M Performance-modellene imponerer med kraftfulle ytelser. De byr på maksimal kjøredynamikk uten å ofre komforten. De sportslige egenskapene hindrer ikke at modellene har en stilfull progressiv design. BMW M Performance gjør kjøregleden mer intens.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

    Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

    Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.