Stage

UKONVENSJONELL OG ELEKTRISK.

BMW 530e Plug-in hybrid.

UKONVENSJONELL OG ELEKTRISK.

BMW 530e Plug-in hybrid.

UKONVENSJONELL OG ELEKTRISK.BMW 530e Plug-in hybrid.

Å tenke kreativt og følge tidsånden er begge deler essensielt for å lykkes med bærekraftige konsepter. BMW 530e iPerformance er forut for sin tid og et eksempel på dette. Den byr på elektrisk kjøreglede med plug-in-hybriddrift på full fart inn i fremtiden.


BMW 530e iPerformance:
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,21–0,19
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring):49–44
Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 14,1–13,1

 

MODELLKONSEPT.

MODELLKONSEPT.

BMW 530e iPerformance kombinerer en elmotor og en 4-sylindret TwinPower Turbo bensinmotor i den energiøkonomiske plug-in-hybriddriften BMW eDrive. Det gjør det mulig å kjøre korte strekninger med dynamiske kjøreytelser bare med elmotoren uten lokale utslipp. I kombinasjon med den 4-sylindrede bensinmotoren kan du også kjøre lengre strekninger.

MOTORER.

MOTORER.

Hovedkomponentene er en 4-sylindret bensinmotor på 184 hk med BMW TwinPower turboteknologi, en elmotor på 95 hk og et høyspent litiumionbatteri med en kapasitet på 9,2 kWh. Når bilen kjører med elmotoren, har den en rekkevidde på 50 km, og topphastigheten er 140 km/t.*


* Foreløpige, uoffisielle verdier.

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

Ved hjelp av en forutseende driftsstrategi optimerer den intelligente energistyringen hybriddriftens virkningsgrad. Den bruker tilgjengelige navigasjonsdata til å identifisere f.eks. strekninger og kjøresituasjoner der det lønner seg å bruke elmotoren eller å lade høyspentbatteriet.

KJØREOPPLEVELSE.

KJØREOPPLEVELSE.

BMW 530e iPerformance har ulike driftsmodi som gir deg store muligheter til å påvirke bilens forbruk. Forbruket avhenger på den ene siden av hvilken kjøremodus du velger. På den andre siden avhenger det av hvordan du bruker bilen.

DESIGN.

BMW 530e iPerformance gir et selvsikkert inntrykk i et klassisk forretningsantrekk. Grillribbene er i typisk BMW i-blått, navkapslene er blå, og det er en BMW i-logo på siden foran. Den har også eDrive-signaturer bak hofmeisterknekken og på innstigningslistene.

CONNECTIVITY.

My BMW Remote-appen for plug-in hybrider for iOS og Android viser detaljert informasjon om statusen til BMW 530e iPerformance, for eksempel batterinivå og rekkevidde. Du kan fjernstyre ladingen ved hjelp av uketimeren.

PRAKTISK LADING.

PRAKTISK LADING.

Du kan lade batteriet i BMW 530e iPerformance fra en vanlig stikkontakt hjemme med ladekabelen som følger med bilen, og fra offentlige ladestasjoner med en kabel fra BMW Tilbehør når du er på farten. Navigasjonssystemet og BMW Remote-appen viser informasjon om hvor du kan finne en ledig ladestasjon. Det er mulig å få faktura for ladestrømmen, f.eks. hvis du har ChargeNow-kortet fra BMW.

Drivstofforbruk, strømforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

    Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

    Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.