Stage

5MART DYNAMIKK.

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 5-serie Sedan.

5MART DYNAMIKK.

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 5-serie Sedan.

5MART DYNAMIKK.Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 5-serie Sedan.

Når det gjelder dynamiske egenskaper, flytter BMW 5-serie grenser. Kraftfulle motorer sørger for at bilens ytelser er like imponerende som utseendet lover. Men BMW 5-serie er ikke bare sterk, den er også smart. Det som virkelig gjør den til noe utenom det vanlige, er den fremtidsrettede teknologien som sørger for at den utnytter kreftene svært effektivt.


BMW 540i Sedan:
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,69–0,65
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 159–149

DRIVING EXPERIENCE-KNAPP MED ADAPTIVE-MODUS.

Med Driving experience-knappen kan du velge mellom COMFORT-modus, som er standard, ECO PRO-modus for økonomisk kjøring og SPORT-modus som gjør kjøringen mer dynamisk. Den nye, interaktive funksjonen Adaptive-modus tilpasser Dynamic Damping Control, styringen og automatgirkassen kontinuerlig etter kjøresituasjonen.

UTVIKLET FOR Å VÆRE BEDRE.

UTVIKLET FOR Å VÆRE BEDRE.

BMW 5-serie er ikke tilfreds med middelmådig. Derfor er det en selvfølge at den er best i klassen når det gjelder akselerasjon og CO2-utslipp. Det bidrar blant annet den smarte Start Stopp-funksjonen til. Den er for første gang å finne i BMW 5-serie og slår av motoren kun når den forventer at bilen skal stå i ro et visst tidsrom.

BMW 520D EFFICIENTDYNAMICS EDITION.

BMW 520d EfficientDynamics Edition med 4-sylindret BMW TwinPower Turbo dieselmotor på 2,0 liter er svært drivstoffeffektiv med fascinerende kjøreytelser. Den har en effekt på 190 hk og akselerer fra 0 til 100 km/t på 7,5 sekunder.*

 

* Foreløpige, uoffisielle verdier. Verdier for drivstofforbruk og CO2-utslipp er foreløpig ikke tilgjengelige.

LAVERE VEKT, HØYERE DYNAMIKK.

LAVERE VEKT, HØYERE DYNAMIKK.

Ved hjelp av lette materialer, blant annet aluminium og moderne magnesiumlegeringer, er syvende generasjon av BMW 5-serie inntil 100 kilo lettere enn forgjengeren. Den smarte konstruksjonen med lav vekt sørger også for lavere tyngdepunkt og en balansert vektfordeling mellom for- og bakakselen. Resultatet er ekstra dynamiske kjøreegenskaper.

STYR LUFTEN OG ØK SMIDIGHETEN.

STYR LUFTEN OG ØK SMIDIGHETEN.

På BMW 5-serie avsløres tiltakene fra BMW EfficientDynamics av den doble nyregrillen, et markant designikon. Når det er mindre behov for kjølende luft, lukkes automatisk et luftspjeld i Active Air Stream-nyregrillen. Det gir en cW-toppverdi på inntil 0,22, og det er enestående i denne klassen.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EfficientDynamics er navnet på BMWs strategi for å minimere drivstofforbruk og utslipp og samtidig øke kjøredynamikk og kjøreglede. Disse tiltakene omfatter drivverket, energistyringen og bilkonseptet.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

    Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

    Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.