I OVERLEGEN FORM.

Designen til BMW 5-serie Sedan.

I OVERLEGEN FORM.

Designen til BMW 5-serie Sedan.

Den stilsikre BMW 5-serie Sedan har et sportslig utseende og ligger alltid ett skritt foran konkurrentene. Men suksessen er ingen tilfeldighet. Suksess ligger ikke bare i genene. Den er et resultat av finslipte detaljer.

 

BMW 540i Sedan:
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,69–0,65
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 159–149

I OVERLEGEN FORM.Designen til BMW 5-serie Sedan.

Den stilsikre BMW 5-serie Sedan har et sportslig utseende og ligger alltid ett skritt foran konkurrentene. Men suksessen er ingen tilfeldighet. Suksess ligger ikke bare i genene. Den er et resultat av finslipte detaljer.

 

BMW 540i Sedan:
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,69–0,65
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 159–149

UTVENDIG DESIGN.

BMW 5-serie utstråler kraft, selv når den står i ro. På syvende generasjon av verdens sportsligste business-sedan står nyregrillen og hovedlyktene helt inntil hverandre for første gang. Den flate taklinjen som skråner bakover, gir den kraftfulle bilen en elegant, coupé-liknende profil. Den brede hekken avslører de høye ytelsene til BMW 5-serie.

1
2
3
4

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUNDLYDSYSTEM.

Bowers & Wilkins Diamond surroundlydsystem med diamantdiskanthøyttalere byr på fremragende lydkvalitet på alle sitteplassene i bilen. 16 presist plasserte høyttalere sørger for førsteklasses lydopplevelser. Høyttalerne er belyste, slik at systemets design står i stil med lydkvaliteten.

MER ER ALLTID EN MULIGHET.

MER ER ALLTID EN MULIGHET.

Velg selv om du vil fremheve bilens dynamiske eller eksklusive sider, eller sett ditt eget preg på bilen. Med attraktive Lines og utstyr kan du sikre din plass i tetsjiktet.

SPORT LINE.

Med eksklusive designelementer i høyglanset sort og eksklusive felger setter Sport Line et ekstra dynamisk preg på bilen. Med detaljer som belyst Sport Line-logo og sportssetene som kun leveres til denne modellen, kan du sette et ekstra sprekt preg på kupeen.

LUXURY LINE.

Luxury Line omfatter lekre designelementer i høyglanset krom og matchende felger som gjør BMW 5-serie ekstra elegant. Kupeen blir ekstra stilfull med elementer som eksklusive Lines-setetrekk med kontrastsøm og kantbånd og edeltreoverflater i kombinasjon med kontur i krom med perleglansfinish. Og med instrumentpanelet i kunstskinn setter du prikken over i-en.

M SPORTSPAKKE.

M Sportspakke fokuserer på lidenskapen for dynamiske kjøreegenskaper. Fete luftinntak gjør frontskjørtet til et blikkfang. Den eksklusive interiørlisten i Rhombicle aluminium og antrasittfarget BMW Individual taktrekk setter en sportslig spiss på designen i kupeen.

BMW INDIVIDUAL-KOLLEKSJON.

BMW Individual-kolleksjonen tilbyr et bredt utvalg ekstrautstyr av høy kvalitet. Her finner du: Treverk med perfekt flammemønster, fra hele verden. Plettfritt, smidig skinn fra de beste garveriene. Lakk med fascinerende glans, lysbrytning og effekter i fargenyanser som ikke følger trender, men setter nye trender. Alt dette hjelper deg å skape en BMW som gjenspeiler personligheten din.

BMW ORIGINALTILBEHØR.

Vær rustet for alle tilfeller. Med BMW Originaltilbehør kan du utstyre din nye BMW 5-serie Sedan etter eget ønske. Oppdag utvalget fra BMW Originaltilbehør.

 • Transportløsninger

  Den moderne takboksen med sidedeksler i titansølv rommer 520 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på begge sider som gir ekstra tyverisikring.

  Den slitesterke bagasjeromsmatten med tilpasset form og høye kanter som beskytter bagasjerommet, er sklisikker og vanntett. Den sorte matten er tilpasset formen på gulvet og passer perfekt til BMW-standardutstyret. Den er dekorert med et 5-tall i rustfritt stål og har en hempe som gjør det enkelt å ta den ut.

 • Utvendig og innvendig tilbehør

  BMW lettmetallfelger på 19" eller 20" matcher bilens design perfekt. I tillegg tilfredsstiller de høye kvalitetskrav. De er spesialutviklet for bruk med dekk med nødkjøringsegenskaper og har høyere humper, som hindrer at trykkløse dekk sklir av i svinger.

  Den effektive kupévarmeren sørger for at det er en behagelig temperatur i kupeen, og at rutene er frie for is og dugg når du setter deg inn i bilen. Den kan programmeres med iDrive eller betjenes direkte. I tillegg kan den aktiveres med BMW Display Key som leveres separat, og en iPhone®-app (utstyrsavhengig).

 • Informasjon og kommunikasjon

  Den praktiske, justerbare universalholderen festes til grunnstativet (leveres separat) i Travel & Comfort-systemet. Den gjør det enkelt å feste mange typer nettbrett fra Apple og Samsung ved hjelp av Travel & Comfort nettbrettetui på 7 til 11 tommer. Vinkelen kan justeres, og rammen kan roteres 360 grader, slik at nettbrettet kan settes i ønsket posisjon.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

  Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.