VÆR RUSTET FOR BIG BUSINESS.

Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW 5-serie Sedan.

VÆR RUSTET FOR BIG BUSINESS.

Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW 5-serie Sedan.

VÆR RUSTET FOR BIG BUSINESS.Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW 5-serie Sedan.

For å lykkes i alle situasjoner trenger du først og fremst førsteklasses utstyr. Alle de digitale tjenestene og førerassistentsystemene i BMW 5-serie sørger med trådløs forbindelse til omverdenen og intuitiv betjening for maksimal komfort, sikkerhet og produktivitet.

Finn ut mer

BMW CONNECTED.

BMW Connected gjør hverdagen i bilen enklere. Informasjon, blant annet anbefalt starttidspunkt, er tilgjengelig på iPhone® eller Apple Watch utenfor bilen og kan overføres til bilen ved hjelp av BMW Connected Onboard. Ved hjelp av Remote 3D View kan du se området rundt den parkerte bilen på smarttelefonen når du ikke er i nærheten.

Finn ut mer

UTNYTT POTENSIALET.

 • Microsoft Office 365

  Utnytt tiden på vei til jobben. Når Microsoft Office 365 er perfekt integrert i bilen, kan du synkronisere e-post, kontakter og kalenderoppføringer løpende med andre enheter og behandle dem uten at du trenger en smarttelefon. Du kan også delta på telefonmøter med Skype-for-Business med ett klikk. Microsoft Office 365 leveres ikke i Norge.

 • Forberedelse for Apple CarPlay®

  Ved hjelp av forberedelsen for Apple CarPlay® kan du bruke en kompatibel iPhone® trådløst og sikkert mens du kjører. Med den kan smarttelefoninnhold og -funksjoner, som musikk, iMessages/tekstmeldinger, anrop, SIRI, navigasjon og utvalgte apper fra tredjeparter, vises og betjenes ved hjelp av bilens brukergrensesnitt. Avhengig av bilens utstyrsnivå kan du bruke touchfunksjonen, iDrive-multikontrollen eller stemmestyringen. Apple CarPlay® er tilgjengelig i tre år. Deretter kan avtalen forlenges i BMW ConnectedDrive Store.

 • On-street-parkeringsinformasjon

  On-street-parkeringsinformasjon gjør det enklere å finne en parkeringsplass. Den viser deg hvor i byen det er sannsynlig å finne en ledig parkeringsplass på gaten i BMW Navigasjonssystem. Når du leter etter parkeringsplass, vises gatene der det er sannsynlig å finne en ledig parkeringsplass, med fargekoding på navigasjonskartet.

 • ParkNow

  I kombinasjon med BMW Navigasjonssystem Professional gjør den nettbaserte parkeringstjenesten ParkNow det lettere å finne en ledig parkeringsplass. Tjenesten viser ledige parkeringsplasser i parkeringshus og langs veien på skjermen. Du kan reservere en parkeringsplass i et parkeringshus fra bilen og betale for den med ParkNow-kontoen.
  ParkNow er foreløpig ikke tilgjengelig i Norge.

 • BMW Concierge Service

  Med Concierge Service kan du trykke på en knapp og få kontakt med en medarbeider hos BMW callsenter. Medarbeideren kan for eksempel hjelpe deg å finne en bestemt restaurant, nærmeste minibank eller et døgnåpent apotek og kan også sende adresseinformasjon til bilens BMW Navigasjonssystem.

SJEFSASSISTENTEN.

SJEFSASSISTENTEN.

Med Driving Assistant Plus har du en kvalifisert medarbeider. Den kan du uten videre overlate viktige, men monotone oppgaver. Den gjør automatisert kjøring mulig i situasjoner som kø, tett trafikk og langkjøring. Selv ved feltskifte er du i trygge hender.

Finn ut mer

TRÅDLØS LADING AV TELEFON.

Trådløs lading for telefon omfatter et ladeetui med en trådløs ladefunksjon og ekstra USB-porter. Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold. To mobiltelefoner og en musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. I tillegg leveres Bluetooth Office og forberedelse for WLAN-hotspot.

WLAN-HOTSPOT.

Utstyret omfatter en fastmontert WLAN-hotspot med LTE-standard, som gjør det mulig å ha et internettabonnement i bilen. Forbindelsen opprettes ved hjelp av SIM-kortet som er montert i bilen, og et mobiltelefonabonnement.

SOM Å PARKERE MED EN TRYLLESTAV.

SOM Å PARKERE MED EN TRYLLESTAV.

Med funksjonen Remote Control Parking kan du gå ut av bilen og styre bilen inn eller ut av en trang parkeringsluke eller en garasje med en fjernkontroll. Du aktiverer Remote Control Parking fra utsiden av bilen med BMW Display Key.

Finn ut mer

PARKERINGSASSISTENT PLUS MED 3D VIEW.

Utstyrspakken parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View inkludert Top View, Remote 3D View, PDC og parkeringsassistent med linjer i lengderetningen som parkerer bilen automatisk, både parallelt med og på tvers av veibanen.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet kjøremodusen til Driving Assistant Plus, bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.

BMW ACCIDENT ASSISTANCE.

BMW Accident Assistance tilbyr profesjonell hjelp raskt og enkelt ved mindre ulykker i lave hastigheter. Ved hjelp av sensorene registrerer din BMW ulykker i lave hastigheter og viser automatisk en advarsel på iDrive-skjermen. Systemet tilbyr å opprette en direkteforbindelse til BMW Accident Assistance. Når du klikker på iDrive-multikontrollen opprettes forbindelse til en medarbeider hos BMW Accident Assistance som kan gi deg profesjonell hjelp ved hjelp av ulykkesinformasjonen som bilen har sendt.

UBEGRENSET NETTILGANG.

UBEGRENSET NETTILGANG.

BMW ConnectedDrive knytter bilen, føreren og resten av verden sammen på en intelligent måte. Det gir høyere komfort, bedre underholdning og en beroligende følelse av sikkerhet når du er ute på veien. Eller sagt på en annen måte: mer kjøreglede.

Finn ut mer
 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.