Stage

ELEKTRIFISERT + FIREHJULSDRIFT.

Prøvekjør nye BMW 530e xDrive i dag!

ELEKTRIFISERT + FIREHJULSDRIFT.

Prøvekjør nye BMW 530e xDrive i dag!

ELEKTRIFISERT + FIREHJULSDRIFT.Prøvekjør nye BMW 530e xDrive i dag!

Å tenke kreativt og følge tidsånden er begge deler essensielt for å lykkes med bærekraftige konsepter. BMW 530e er forut for sin tid og et eksempel på dette. Den byr på elektrisk kjøreglede med plug-in-hybrid drift på full fart inn i fremtiden. Under sommeren 2019 blir BMW 530e tilgjengelig med firehjulsdrift. BMW 530e xDrive vil ha en elektrisk rekkevidde opp til 58 km**. (**Elektrisk rekkevidde er oppgitt etter gjeldene NEDCcorr/NEDC2.0-norm.)

Finn ut mer

BESTILL PRØVEKJØRING.

Bestill prøvekjøring av helt nye BMW 530e ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

MODELLKONSEPT.

MODELLKONSEPT.

BMW 530e kombinerer en elmotor og en 4-sylindret TwinPower Turbo bensinmotor i den energiøkonomiske plug-in-hybriddriften BMW eDrive. Det gjør det mulig å kjøre korte strekninger med dynamiske kjøreytelser bare med elmotoren uten lokale utslipp. I kombinasjon med den 4-sylindrede bensinmotoren kan du også kjøre lengre strekninger.

Finn ut mer

MOTORER.

MOTORER.

Hovedkomponentene er en 4-sylindret bensinmotor (135 kW / 184 hk) med BMW TwinPower turboteknologi, en kraftig elmotor (70 kW / 95 hk) og et høyspent litiumionbatteri med en kapasitet på 9,2 kWh. Når bilen kjører med elmotoren, har den en rekkevidde på ca. 66 km**, og topphastigheten er 140 km/t. (**Elektrisk rekkevidde er oppgitt etter gjeldene NEDCcorr/NEDC2.0-norm.)

Finn ut mer

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

Ved hjelp av en forutseende driftsstrategi optimerer den intelligente energistyringen hybriddriftens virkningsgrad. Den bruker tilgjengelige navigasjonsdata til å identifisere f.eks. strekninger og kjøresituasjoner der det lønner seg å bruke elmotoren eller å lade høyspentbatteriet.

Finn ut mer
NYSGJERRIG PÅ LADBAR HYBRID?

NYSGJERRIG PÅ LADBAR HYBRID?

KJØREOPPLEVELSE.

KJØREOPPLEVELSE.

BMW 530e har ulike driftsmodi som gir deg store muligheter til å påvirke bilens forbruk. Forbruket avhenger på den ene siden av hvilken kjøremodus du velger. På den andre siden avhenger det av hvordan du bruker bilen.

Finn ut mer

CONNECTIVITY.

My BMW Remote-appen for plug-in hybrider for iOS og Android viser detaljert informasjon om statusen til BMW 530e, for eksempel batterinivå og rekkevidde. Du kan fjernstyre ladingen ved hjelp av uketimeren.

PRAKTISK LADING.

PRAKTISK LADING.

Du kan lade batteriet i BMW 530e fra en vanlig stikkontakt hjemme med ladekabelen som følger med bilen, og fra offentlige ladestasjoner med en kabel fra BMW Tilbehør når du er på farten. Navigasjonssystemet og BMW Remote-appen viser informasjon om hvor du kan finne en ledig ladestasjon. Det er mulig å få faktura via CHARGE NOW-kortet fra BMW.

Finn ut mer

Drivstofforbruk, strømforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.