BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 phytonicblå sett ovenfra stående

THE new 5

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

Vår sportslige og eksklusive BMW 5-serie Sedan med sitt nye og elegante design gir et livslangt inntrykk langs veiene. Fra de kraftige nyrene til den atletiske hekken, alt på bilen utstråler stil. Nå kan du også få bilen med elektriske krefter på toppen.

Med en oppdatert smart ladedrivlinje får du elektrisk rekkevidde på opptil 61 km*, noe som sammen med forbrenningsmotoren gir 292 hk og en kjøreopplevelse utenom det vanlige, uavhengig av om du velger bakhjulsdrift eller xDrive. I tillegg er alle modellene (unntatt M) utstyrt med mildhybridteknikk, så uansett hvilken modell du velger, blir utslippet betydelig lavere enn tidligere. Og hvis du ønsker å sikre deg for framtidige prosjekter, er det mulig å kjøpe til tilhengerfeste.

Bestill din BMW 5-serie Sedan som ladbar hybrid allerede i dag fra en av våre forhandlere.

Les mer
THE new 5HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

MODELLER OG UTSTYRSVERSJONER.

Karaktersterke modell- og utstyrsversjoner for BMW 5-serie Sedan.

BMW 5-serie Sedan

BMW 5-serie Sedan begeistrer i standardversjonen med sin allsidighet og forskjellige funksjoner, som øke komforten og sikkerheten.

BMW 5-serie Sedan 540i G30 2020 standardmodell i sofistogrå

BMW 5-serie Sedan begeistrer i standardversjonen med sin allsidighet og forskjellige funksjoner, som øke komforten og sikkerheten.

  • Eksteriør

  • Interiør

Luxury Line

Luxury Line bringer frem bilens elegante side. Elegante designelementer i høyglanset krom preger den utvendige designen. Kupeen er også gjennomført elegant med setetrekk i kvalitetsskinn og smakfulle interiørlister.

BMW 5-serie Sedan 520d xDrive G30 2020 Luxury Line i berninagrå

Luxury Line bringer frem bilens elegante side. Elegante designelementer i høyglanset krom preger den utvendige designen. Kupeen er også gjennomført elegant med setetrekk i kvalitetsskinn og smakfulle interiørlister.

  • Eksteriør

  • Interiør

M Sportspakke

M Sportspakke forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til bilen med M Sportspakke og bidrar til å øke kjøregleden. Blant annet M sportsunderstell og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.

BMW 5-serie Sedan 520d xDrive G30 2020 M Sportspakke i alpinhvit

M Sportspakke forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til bilen med M Sportspakke og bidrar til å øke kjøregleden. Blant annet M sportsunderstell og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.

  • Eksteriør

  • Interiør

BMW 5-SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRID.

BMW 530e, 530e xDrive och 545e xDrive.

Et flaggskip for bærekraft. Takket være kombinasjonen av en kraftig bensinmotor, høyvoltbatteri og en elektrisk motor med BMW eDrive-teknologi, imponerer BMW 5-serie plug-in hybrid Sedan med imponerende ytelse kombinert med redusert drivstofforbruk og reduserte CO2-utslipp. Ladeassistenten og intelligent energistyring fra BMW ConnectedDrive støtter deg ved lading og gir lavt energiforbruk. Connected Charging garanterer flere fordeler for føreren av den effektive business-sedanen.

BMW 530e Plug-in hybrid G30 motor

BMW 530e.

Den innovative plug-in hybrid-driften kombinerer en effektiv forbrenningsmotor og en kraftig elmotor. Det gir en svært høy systemeffekt med rekkevidden til forbrenningsmotoren og muligheten til å kjøre uten lokale utslipp.
Intelligent energistyring BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

Intelligent energistyring.

Den intelligente energistyringen er en av kjernefunksjonene i BMW eDrive-konseptet. Dette systemet koordinerer samspillet mellom BMW drivkomponentene og elmotoren slik at bilen får både effektiv energiutnyttelse og dynamiske kjøreytelser.
BMW lading BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

BMW lading.

BMW lading gjør det enkelt for førere av el-biler å finne, bruke og betale offentlige ladestasjoner i inn- og utland. Ladestasjonene i det stadig voksende nettverket vises i navigasjonssystemet, i en app og på nettet.
BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 phytonicblå sett skrått forfra i eDrive Zone kjørende på bro

eDrive Zones.

Hver dag gjør BMW det til sin oppgave å komme et skritt nærmere morgendagens mobilitet. Med innovative digitale tjenester som BMW eDrive Zones og BMW Points bonusprogram, som vil være tilgjengelig allerede i 2020, jobber vi for å skape innovativ utvikling. På denne måten får vi enda mer ut av hver meter på din effektive kjøring.
Connected Charging BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

BMW Maps - Connected Charging.

Med tjenestene til Connected Charging får du det beste ut av den elektriske rekkevidden til din plug-in hybrid-modell. Allerede når du planlegger turen, vil systemet peke ut de nærmeste offentlige ladestasjonene på ruten din, og informere deg på forhånd om f.eks. tilgjengelighet og tilbudte ladestrømmer.

ELEKTRISK MOBILITET.

Vil du finne ut mer om det fremtidsrettede elektriske mobilitetskonseptet til BMW, og bli kjent med dine personlige fordeler og muligheter? Her finner du informasjon om temaene elektrisk mobilitet, plug-in hybrider, BMW i, lading, rekkevidde og mye mer.

Les mer

KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW 5-SERIE SEDAN.

Oversikt over drivverks- og understellskomponenter.

Mer kraft, mer kontroll Fra den spesielt økonomiske 4-sylindrede dieselmotoren til den turtallsvillige og kraftige 6-sylindrede bensinmotoren: BMW 5-serie Sedan er alltid sporty på veien. Optimal trekkraft og maksimal kjøreglede er garantert med perfekt koordinerte drivverks- og chassisteknologier som det adaptive chassiset, integrert aktiv styring eller det intelligente firehjulstrekksystemet xDrive.

BMW TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren fra den nye BMW EfficientDynamics-generasjonen kjennetegnes av suveren kraftutfoldelse, silkemyk motorgange og en herlig motorlyd. Dobbel-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinnScroll turbolader gir en effekt på 245 kW (333 hk).
BMW TwinPower Turbo 4-sylindret dieselmotor BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

BMW TwinPower Turbo 4-sylindret dieselmotor.

Den nyeste generasjonen 4-sylindrede BMW TwinPower Turbo - dieselmotorer har et slagvolum på 2,0 liter og byr på temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons helt fra lave turtall. Takket være turboladerteknologi med variabel turbingeometri og direkte common-rail-innsprøytning er de både økonomiske og har lave utslippsverdier.
BMW xDrive BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.
Integrert Active Steering BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 sett skrått bakfra, kjørende

Integrert Active Steering.

Integrert Active Steering kombinerer variabel styreutveksling på forhjulene med svingbare bakhjul. I lave hastigheter svinger bakhjulene i motsatt retning av forhjulene, slik at bilen blir smidigere og lettere å manøvrere. I hastigheter fra ca. 60 til 80 km/t svinger bakhjulene på samme måte som forhjulene, og øker dermed kjørestabiliteten og komforten.
Adaptivt understell BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 nærbilde Start-/Stopp-knapp

Adaptivt understell.

Adaptivt chassis gjør det mulig å tilpasse demperegenskapene kontinuerlig til kjøresituasjonen, slik at bilen får bedre rullekomfort og kjøredynamikk. Standardinnstillingen COMFORT gir høy kjørekomfort. I tillegg kan du velge innstillingen SPORT som tilpasser dempingen for en mer sportslig kjørestil.
Adaptive Drive BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 nærbilde ratt

Adaptive Drive.

Adaptive Drive kombinerer den aktive krengningsstabilisatoren Dynamic Drive og adaptivt chassis og sørger for en behovstilpasset styring av stabilisatorstag og støtdempere. Det gir høy kjørekomfort nesten uten sidekrengning i karosseriet, det gir mulighet til å holde høyere hastighet i svinger og kortere bremselengder i svinger.
Mild-hybrid-teknologi BMW 5-serie Sedan G30 understell

Mild-hybrid-teknologi.

Mild-hybrid-teknologi brukes til å gjenvinne bevegelsesenergien under bremsing, og bistår forbrenningsmotoren under akselerasjon. Dette reduserer drivstofforbruket og utslippene samtidig som du har fordelen med økt dynamikk. Mild-hybrid-teknologien gjør også Auto Start Stopp-funksjonen enda raskere og mer komfortabel.

DESIGN TIL BMW 5-SERIE SEDAN.

Design-utrustning i eksteriør og interiør.

BMW 5-serie Sedan begeistrer med sitt sportslige og moderne design. Utstyr som BMW-laserlys foran eller trapesformede enderør og LED-baklys understreker kjøretøyets dynamiske og fremtidsrettede karakter. I interiøret understreker funksjoner som den bakgrunnsbelysningen eller betjeningselementene med keramiske applikasjoner komforten og elegansen til business-sedanen.

BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 skrått forfra stående
BMW nyregrill BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 phytonicblå nærbilde front

Grill.

Den store grillen i ett stykke - også kjent som BMW-nyret - sikrer et veldig tilstedeværende og dynamisk utseende av bilen med et karakteristisk design. Fargen på de vertikale stengene og den omkringliggende ringen varierer avhengig av utstyrsmodell.
BMW laserlys BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 phytonicblå nærbilde front

BMW laserlys.

I laserfjernlysmodus har BMW laserlys en lyslengde på inntil 650 meter og lyser nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Det gir bedre sikt og dermed økt sikkerhet. Blå detaljer og BMW Laser-signaturen i lyktene fremhever bilens avanserte teknologi og sportslige preg.
LED baklykter BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 phytonicblå nærbilde hekk

LED-baklykter.

De tredimensjonale baklyktene med LED-pærer har den typiske L-formen som gjør bilen lett gjenkjennelig som en BMW, også i mørket.
Trapesformet eksosrørdeksel BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 nærbilde hekk

Eksosenderør, synlig, trapesformet.

Synlig trapesformet eksosrørdeksel i krom, lik på venstre og høyre side.
Bakgrunnsbelysning BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør

Bakgrunnsbelysning.

Bakgrunnsbelysningen inkludert konturbelysning i for- og bakdørene skaper en avslappet og behagelig stemning i kupeen. Seks lysdesigner som kan dimmes, inneholder også en dynamisk funksjon i fire situasjoner.
Betjeningselementer i høyglanset sort BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør

Elementer i keramikk for betjeningselementer.

Eksklusive elementer i keramisk glass på betjeningselementer, f.eks. girspak, volumkontroll, klimaanleggets dreiebrytere og innfatning på iDrive-multikontrollen, gir kupéen et preg av ekstra høy kvalitet.
BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 skrått forfra stående
BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 skrått forfra stående
BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 skrått forfra stående
Helskinn BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 interiør førerplass
Helskinn BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 interiør førerplass
Helskinn BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 interiør førerplass
Interiørlister BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 interiør førerplass
Interiørlister BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 interiør førerplass
Interiørlister BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 interiør førerplass

BMW INDIVIDUAL KOLLEKSJON TIL BMW 5-SERIE SEDAN.

Ingenting er så suverent som individualitet. Derfor tilbyr BMW 5-serie Sedan med eksklusive BMW Individual-funksjoner i høy kvalitet, så vel som de imponerende aerodynamiske hjulene fra BMW 1001 I. Med det elegante aventurinrøde, tansanittblå og alvittgrå lakken, kan du tilpasse det sportslige eksteriøret etter dine preferanser, mens helskinn i fargene karamell, tartufo eller røykhvit gir interiøret det spesielle preget.

TEKNOLOGIEN TIL BMW 5-SERIE SEDAN.

Digitale tjenester og intelligente førerassistentsystemer.

Med full fart inn i fremtiden: Avanserte assistansesystemer og Connectivity-funksjoner sikrer maksimal sikkerhet og komfort, mens innovative business- og entertainmentfunksjoner underholder og informerer. Og takket være de smarte digitale tjenestene, holder du deg alltid godt tilkoblet mens du er på farten - for bekymringsløs og avslappet mobilitet.

Informasjonsdisplay BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass
BMW Live Cockpit Professional BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon omfatter visninger på et 12,3-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
Connected Package Professional BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, Smartphone Integration eller In-Car Experiences? Hvorfor bestille enkeltvis, når du kan få alt? Med Connected Package Professional skaffer du deg disse tjenestene fra BMW ConnectedDrive.
BMW Maps BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

BMW Maps – Connected navigasjon.

BMW Maps – Connected navigasjon utmerker seg med høy nøyaktighet til beregnet ankomsttid, ekstremt rask beregning av rutene og en forenklet målinnlegging. Dette er mulig på grunn av innlegging av fri tekst. Den skybaserte dynamiske ruteberegningen justerer ruteanbefalingene umiddelbart ved eventuelle endringer i trafikksituasjonen.
Integrering av smarttelefon BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Kjøretøyet ditt støtter Apple CarPlay® og Android Auto® med trådløs forbindelse til smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.
Connected Music BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

Connected Music.

Lytt til favorittmusikken din når du er på farten. Velg klassisk, jazz, pop eller noe annet du liker. Med Connected Music kan du ubegrenset strømme musikk gjennom SIM-kortet som er montert i bilen. Velg blant 30 millioner sanger fra BMW sine musikkpartnere Spotify.
Bowers & Wilkins Diamond surroundlydsystem BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør nærbilde dør

Bowers & Wilkins Diamond surroundlydsystem.

Bowers & Wilkins surroundlydsystem med to diamond tweeters byr på fremragende lydkvalitet på alle sitteplassene i bilen. 16 presist plasserte høyttalere sørger for førsteklasses lydopplevelser. Høyttalerne er belyste, slik at systemets design står i stil med lydkvaliteten.
Ryggeassistent BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

Ryggeassistent.

Under kjøring framover opptil 35 km/t lagrer ryggeassistenten de siste 50 m av den tilbakelagte strekningen for å kjøre tilbake igjen her hvis du ønsker å rygge. Du avlastes fra styringen og kan konsentrere deg om å følge med på bilens omgivelser.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, who are you?” Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige assistent? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Den gjenkjenner deg, og blir stadig bedre, og hjelper deg i mange situasjoner. Du kan gi den et eget aktiveringsord. Den kan forklare alt om bilen og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.
Remote Software Upgrade BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen. På denne måten kan også andre funksjoner i bilen din låses opp.
Driving Assistant Professional BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 phytonicblå sett bakfra stående

MOTORER & TEKNISKE DATA.

DRIVSTOFFORBRUK OG CO2-UTSLIPP.

BMW 530e Sedan:
Drivstofforbruk i l/100 km (ved blandet kjøring): 1,8-1,6
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 40-36

 

BMW 540i Sedan:
Drivstofforbruk i l/100 km (ved blandet kjøring): 6,8-6,6
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 154-150

 

BMW 520d xDrive Sedan:
Drivstofforbruk i l/100 km (ved blandet kjøring): 4,6-4,4
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 122-117

 

Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk blir beregnet i henhold til EU-forordning (EF) nr. 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til en bil med standardutstyr i Tyskland, og verdiintervallene tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene og det alternative ekstrautstyret for den valgte modellen.


Mer informasjon om offisielt drivstofforbruk og offisielt spesifikt CO2-utslipp for nye personbiler finner du i "Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen", som er gratis tilgjengelig hos alle forhandlere, hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern eller på https://www.dat.de/co2/.

 

Verdiene er allerede beregnet i henhold til den nye WLTP-testmetoden og omregnet til tilsvarende NEDC-verdier for å kunne sammenligne. For disse modellene kan andre verdier gjelde for beregning av skatter og andre kjøretøyrelaterte avgifter basert på CO2-utslipp, enn verdiene som er oppgitt her.

Les mer