ELEGANSE+

BMW 4-serie Gran Coupé. Four means more.

ELEGANSE+

BMW 4-serie Gran Coupé. Four means more.

ELEGANSE+BMW 4-serie Gran Coupé. Four means more.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW 440i Gran Coupé)

5,1

Topphastighet i km/t (BMW 440i Gran Coupé)

250

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (BMW 440i Gran Coupé)

0,68–0,66

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (BMW 440i Gran Coupé)

159–154

Bagasjeromsvolum

480–1300 liter

BMW 440i Gran Coupé fra

684 700,-

Denne sportslige og elegante firedørs coupeen byr på mer stil, mer plass og mer dynamikk. BMW 4-serie Gran Coupé gir deg spennende kjøreopplevelser og overbeviser fra første øyeblikk med sin sportslige eleganse.

FASCINERENDE YTELSER.

BMW 4-serie Gran Coupé definerer kjøreglede på en ny måte. Bilens ytelser preges av rask akselerasjon, presise kjøreegenskaper og perfekt veigrep – også i svinger og krevende kjøresituasjoner. Takket være den lette konstruksjonen oppnås effektivitet på et helt nytt nivå, samtidig som motorene er imponerende kraftige.

"Når du har kjent bilen helt siden de første skissene lå på bordet, er det en spesiell følelse å se den på veien."
ADRIAN VAN HOOYDONK, LEDER FOR BMW GROUP DESIGN.

FASCINERENDE DESIGN.

REN ESTETIKK.

Tiltrekningskraften til BMW 4-serie Gran Coupé er godt merkbar. Det skyldes designen som er en perfekt syntese av eleganse og sportslighet.

SPORTSLIG FRONT.

Fronten til BMW 4-serie Gran Coupé utstråler dynamisk eleganse. Den markante doble nyregrillen med de skulpturerte LED-hovedlyktene på hver side utstråler kraftfull sportslighet, mens de karakteristiske LED-tåkelysene runder av den dynamiske designen.

Dynamisk coupéprofil.

BMW 4-serie Gran Coupé har langstrakte linjer med flatt skrånende tak og sidekonturer, som får den til å virke elegant og atletisk. De fire rammeløse vinduene gir designen et luftig preg og understreker den dynamiske profilen.

MARKANT HEKK.

Hekken på BMW 4-serie Gran Coupé ligger stødig på veien og har en kraftfull støtfanger med integrerte enderør. De nyutformede LED-baklyktene understreker bilens bredde og det dynamiske formspråket.

UTSTYRSVERSJONENE TIL BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.

Ønsker du å gjøre BMW 4-serie Gran Coupé enda mer sportslig eller eksklusiv? Ulike modell- og utstyrsversjoner og BMW Individual gir deg mange muligheter til å tilpasse bilen etter dine ønsker.

EKSKLUSIV INNVENDIG DESIGN.

ELEGANT OG SPORTSLIG.

Den eksklusive kupeen i BMW 4-serie Gran Coupé kombinerer eleganse og sportslige ytelser med moderne funksjoner. Informasjons- og kommunikasjonsteknologi og en førerorientert kupé i kvalitetsmaterialer tilfredsstiller alle krav til høy komfort. I tillegg sørger bakgrunnsbelysningen for stemningsfulle kjøreopplevelser.

VENDT MOT FØREREN.

Sportsrattet i skinn med multifunksjonstaster er standard og står i sentrum på førerplassen. BMW Head-Up Display og instrumentdisplayet med multifunksjoner (begge ekstrautstyr) viser informasjon som er relevant for kjøringen, i oversiktlige visninger. Og med det nye Navigasjonssystem Professional har du dessuten nettilgang. Det har du også med BMW Connected-appen, som kobler smarttelefonen til BMW 4-serie Gran Coupé.

PERFEKT HÅNDVERK.

Den elegante kupeen til BMW 4-serie Gran Coupé er preget av førsteklasses materialer og kvalitetshåndverk. Her nyter du perfekt sittekomfort, for eksempel i sportsseter (ekstrautstyr) trukket i fint skinn. Interiør- og konturlister, kromdetaljer og kontrastsømmer på instrumentpanelet understreker den lekre innvendige designen.

KJØREGLEDE LIGGER I FAMILIEN.

KJØREGLEDE LIGGER I FAMILIEN.

Alle modellene i BMW 4-serie byr på sportslige egenskaper, progressiv design og eksklusiv komfort. Ønsker du mer kjøredynamikk, er BMW M4 eller M3 med motorsport i genene bilen for deg.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • BMW M4 Coupé:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,88 (0,83)
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,68–0,66
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 159–154

  Opplysningene i parentes gjelder modeller med 7-trinns M direktekoblingsgirkasse med Drivelogic.

  Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen, og de er avhengig av dekkdimensjonen. Ekstrautstyr er avbildet.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.

  Opplysningene gjelder ikke én enkelt bil og er ikke en del av tilbudet, men skal kun brukes for å sammenligne ulike biltyper. CO2-utslipp forårsaket av produksjon og klargjøring av drivstoff eller andre energikilder, er ikke inkludert i beregningen av CO2-utslipp iht. direktiv 1999/94/EF.