ELEGANSE+

BMW 4-serie Gran Coupé. Four means more.

ELEGANSE+

BMW 4-serie Gran Coupé. Four means more.

ELEGANSE+BMW 4-serie Gran Coupé. Four means more.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW 440i Gran Coupé)

5,1

Topphastighet i km/t (BMW 440i Gran Coupé)

250

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil* (BMW 440i Gran Coupé)

0,92-0,85

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km* (BMW 440i Gran Coupé)

208-193

Bagasjeromsvolum

480–1300 liter

BMW 440i Gran Coupé fra

684 700,-

Denne sportslige og elegante firedørs coupeen byr på mer stil, mer plass og mer dynamikk. BMW 4-serie Gran Coupé gir deg spennende kjøreopplevelser og overbeviser fra første øyeblikk med sin sportslige eleganse.

FÅ ET PRISTILBUD.

FASCINERENDE YTELSER.

BMW 4-serie Gran Coupé definerer kjøreglede på en ny måte. Bilens ytelser preges av rask akselerasjon, presise kjøreegenskaper og perfekt veigrep – også i svinger og krevende kjøresituasjoner. Takket være den lette konstruksjonen oppnås effektivitet på et helt nytt nivå, samtidig som motorene er imponerende kraftige.

"Når du har kjent bilen helt siden de første skissene lå på bordet, er det en spesiell følelse å se den på veien."
ADRIAN VAN HOOYDONK, LEDER FOR BMW GROUP DESIGN.

FASCINERENDE DESIGN.

REN ESTETIKK.

Tiltrekningskraften til BMW 4-serie Gran Coupé er godt merkbar. Det skyldes designen som er en perfekt syntese av eleganse og sportslighet.
Finn ut mer

SPORTSLIG FRONT.

Fronten til BMW 4-serie Gran Coupé utstråler dynamisk eleganse. Den markante doble nyregrillen med de skulpturerte LED-hovedlyktene på hver side utstråler kraftfull sportslighet, mens de karakteristiske LED-tåkelysene runder av den dynamiske designen.
Finn ut mer

Dynamisk coupéprofil.

BMW 4-serie Gran Coupé har langstrakte linjer med flatt skrånende tak og sidekonturer, som får den til å virke elegant og atletisk. De fire rammeløse vinduene gir designen et luftig preg og understreker den dynamiske profilen.
Finn ut mer

MARKANT HEKK.

Hekken på BMW 4-serie Gran Coupé ligger stødig på veien og har en kraftfull støtfanger med integrerte enderør. De nyutformede LED-baklyktene understreker bilens bredde og det dynamiske formspråket.
Finn ut mer

UTSTYRSVERSJONENE TIL BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.

Ønsker du å gjøre BMW 4-serie Gran Coupé enda mer sportslig eller eksklusiv? Ulike modell- og utstyrsversjoner og BMW Individual gir deg mange muligheter til å tilpasse bilen etter dine ønsker.

EKSKLUSIV INNVENDIG DESIGN.

ELEGANT OG SPORTSLIG.

Den eksklusive kupeen i BMW 4-serie Gran Coupé kombinerer eleganse og sportslige ytelser med moderne funksjoner. Informasjons- og kommunikasjonsteknologi og en førerorientert kupé i kvalitetsmaterialer tilfredsstiller alle krav til høy komfort. I tillegg sørger bakgrunnsbelysningen for stemningsfulle kjøreopplevelser.
Finn ut mer

VENDT MOT FØREREN.

Sportsrattet i skinn med multifunksjonstaster er standard og står i sentrum på førerplassen. BMW Head-Up Display og instrumentdisplayet med multifunksjoner (begge ekstrautstyr) viser informasjon som er relevant for kjøringen, i oversiktlige visninger. Og med det nye Navigasjonssystem Professional har du dessuten nettilgang. Det har du også med BMW Connected-appen, som kobler smarttelefonen til BMW 4-serie Gran Coupé.
Finn ut mer

PERFEKT HÅNDVERK.

Den elegante kupeen til BMW 4-serie Gran Coupé er preget av førsteklasses materialer og kvalitetshåndverk. Her nyter du perfekt sittekomfort, for eksempel i sportsseter (ekstrautstyr) trukket i fint skinn. Interiør- og konturlister, kromdetaljer og kontrastsømmer på instrumentpanelet understreker den lekre innvendige designen.
Finn ut mer

KJØREDYNAMIKK.

LYSDESIGN.

KJØREGLEDE LIGGER I FAMILIEN.

KJØREGLEDE LIGGER I FAMILIEN.

Alle modellene i BMW 4-serie byr på sportslige egenskaper, progressiv design og eksklusiv komfort. Ønsker du mer kjøredynamikk, er BMW M4 eller M3 med motorsport i genene bilen for deg.

Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.