KRAFT+

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 4-serie Gran Coupé.

KRAFT+

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 4-serie Gran Coupé.

KRAFT+Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 4-serie Gran Coupé.

Elegansen til BMW 4-serie Gran Coupé er en fryd for øyet, og dynamikken kjenner du på kroppen. Motoren og chassiset med aerodynamisk utforming er med på å omdanne suveren kraft til spenstige kjøreopplevelser. Med bakhjuls- eller firehjulsdrift, perfekt aksellastfordeling og en av de kraftige motorene våre får du kjøreglede på høyeste nivå.

Finn ut mer

IMPONERENDE DYNAMIKK.

BMW 4-serie Gran Coupé byr på sportslige ytelser, presise kjøreegenskaper og optimal kjørekomfort. Det betyr optimalt veigrep som gir deg fascinerende kjøreopplevelser. Kombinert med bilens lette konstruksjon gir dette den elegante firedørsmodellen dynamiske og smidige kjøreegenskaper.

KRAFTFULLE MOTORER.

6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren fra den nyeste BMW EfficientDynamics-generasjonen kjennetegnes av suveren kraftutfoldelse, silkemyk motorgange og en herlig motorlyd. Dobbel-Vanos, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader gir den en effekt på 326 hk og et forbruk ved blandet kjøring på kun 0,92–0,85 liter per mil*.

Finn ut mer

4-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor.

Den nyeste generasjonen 4-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor har et slagvolum på 2,0 liter og gir garantert maksimal kjøreglede. Motoren har temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons helt fra det lave turtallsområdet. I tillegg er den økonomisk og har lave utslipp av skadestoffer.
Finn ut mer

6-sylindret BMW TwinPower Turbo diesel-rekkemotor.

Nyeste generasjon av den 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo diesel-rekkemotoren har høy effekt og forbilledlige forbruksverdier takket være avansert teknologi, som turbolader med variabel turbingeometri og direkte common-rail-innsprøytning. Den yter 258 til 313 hk, og det maksimale dreiemomentet er på imponerende 560 til 630 Nm.
Finn ut mer

4-sylindret BMW TwinPower Turbo dieselmotor.

Den nyeste generasjonen 4-sylindrede BMW TwinPower Turbo dieselmotorer på 2,0 liter gir en merkbart mer temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons også på lave turtall. Samtidig er motorene svært økonomiske og har lave utslipp av skadestoffer.
Finn ut mer

8-TRINNS SPORTS-AUTOMATGIRKASSE.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen (ekstrautstyr) byr på svært sportslig kjøredynamikk, effektiv energiutnyttelse og kjørekomfort. Raske girskift gir raskere akselerasjon, og den korte avstanden mellom de åtte girtrinnene gjør at du knapt merker at bilen skifter gir. Samtidig holdes motoren i det ideelle turtallsområdet, slik at kraftutfoldelsen er optimal og motorstøyen så lav som mulig. I høye hastigheter reduserer 8. gir motorturtallet og dermed forbruket og CO2-utslippet.

SPORTSLIGE KJØREEGENSKAPER.

BMW 4-serie Gran Coupé har spektakulære kjøreegenskaper. BMWs typiske bakhjulsdrift, lavt tyngdepunkt og perfekt aksellastfordeling sørger for ren kjøreglede. Kombinert med variabel sportsstyring (standard) med Servotronic og adaptivt M sportsunderstell (ekstrautstyr) ligger alt til rette for fremragende veigrep når du tester bilens sportslige egenskaper på svingete veier.

 • 50:50-aksellastfordeling

  En ideell aksellastfordeling på 50:50 er en av faktorene som sørger for høy retningsstabilitet, smidige kjøreegenskaper og presis styring. I tillegg bidrar det lave tyngdepunktet og de korte karosserioverhengene til dynamiske kjøreegenskaper.

 • Adaptivt M sportsunderstell

  Adaptivt M sportsunderstell kan hele tiden tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse chassiskarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.

 • Variabel sportsstyring

  Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien. Utstyret omfatter også SPORT+-modus.

KJØREDYNAMIKKEN TIL MODELLENE I BMW 4-SERIE.

KJØREDYNAMIKKEN TIL MODELLENE I BMW 4-SERIE.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EfficientDynamics gir lavere forbruk og mer kjøreglede. Dette omfatter en rekke tiltak som påvirker drivverk, energistyring og bilkonsept. De gir lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp og samtidig økt kjøredynamikk og kjøreglede. Dette er standard i alle BMW-modeller, også i BMW 4-serie Gran Coupé.

Finn ut mer
 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.