DYNAMIKK+

BMW 4-serie Coupé. Four means more.

DYNAMIKK+

BMW 4-serie Coupé. Four means more.

DYNAMIKK+BMW 4-serie Coupé. Four means more.

 Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW 440i Coupé)

5,2

Topphastighet i km/t (BMW 440i Coupé)

250

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (BMW 440i Coupé)

0,77–0,74

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (BMW 440i Coupé)

179–172

BMW 440i Coupé fra

689 300,-

Bilen er konstruert for å overbevise på veien med sportslige ytelser. Det imponerende resultatet er mer dynamikk, smidighet og komfort. Den er alltid klar til kraftutfoldelse. I tillegg er både design og kjøreegenskaper videreutviklet. Kort sagt, den fascinerende sportscoupeen definerer kjøreglede på nytt og tilfredsstiller selv den mest kresne.

KRAFTFULL YTELSE.

BMW 4-serie Coupé byr på dynamiske kjøreytelser som trollbinder deg. Det skyldes et perfekt samspill mellom motoren med adaptivt M sportsunderstell (ekstrautstyr), den variable sportsstyringen og den 8-trinns automatgirkassen (ekstrautstyr). Du får sportsIig kjøreglede på alle underlag og vil garantert tiltrekke deg beundrende blikk.

«Hos BMW ønsker vi at den effektive dynamikken skal være en naturlig del av formspråket vårt.»
ADRIAN VAN HOOYDONK, LEDER FOR BMW GROUP DESIGN

FASCINERENDE DESIGN.

Spennende blikkfang.

Hvis det fins et designideal for sportscoupeer, er designen til BMW 4-serie Coupé det perfekte forbildet. Det kraftfulle utseendet er preget av dynamiske linjer og tydelige sidekonturer i harmonisk samspill. Den enestående kombinasjonen av sportslighet, smidighet og estetikk skaper den komplette bilen.

Sportslig front.

Fronten til BMW 4-serie Coupé utstråler innovativ sportslighet. Den markante doble nyregrillen med de skulpturerte LED-hovedlyktene på hver side utstråler kraftfull dynamikk. De store luftinntakene med integrerte LED-tåkelys understreker det dynamiske utseendet.

Dynamisk coupéprofil.

BMW 4-serie Coupé har langstrakte linjer med flatt skrånende tak og sidekonturer, som får den til å virke kraftfull. De rammeløse vinduene gir designen et luftig preg og understreker den dynamiske profilen.

Markant hekk.

Hekken på BMW 4-serie Coupé ligger stødig på veien og har en kraftfull støtfanger med integrerte enderør. De nyutformede LED-baklyktene understreker bilens bredde og det dynamiske formspråket.

UTSTYRSVERSJONENE TIL BMW 4-SERIE COUPÉ.

Ønsker du å gjøre BMW 4-serie Coupé enda mer sportslig eller eksklusiv? Ulike modell- og utstyrsversjoner og BMW Individual gir deg mange muligheter til å tilpasse bilen etter dine ønsker.

EKSKLUSIV INNVENDIG DESIGN.

ELEGANT OG SPORTSLIG.

Den eksklusive kupeen i BMW 4-serie Coupé kombinerer sportslige ytelser med moderne funksjoner. Informasjons- og kommunikasjonsteknologi og en kupé med kvalitetsmaterialer formet rundt førerplassen tilfredsstiller kravene til høy komfort. I tillegg sørger bakgrunnsbelysningen for stemningsfulle kjøreopplevelser.

VENDT MOT FØREREN.

Sportsrattet i skinn med multifunksjonstaster er standard og står i sentrum på førerplassen. BMW Head-Up Display og instrumentdisplayet med multifunksjoner viser informasjon som er relevant for kjøringen, i oversiktlige visninger. Og med det nye Navigasjonssystem Professional har du nettilgang. Det har du også med BMW Connected-appen, som kobler smarttelefonen til BMW 4-serie Coupé.

PERFEKT HÅNDVERK.

Den elegante kupeen til BMW 4-serie Coupé er preget av førsteklasses materialer og kvalitetshåndverk. Her nyter du perfekt sittekomfort, for eksempel i sportsseter (ekstrautstyr) trukket i fint skinn. Interiør- og konturlister, kromdetaljer og kontrastsømmer på instrumentpanelet understreker den lekre innvendige designen.

KJØREGLEDE LIGGER I FAMILIEN.

KJØREGLEDE LIGGER I FAMILIEN.

Alle modellene i BMW 4-serie byr på sportslige egenskaper, progressiv design og eksklusiv komfort. Ønsker du mer kjøredynamikk, er BMW M4 eller M3 med motorsport i genene bilen for deg.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • BMW M4 Coupé:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,88 (0,83)
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,68–0,66
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 159–154

  Opplysningene i parentes gjelder modeller med 7-trinns M direktekoblingsgirkasse med Drivelogic.

  Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen, og de er avhengig av dekkdimensjonen. Ekstrautstyr er avbildet.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.

  Opplysningene gjelder ikke én enkelt bil og er ikke en del av tilbudet, men skal kun brukes for å sammenligne ulike biltyper. CO2-utslipp forårsaket av produksjon og klargjøring av drivstoff eller andre energikilder, er ikke inkludert i beregningen av CO2-utslipp iht. direktiv 1999/94/EF.