DYNAMIKK+

BMW 4-serie Coupé. Four means more.

DYNAMIKK+

BMW 4-serie Coupé. Four means more.

DYNAMIKK+BMW 4-serie Coupé. Four means more.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW 440i Coupé)

5,2

Topphastighet i km/t (BMW 440i Coupé)

250

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil* (BMW 440i Coupé)

0,91-0,86

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km* (BMW 440i Coupé)

205-196

BMW 440i Coupé fra

689 300,-

Bilen er konstruert for å overbevise på veien med sportslige ytelser. Det imponerende resultatet er mer dynamikk, smidighet og komfort. Den er alltid klar til kraftutfoldelse. I tillegg er både design og kjøreegenskaper videreutviklet. Kort sagt, den fascinerende sportscoupeen definerer kjøreglede på nytt og tilfredsstiller selv den mest kresne.

FÅ ET PRISTILBUD.

KRAFTFULL YTELSE.

BMW 4-serie Coupé byr på dynamiske kjøreytelser som trollbinder deg. Det skyldes et perfekt samspill mellom motoren med adaptivt M sportsunderstell (ekstrautstyr), den variable sportsstyringen og den 8-trinns automatgirkassen (ekstrautstyr). Du får sportsIig kjøreglede på alle underlag og vil garantert tiltrekke deg beundrende blikk.

«Hos BMW ønsker vi at den effektive dynamikken skal være en naturlig del av formspråket vårt.»
ADRIAN VAN HOOYDONK, LEDER FOR BMW GROUP DESIGN

FASCINERENDE DESIGN.

Spennende blikkfang.

Hvis det fins et designideal for sportscoupeer, er designen til BMW 4-serie Coupé det perfekte forbildet. Det kraftfulle utseendet er preget av dynamiske linjer og tydelige sidekonturer i harmonisk samspill. Den enestående kombinasjonen av sportslighet, smidighet og estetikk skaper den komplette bilen.
Finn ut mer

Sportslig front.

Fronten til BMW 4-serie Coupé utstråler innovativ sportslighet. Den markante doble nyregrillen med de skulpturerte LED-hovedlyktene på hver side utstråler kraftfull dynamikk. De store luftinntakene med integrerte LED-tåkelys understreker det dynamiske utseendet.
Finn ut mer

Dynamisk coupéprofil.

BMW 4-serie Coupé har langstrakte linjer med flatt skrånende tak og sidekonturer, som får den til å virke kraftfull. De rammeløse vinduene gir designen et luftig preg og understreker den dynamiske profilen.
Finn ut mer

Markant hekk.

Hekken på BMW 4-serie Coupé ligger stødig på veien og har en kraftfull støtfanger med integrerte enderør. De nyutformede LED-baklyktene understreker bilens bredde og det dynamiske formspråket.
Finn ut mer

UTSTYRSVERSJONENE TIL BMW 4-SERIE COUPÉ.

Ønsker du å gjøre BMW 4-serie Coupé enda mer sportslig eller eksklusiv? Ulike modell- og utstyrsversjoner og BMW Individual gir deg mange muligheter til å tilpasse bilen etter dine ønsker.

EKSKLUSIV INNVENDIG DESIGN.

ELEGANT OG SPORTSLIG.

Den eksklusive kupeen i BMW 4-serie Coupé kombinerer sportslige ytelser med moderne funksjoner. Informasjons- og kommunikasjonsteknologi og en kupé med kvalitetsmaterialer formet rundt førerplassen tilfredsstiller kravene til høy komfort. I tillegg sørger bakgrunnsbelysningen for stemningsfulle kjøreopplevelser.
Finn ut mer

VENDT MOT FØREREN.

Sportsrattet i skinn med multifunksjonstaster er standard og står i sentrum på førerplassen. BMW Head-Up Display og instrumentdisplayet med multifunksjoner viser informasjon som er relevant for kjøringen, i oversiktlige visninger. Og med det nye Navigasjonssystem Professional har du nettilgang. Det har du også med BMW Connected-appen, som kobler smarttelefonen til BMW 4-serie Coupé.
Finn ut mer

PERFEKT HÅNDVERK.

Den elegante kupeen til BMW 4-serie Coupé er preget av førsteklasses materialer og kvalitetshåndverk. Her nyter du perfekt sittekomfort, for eksempel i sportsseter (ekstrautstyr) trukket i fint skinn. Interiør- og konturlister, kromdetaljer og kontrastsømmer på instrumentpanelet understreker den lekre innvendige designen.
Finn ut mer

KJØREDYNAMIKK.

LYSDESIGN.

KJØREGLEDE LIGGER I FAMILIEN.

KJØREGLEDE LIGGER I FAMILIEN.

Alle modellene i BMW 4-serie byr på sportslige egenskaper, progressiv design og eksklusiv komfort. Ønsker du mer kjøredynamikk, er BMW M4 eller M3 med motorsport i genene bilen for deg.

Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.