NETTILGANG+

Nettilgang og førerassistentsystemer i BMW 4-serie Coupé.

NETTILGANG+

Nettilgang og førerassistentsystemer i BMW 4-serie Coupé.

NETTILGANG+Nettilgang og førerassistentsystemer i BMW 4-serie Coupé.

Når du kjører BMW 4-serie Coupé, får du hjelp av en rekke teknologiske løsninger som øker komforten. Det gir deg nettilgang i bilen, slik at du har tilgang til kommunikasjon, informasjon og underholdning.

BMW CONNECTED.

BMW Connected er en personlig reiseassistent som gjør hverdagen enklere og hjelper deg å komme frem i tide uten å stresse. Relevant informasjon om reisen, som anbefalt avreisetidspunkt, er tilgjengelig på iPhone® eller Apple Watch utenfor bilen og kan overføres til bilen.

APPLE CARPLAY®.

APPLE CARPLAY®.

Ved hjelp av forberedelsen for Apple CarPlay® kan du bruke en kompatibel iPhone® trådløst og sikkert mens du kjører. Med den kan smarttelefoninnhold og -funksjoner, som musikk, iMessages/tekstmeldinger, anrop, SIRI, navigasjon og utvalgte apper fra tredjeparter, vises og betjenes ved hjelp av bilens brukergrensesnitt. Avhengig av bilens utstyrsnivå kan du bruke touchfunksjonen, iDrive-multikontrollen eller stemmestyringen. Apple CarPlay® er tilgjengelig i tre år. Deretter kan avtalen forlenges i BMW ConnectedDrive Store.

NAVIGASJONSSYSTEM PROFESSIONAL.

Navigasjonssystem Professional inkludert USB-port, 8,8-tommers LCD-fargeskjerm og BMW Professional radio med DVD-spiller har kartvisning i 3D og minnekapasitet på 20 GB. Du betjener intuitivt systemet med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon eller berøringsskjermen. Kartoppdatering er tilgjengelig gratis* i tre år.


* Oppdateringen gjelder kun kartdata for Norge.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display* i farger projiserer relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.


* Leveres som ekstrautstyr.

INSTRUMENTDISPLAY MED MULTIFUNKSJONER.

Det 10,25-tommers instrumentdisplayet med multifunksjoner og black panel-teknologi gir en visuell gjengivelse av kjøreopplevelsen. Du kan velge mellom ECO PRO-, COMFORT- og SPORT-modus med ulike farge- og grafikktemaer i kombiinstrumentet.

SO CONNECTED, YOU’RE FREE.

SO CONNECTED, YOU’RE FREE.

BMW ConnectedDrive knytter bilen, føreren og omverdenen sammen på en intelligent måte. Det gir høyere komfort, bedre underholdning og en beroligende følelse av sikkerhet når du er ute på veien. Eller sagt på en annen måte: mer kjøreglede.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • BMW 440i Coupé:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,77–0,74
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 179–172

  Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen, og de er avhengig av dekkdimensjonen. Ekstrautstyr er avbildet.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.

  Opplysningene gjelder ikke én enkelt bil og er ikke en del av tilbudet, men skal kun brukes for å sammenligne ulike biltyper. CO2-utslipp forårsaket av produksjon og klargjøring av drivstoff eller andre energikilder, er ikke inkludert i beregningen av CO2-utslipp iht. direktiv 1999/94/EF.