SPEKTAKULÆRT+

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 4-serie Coupé.

SPEKTAKULÆRT+

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 4-serie Coupé.

SPEKTAKULÆRT+Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 4-serie Coupé.

De sportslige egenskapene til BMW 4-serie Coupé er godt synlige. De dynamiske egenskapene merker du når du trår inn gasspedalen. Bilen leveres med bak- eller firehjulsdrift, perfekt aksellastfordeling og en av de kraftige motorene våre. Det er gøy å gire, og du gleder deg til neste sving. Hver kilometer blir en fascinerende opplevelse.

Finn ut mer

REN DYNAMIKK.

BMW 4-serie Coupé byr på sportslige kjøreytelser. Med adaptivt M sportsunderstell (ekstrautstyr), variabel sportsstyring og 8-trinns automatgirkasse (ekstrautstyr) overføres kreftene effektivt til veien. Opplev grenseløs kjøreglede med BMW 4-serie Coupé. 

KRAFTFULLE MOTORER.

6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren fra den nyeste BMW EfficientDynamics-generasjonen kjennetegnes av suveren kraftutfoldelse, silkemyk motorgange og en herlig motorlyd. Dobbel-Vanos, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader gir den en effekt på 326 hk og et forbruk ved blandet kjøring på kun 0,91-0,86 liter per mil*.

Finn ut mer

4-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor.

Den nyeste generasjonen 4-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor har et slagvolum på 2,0 liter og gir garantert maksimal kjøreglede. Motoren har temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons helt fra det lave turtallsområdet. I tillegg er den økonomisk og har lave utslipp av skadestoffer.
Finn ut mer

6-sylindret BMW TwinPower Turbo diesel-rekkemotor.

Nyeste generasjon av den 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo diesel-rekkemotoren har høy effekt og forbilledlige forbruksverdier takket være avansert teknologi, som turbolader med variabel turbingeometri og direkte common-rail-innsprøytning. Den yter 258 til 313 hk, og det maksimale dreiemomentet er på imponerende 560 til 630 Nm.
Finn ut mer

4-sylindret BMW TwinPower Turbo dieselmotor.

Den nyeste generasjonen 4-sylindrede BMW TwinPower Turbo dieselmotorer på 2,0 liter gir en merkbart mer temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons også på lave turtall. Samtidig er motorene svært økonomiske og har lave utslipp av skadestoffer.
Finn ut mer

8-TRINNS SPORTS-AUTOMATGIRKASSE.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen (ekstrautstyr) byr på svært sportslig kjøredynamikk, effektiv energiutnyttelse og kjørekomfort. Raske girskift gir raskere akselerasjon, og den korte avstanden mellom de åtte girtrinnene gjør at du knapt merker at bilen skifter gir. Samtidig holdes motoren i det ideelle turtallsområdet, slik at kraftutfoldelsen er optimal og motorstøyen så lav som mulig. I høye hastigheter reduserer 8. gir motorturtallet og dermed forbruket og CO2-utslippet.

SPORTSLIGE KJØREEGENSKAPER.

Driving experience-knappen i BMW 4-serie Coupé hjelper på humøret. Når du velger SPORT- eller SPORT+-modus, blir dempingen stivere, og bilen reagerer enda mer direkte. Motoren reagerer mer spontant. Det betyr enda smidigere og mer dynamiske kjøreegenskaper. Det merker du ekstra godt i kombinasjon med adaptivt M sportsunderstell (ekstrautstyr) med elektronisk tilpassing til kjørestil og underlag.

 • 50:50-aksellastfordeling

  En ideell aksellastfordeling på 50:50 er en av faktorene som sørger for høy retningsstabilitet, smidige kjøreegenskaper og presis styring. I tillegg bidrar det lave tyngdepunktet og de korte karosserioverhengene til dynamiske kjøreegenskaper.

 • Adaptivt M sportsunderstell

  Adaptivt M sportsunderstell tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse chassiskarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.

 • Variabel sportsstyring

  Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien. Utstyret omfatter også SPORT+-modus.

KJØREDYNAMIKKEN TIL MODELLENE I BMW 4-SERIE.

KJØREDYNAMIKKEN TIL MODELLENE I BMW 4-SERIE.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EfficientDynamics gir lavere forbruk og mer kjøreglede. Dette omfatter en rekke tiltak som påvirker drivverk, energistyring og bilkonsept. De gir lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp og samtidig økt kjøredynamikk og kjøreglede. Dette er standard i alle BMW-modeller, også i BMW 4-serie Coupé.

Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.