KRAFTFULL+

BMW 4-serie Cabriolet. Four means more.

KRAFTFULL+

BMW 4-serie Cabriolet. Four means more.

KRAFTFULL+BMW 4-serie Cabriolet. Four means more.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW 430i Cabriolet1)

6,4

Topphastighet i km/t (BMW 430i Cabriolet1)

250

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (BMW 430i Cabriolet1)

0,70–0,66

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (BMW 430i Cabriolet1)

162–154

Åpning av hardtoppen i sek (BMW 430i Cabriolet1)

ca. 20 sek

BMW 430i xDrive1

750 300,-

I BMW 4-serie Cabriolet kan du nyte kjøreopplevelser med sol i ansiktet og vind i håret. Den byr på sportslige og smidige kjøreegenskaper sammen med aerodynamisk design og stilfullt utstyr med innovative funksjoner. Her kan du nyte frihet på fire hjul.

NERVEPIRRENDE SMIDIGHET.

BMW 4-serie Cabriolet gir deg den dynamiske frihetsfølelsen du bare finner i en cabriolet. Ekstra kraftige motorer, bakhjulsdrift som er typisk for BMW, perfekt aksellastfordeling og 8-trinns automatgirkasse (ekstrautstyr) sørger for en spesielt dynamisk kjørefølelse. Perfekt veigrep og førsteklasses kjørekomfort er selvsagt inkludert.

«Designen vekker følelser, den er autentisk og fremtidsrettet.»
ADRIAN VAN HOOYDONK, LEDER FOR BMW GROUP DESIGN

FASCINERENDE DESIGN.

PERFEKT UTFORMET.

Designen til BMW 4-serie Cabriolet er en syntese av sportslige og harmoniske linjer og kraftfull dynamikk. Det gjør den like fascinerende med lukket som med åpen hardtop. Du kan nyte hver kjøretur.
Finn ut mer

SPORTSLIG FRONT.

Fronten på BMW 4-serie Cabriolet avslører bilens sportslige egenskaper og innovative teknologi. De skulpturerte LED-hovedlyktene på hver side av BMW-nyregrillen understreker bilens dynamiske egenskaper. Det sportslige utseendet rundes av med store luftinntak med integrerte LED-tåkelys.
Finn ut mer

DYNAMISK CABRIOLETPROFIL.

De langstrakte linjene og sidekonturene understreker det elegante, sportslige utseendet til BMW 4-serie Cabriolet. Den kileformede profilen går over i en markant hekk og har en dynamisk utstråling uansett om hardtoppen er åpen eller lukket.
Finn ut mer

MARKANT HEKK.

Hekken på BMW 4-serie Cabriolet ligger stødig på veien og har en kraftfull støtfanger med integrerte enderør. De nyutformede LED-baklyktene understreker bilens bredde og den dynamiske designen.
Finn ut mer

UTSTYRSVERSJONENE TIL BMW 4-SERIE CABRIOLET.

Ønsker du å gjøre BMW v4-serie Cabriolet enda mer eksklusiv? Ulike modell- og utstyrsversjoner og BMW Individual gir deg mange muligheter til å tilpasse bilen etter dine ønsker.

EKSKLUSIV INNVENDIG DESIGN.

ELEGANT OG SPORTSLIG.

Den eksklusive kupeen i BMW 4-serie Cabriolet kombinerer sportslige ytelser med moderne funksjoner. Informasjons- og kommunikasjonsteknologi og en kupé med kvalitetsmaterialer formet rundt førerplassen tilfredsstiller alle krav til høy komfort. I tillegg sørger bakgrunnsbelysningen for stemningsfulle kjøreopplevelser.
Finn ut mer

VENDT MOT FØREREN.

Den elegante kupeen til BMW 4-serie Cabriolet er preget av førsteklasses materialer og kvalitetshåndverk. Her nyter du perfekt sittekomfort, for eksempel i sportsseter (ekstrautstyr) trukket i skinn med SunReflective-teknologi og nakkevarmere (ekstrautstyr). Interiør- og konturlister, kromdetaljer og kontrastsømmer på instrumentpanelet understreker den lekre innvendige designen.
Finn ut mer

PERFEKT HÅNDVERK.

Den elegante kupeen til BMW 4-serie Cabriolet er preget av førsteklasses materialer og kvalitetshåndverk. Her nyter du perfekt sittekomfort, for eksempel i sportsseter (ekstrautstyr) trukket i skinn med SunReflective-teknologi og nakkevarmere (ekstrautstyr). Interiør- og konturlister, kromdetaljer og kontrastsømmer på instrumentpanelet understreker den lekre innvendige designen.
Finn ut mer

KJØREDYNAMIKK.

LYSDESIGN.

KJØREGLEDE LIGGER I FAMILIEN.

KJØREGLEDE LIGGER I FAMILIEN.

Alle modellene i BMW 4-serie byr på sportslige egenskaper, progressiv design og eksklusiv komfort. Ønsker du mer kjøredynamikk, er BMW M4 eller M3 med motorsport i genene bilen for deg.

Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  (1) Verdiene gjelder frem til 15.04.2018. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon om hva som leveres.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

  Verdiene for modeller merket med (2) er foreløpige verdier.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.