KRAFTFULL+

BMW 4-serie Cabriolet. Four means more.

KRAFTFULL+

BMW 4-serie Cabriolet. Four means more.

KRAFTFULL+BMW 4-serie Cabriolet. Four means more.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW 430i Cabriolet)

6,4

Topphastighet i km/t (BMW 430i Cabriolet)

250

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (BMW 430i Cabriolet)

0,70–0,66

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (BMW 430i Cabriolet)

162–154

Åpning av hardtoppen i sek (BMW 430i Cabriolet)

ca. 20 sek

BMW 430i xDrive

750 300,-

I BMW 4-serie Cabriolet kan du nyte kjøreopplevelser med sol i ansiktet og vind i håret. Den byr på sportslige og smidige kjøreegenskaper sammen med aerodynamisk design og stilfullt utstyr med innovative funksjoner. Her kan du nyte frihet på fire hjul.

NERVEPIRRENDE SMIDIGHET.

BMW 4-serie Cabriolet gir deg den dynamiske frihetsfølelsen du bare finner i en cabriolet. Ekstra kraftige motorer, bakhjulsdrift som er typisk for BMW, perfekt aksellastfordeling og 8-trinns automatgirkasse (ekstrautstyr) sørger for en spesielt dynamisk kjørefølelse. Perfekt veigrep og førsteklasses kjørekomfort er selvsagt inkludert.

«Designen vekker følelser, den er autentisk og fremtidsrettet.»
ADRIAN VAN HOOYDONK, LEDER FOR BMW GROUP DESIGN

FASCINERENDE DESIGN.

PERFEKT UTFORMET.

Designen til BMW 4-serie Cabriolet er en syntese av sportslige og harmoniske linjer og kraftfull dynamikk. Det gjør den like fascinerende med lukket som med åpen hardtop. Du kan nyte hver kjøretur.

SPORTSLIG FRONT.

Fronten på BMW 4-serie Cabriolet avslører bilens sportslige egenskaper og innovative teknologi. De skulpturerte LED-hovedlyktene på hver side av BMW-nyregrillen understreker bilens dynamiske egenskaper. Det sportslige utseendet rundes av med store luftinntak med integrerte LED-tåkelys.

DYNAMISK CABRIOLETPROFIL.

De langstrakte linjene og sidekonturene understreker det elegante, sportslige utseendet til BMW 4-serie Cabriolet. Den kileformede profilen går over i en markant hekk og har en dynamisk utstråling uansett om hardtoppen er åpen eller lukket.

MARKANT HEKK.

Hekken på BMW 4-serie Cabriolet ligger stødig på veien og har en kraftfull støtfanger med integrerte enderør. De nyutformede LED-baklyktene understreker bilens bredde og den dynamiske designen.

UTSTYRSVERSJONENE TIL BMW 4-SERIE CABRIOLET.

Ønsker du å gjøre BMW v4-serie Cabriolet enda mer eksklusiv? Ulike modell- og utstyrsversjoner og BMW Individual gir deg mange muligheter til å tilpasse bilen etter dine ønsker.

EKSKLUSIV INNVENDIG DESIGN.

ELEGANT OG SPORTSLIG.

Den eksklusive kupeen i BMW 4-serie Cabriolet kombinerer sportslige ytelser med moderne funksjoner. Informasjons- og kommunikasjonsteknologi og en kupé med kvalitetsmaterialer formet rundt førerplassen tilfredsstiller alle krav til høy komfort. I tillegg sørger bakgrunnsbelysningen for stemningsfulle kjøreopplevelser.

VENDT MOT FØREREN.

Sportsrattet i skinn med multifunksjonstaster er standard og står i sentrum på førerplassen. BMW Head-Up Display og instrumentdisplayet med multifunksjoner (begge ekstrautstyr) viser informasjon som er relevant for kjøringen, i oversiktlige visninger. Og med Navigasjonssystem Professional har du nettilgang. Det har du også med BMW Connected-appen, som kobler smarttelefonen til BMW 4-serie Cabriolet.

PERFEKT HÅNDVERK.

Den elegante kupeen til BMW 4-serie Cabriolet er preget av førsteklasses materialer og kvalitetshåndverk. Her nyter du perfekt sittekomfort, for eksempel i sportsseter (ekstrautstyr) trukket i skinn med SunReflective-teknologi og nakkevarmere (ekstrautstyr). Interiør- og konturlister, kromdetaljer og kontrastsømmer på instrumentpanelet understreker den lekre innvendige designen.

KJØREGLEDE LIGGER I FAMILIEN.

KJØREGLEDE LIGGER I FAMILIEN.

Alle modellene i BMW 4-serie byr på sportslige egenskaper, progressiv design og eksklusiv komfort. Ønsker du mer kjøredynamikk, er BMW M4 eller M3 med motorsport i genene bilen for deg.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • BMW M4 Coupé:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,88 (0,83)
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,68–0,66
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 159–154

  Opplysningene i parentes gjelder modeller med 7-trinns M direktekoblingsgirkasse med Drivelogic.

  Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen, og de er avhengig av dekkdimensjonen. Ekstrautstyr er avbildet.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.

  Opplysningene gjelder ikke én enkelt bil og er ikke en del av tilbudet, men skal kun brukes for å sammenligne ulike biltyper. CO2-utslipp forårsaket av produksjon og klargjøring av drivstoff eller andre energikilder, er ikke inkludert i beregningen av CO2-utslipp iht. direktiv 1999/94/EF.