NETTILGANG+

Nettilgang og førerassistentsystemer i BMW 4-serie Cabriolet.

NETTILGANG+

Nettilgang og førerassistentsystemer i BMW 4-serie Cabriolet.

NETTILGANG+Nettilgang og førerassistentsystemer i BMW 4-serie Cabriolet.

Når du kjører BMW 4-serie Cabriolet, får du hjelp av innovativ teknologi som øker komforten. Det gir deg nettilgang i bilen, slik at du har tilgang til kommunikasjon, informasjon og underholdning.

Finn ut mer

BMW CONNECTED.

BMW Connected er en personlig reiseassistent som gjør hverdagen enklere og hjelper deg å komme frem i tide uten å stresse. Relevant informasjon om reisen, som anbefalt avreisetidspunkt, er tilgjengelig på iPhone® eller Apple Watch utenfor bilen og kan overføres til bilen.

APPLE CARPLAY®.

APPLE CARPLAY®.

Ved hjelp av forberedelsen for Apple CarPlay® kan du bruke en kompatibel iPhone® trådløst og sikkert mens du kjører. Med den kan smarttelefoninnhold og -funksjoner, som musikk, iMessages/tekstmeldinger, anrop, SIRI, navigasjon og utvalgte apper fra tredjeparter, vises og betjenes ved hjelp av bilens brukergrensesnitt. Avhengig av bilens utstyrsnivå kan du bruke touchfunksjonen, iDrive-multikontrollen eller stemmestyringen. Apple CarPlay® er tilgjengelig i tre år. Deretter kan avtalen forlenges i BMW ConnectedDrive Store.

Finn ut mer

NAVIGASJONSSYSTEM PROFESSIONAL.

Navigasjonssystem Professional inkludert USB-port, 8,8-tommers LCD-fargeskjerm og BMW Professional radio med DVD-spiller har kartvisning i 3D og minnekapasitet på 20 GB. Du betjener intuitivt systemet med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon eller berøringsskjermen. Kartoppdatering er tilgjengelig gratis* i tre år.


* Oppdateringen gjelder kun kartdata for Norge.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display* i farger projiserer relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.


* Leveres som ekstrautstyr.

Finn ut mer

INSTRUMENTDISPLAY MED MULTIFUNKSJONER.

Det 10,25-tommers instrumentdisplayet med multifunksjoner og black panel-teknologi gir en visuell gjengivelse av kjøreopplevelsen. Du kan velge mellom ECO PRO-, COMFORT- og SPORT-modus med ulike farge- og grafikktemaer i kombiinstrumentet.

SO CONNECTED, YOU'RE FREE.

SO CONNECTED, YOU'RE FREE.

BMW ConnectedDrive knytter bilen, føreren og omverdenen sammen på en intelligent måte. Det gir høyere komfort, bedre underholdning og en beroligende følelse av sikkerhet når du er ute på veien. Eller sagt på en annen måte: mer kjøreglede.

Finn ut mer