SPORTSLIG+

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 4-serie Cabriolet.

SPORTSLIG+

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 4-serie Cabriolet.

SPORTSLIG+Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 4-serie Cabriolet.

Med dynamisk kraftutfoldelse og smidige kjøreegenskaper gir BMW 4-serie Cabriolet deg intense kjøreopplevelser. På svingete kystveier og på utfordrende fjellveier viser de kraftige motorene, den lette konstruksjonen og det smidige chassiset hva bilen er god for.

Finn ut mer

INTENSIVE YTELSER.

BMW 4-serie Cabriolet er en bemerkelsesverdig blanding av dynamiske og presise kjøreegenskaper som gir deg unike kjøreopplevelser og endeløs kjøreglede. Den ligger perfekt på veien i alle kjøresituasjoner. Opplev en imponerende kombinasjon av kraftfull ytelse og sportslige egenskaper.

KRAFTFULLE MOTORER.

6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren fra den nyeste BMW EfficientDynamics-generasjonen kjennetegnes av suveren kraftutfoldelse, silkemyk motorgange og en herlig motorlyd. Dobbel-Vanos, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader gir den en effekt på 326 hk og et forbruk ved blandet kjøring på kun 0,76–0,68 liter per mil.
Finn ut mer

4-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor.

Den nyeste generasjonen 4-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor har et slagvolum på 2,0 liter og gir garantert maksimal kjøreglede. Motoren har temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons helt fra det lave turtallsområdet. I tillegg er den økonomisk og har lave utslipp av skadestoffer.
Finn ut mer

6-sylindret BMW TwinPower Turbo diesel-rekkemotor.

Nyeste generasjon av den 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo diesel-rekkemotoren har høy effekt og forbilledlige forbruksverdier takket være avansert teknologi, som turbolader med variabel turbingeometri og direkte common-rail-innsprøytning. Den yter 258 til 313 hk, og det maksimale dreiemomentet er på imponerende 560 til 630 Nm.
Finn ut mer

4-sylindret BMW TwinPower Turbo dieselmotor.

Den nyeste generasjonen 4-sylindrede BMW TwinPower Turbo dieselmotorer på 2,0 liter gir en merkbart mer temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons også på lave turtall. Samtidig er motorene svært økonomiske og har lave utslipp av skadestoffer.
Finn ut mer

8-TRINNS SPORTS-AUTOMATGIRKASSE.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen (ekstrautstyr) byr på svært sportslig kjøredynamikk, effektiv energiutnyttelse og kjørekomfort. Raske girskift gir raskere akselerasjon, og den korte avstanden mellom de åtte girtrinnene gjør at du knapt merker at bilen skifter gir. Samtidig holdes motoren i det ideelle turtallsområdet, slik at kraftutfoldelsen er optimal og motorstøyen så lav som mulig. I høye hastigheter reduserer 8. gir motorturtallet og dermed forbruket og CO2-utslippet.

KJØREDYNAMIKKEN TIL MODELLENE I BMW 4-SERIE.

KJØREDYNAMIKKEN TIL MODELLENE I BMW 4-SERIE.

SPORTSLIGE KJØREEGENSKAPER.

Selv i finvær kan kjøreturen i BMW 4-serie Cabriolet bli bedre ved hjelp av Driving experience-knappen. Når du velger SPORT- eller SPORT+-modus, blir dempingen stivere og ideell for en dynamisk kjørestil. Det gjelder spesielt i kombinasjon med adaptivt M sportsunderstell (ekstrautstyr) og variabel sportsstyring med Servotronic. Begge komponentene bidrar til komfortable kjøreegenskaper.

  • 50:50-aksellastfordeling

    En ideell aksellastfordeling på 50:50 er en av faktorene som sørger for høy retningsstabilitet, smidige kjøreegenskaper og presis styring. I tillegg bidrar det lave tyngdepunktet og de korte karosserioverhengene til dynamiske kjøreegenskaper.

  • Adaptivt M sportsunderstell

    Adaptivt M sportsunderstell kan hele tiden tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse chassiskarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.

  • Variabel sportsstyring

    Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien. Utstyret omfatter også SPORT+-modus.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EfficientDynamics gir lavere forbruk og mer kjøreglede. Dette omfatter en rekke tiltak som påvirker drivverk, energistyring og bilkonsept. De gir lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp og samtidig økt kjøredynamikk og kjøreglede. Dette er standard i alle BMW-modeller, også i BMW 4-serie Cabriolet.

Finn ut mer