ALLE MULIGHETER PÅ ETT STED.

BMW ConnectedDrive tjenester og apper i BMW 3-serie Touring.

Høy komfort i BMW 3-serie Touring er en selvfølge. Ved hjelp av tjenestene og appene fra BMW ConnectedDrive kan du gjøre tilværelsen i bilen enda mer behagelig. Du kan for eksempel bruke bilen som kontor. Du kan få tilgang til alt som er å finne på Internett. Du blir ikke lenger overrasket av kø, og skulle ulykken være ute, får du automatisk raskt den hjelpen du trenger.

Finn ut mer

CONNECTED DRIVE SERVICES.

BMW ConnectedDrive Services er basis for bruk av den digitale reiseassistenten BMW Connected og de smarte informasjons- og underholdningstjenestene fra BMW ConnectedDrive i bilen.

Tilbudet omfatter for eksempel tilgang til oppdatert stedsavhengig informasjon, som værmelding og nyheter, nettsøk med GoogleTM og praktiske kontorfunksjoner. Det er i tillegg mulig å bruke tjenester og funksjoner i ConnectedDrive-menyen, for eksempel parkeringsinformasjon, reise- og hotellguide, i bilen uten smarttelefonen.

Enkel og tidsmessig ubegrenset bruk av smarttelefonapper er også integrert. Utstyret ConnectedDrive Services gir deg dessuten tilgang til BMW ConnectedDrive Store. Der kan du når som helst og hvor som helst velge de tjenestene og appene du ønsker. BMW ConnectedDrive Services har dessuten mye annet å by på som gjør kjøreturen i en BMW enda mer behagelig.

 • BMW ConnectedDrive Store

  I BMW ConnectedDrive Store kan du når som helst og hvor som helst sette sammen tjenester og apper etter dine ønsker og behov. Du kan også velge og bestille tjenester etter at du har kjøpt bilen. Dermed kan du til enhver tid tilpasse de tilgjengelige funksjonene i tjenestene og appene fra BMW ConnectedDrive i bilen etter dine behov.
  Tjenestene og appene som du kan bestille i BMW ConnectedDrive Store, er utviklet spesielt for BMW-førerens behov og krav. Du kan velge løpetid for de enkelte tjenestene. Det gjør det mulig å bestille en tjeneste for et begrenset tidsrom, for eksempel i sommerferien.
  Du har tilgang til BMW ConnectedDrive Store fra din BMW og kundeportalen Min BMW ConnectedDrive på Internett. Nye tjenester og apper er tilgjengelige i bilen kort tid etter at du har valgt eller bestilt dem. I tillegg kan du få informasjon om tilbudet av tjenester og apper for deg og din BWM i BMW ConnectedDrive Store.

 • BMW Apps

  BMW Apps er en plattform som gjør det enkelt å bruke utvalgte smarttelefonapper i en BMW. BMW utvikler ikke bare egne apper, for eksempel BMW Connected og BMW M Laptimer, men samarbeider også tett med partnere som Napster, GoPro, Deezer, Spotify og Audible for å tilpasse deres apper for sikker bruk i bilen. For å bruke appene må du koble en kompatibel smarttelefon til bilen med en snap-in-adapter eller en USB-kabel. Alle appfunksjonene kan styres via iDrive-multikontrollen. BMWs nære samarbeid med ulike partnere gjør at utvalget av apper du kan bruke i bilen, vokser hele tiden. Du finner mer informasjon om dette på www.bmw.no.

BMW CONNECTED.

BMW Connected er en personlig reiseassistent som gjør hverdagen enklere og hjelper deg å komme frem i tide uten å stresse. Alle relevante tjenester kan også brukes utenfor bilen med iPhone og Apple Watch. Reisemål fra andre apper, som Yelp, Apple Maps og Google Maps, og fra Internett kan enkelt overføres til BMW Connected og hentes frem i bilen med et klikk i bilens navigasjonssystem. Avtaler lagret i iPhone-kalenderen inkl. adresse og ønsket ankomsttid overføres automatisk til reiseoversikten i BMW Connected. Avhengig av bilens posisjon og trafikksituasjonen beregner BMW Connected antatt ankomsttid, varsler deg i tide og viser vei det siste stykket til fots etter ankomst. Hvis uforutsette trafikkproblemer fører til forsinkelser eller det ikke finnes noen ledig parkeringsplass ved målet, kan du bruke BMW Connected i bilen til å sende personen(e) som venter på deg, en tekstmelding med forventet ankomsttid, uten å bruke telefonen. I tillegg husker BMW Connected mål du kjører ofte til, og lagrer dem automatisk i reiseoversikten.
Du kan laste ned BMW Connected-appen fra Apple App Store.

INTELLIGENT NØDANROP.

INTELLIGENT NØDANROP.

Det intelligente nødanropet gir deg raskt hjelp i nødssituasjoner, uansett tid på døgnet. Du får kontakt med en kvalifisert medarbeider som snakker ditt språk, også når du oppholder deg i utlandet. Systemet utløser et automatisk nødanrop, for eksempel dersom bilen blir utsatt for en ulykke der kollisjonsputene utløses eller beltestrammerne aktiveres. Via et SIM-kort som er montert i bilen – derfor uavhengig av din private mobiltelefon – blir opplysninger som er relevante for hjelpemannskapene, overført til BMWs callsenter. Opplysningene omfatter bilens nøyaktige posisjon, hvor alvorlig ulykken er, og informasjon om mulige personskader. BMW callsenter informerer umiddelbart nærmeste nødsentral og holder telefonkontakt med personene som er involvert i ulykken, frem til redningsmannskapene kommer. Nødanropet kan også utløses manuelt, for eksempel hvis du er vitne til en ulykke.

KONTORFUNKSJONER.

Med BMW ConnectedDrive kan du ta med deg kontoret ut i din BMW 3-serie. Å ha kontoret i bilen er både praktisk og behagelig. Med BMW ConnectedDrive kan du motta, lese og svare på e-poster samt diktere notater eller meldinger og sende dem.

BMW Online Office og diktafonfunksjon.

 • Bluetooth Office

  Med Bluetooth Office kan du utnytte tiden du tilbringer i bilen mer effektivt. Takket være tilkobling av Bluetooth-enheter kan du planlegge dagen mens du kjører til jobben. De viktigste kontorfunksjonene på kompatible smarttelefoner som e-poster, avtaler, arbeidsoppgaver og tekstmeldinger vises på kontrolldisplayet. Du kan også få dem lest opp over bilens høyttalere. Du finner en liste over kompatible enheter på

 • BMW Online Office

  Med BMW Online Office kan du utnytte tiden du tilbringer i bilen mer effektivt. Funksjonen lar deg motta, lese og sende e-poster når du er på farten. I tillegg til at du kan skrive og sende e-poster via kontrolldisplayet, kan du også få dem lest opp. Du kan også diktere e-poster ved hjelp av stemmestyringen.
  Ved hjelp av datamaskinen din hjemme kan du gå inn på kundeportalen i Min BMW ConnectedDrive og opprette en innboks for den vanlige e-postadressen din. Du kan også opprette en innboks for enkelte e-postleverandører under BMW Online Office i bilen. Hvis du har flere e-postkontoer fra samme leverandør, får du full oversikt over dem i menyen. Når innboksen er opprettet, sendes e-postene direkte til bilen uten omveier.

 • Diktafonfunksjon

  Har du Navigasjonssystem Professional, Bluetooth-tilkobling og ConnectedDrive services i bilen, trenger du ikke holde mobiltelefonen i hånden. Nå kan du bare si det du vil skrive.
  Diktafonfunksjonen omdanner talemeldinger til tekst, som deretter kan sendes som e-post eller SMS. Du kan også bruke diktafonfunksjonen for Facebook- og Twitter-meldinger i BMW Apps. Du kan benytte diktafonfunksjonen gratis i bilen i 60 dager. Videre bruk krever at du inngår en kostnadspliktig avtale med Nuance® (tjenesten er foreløpig ikke tilgjengelig på norsk).
  Du finner informasjon om Bluetooth-kompatible smarttelefoner og andre mobile enheter på

RTTI (TRAFIKKINFORMASJON I SANNTID).

RTTI (trafikkinformasjon i sanntid) holder deg oppdatert på trafikkbildet. Du får nøyaktig informasjon i tilnærmet sanntid om trafikksituasjonen på motor- og landeveier samt i mange bygater. Systemet kan også anbefale alternative kjøreruter, slik at du finner den raskeste og mest drivstofføkonomiske veien til målet. I tillegg varsler faremeldinger for eksempel om alvorlige ulykker og kraftig regn. I tillegg vises faresituasjoner på kartet på skjermen i bilen. Når du nærmer deg et sted med en fare, vises i tillegg en varselmelding.
 

Dataene hentes fra anonymiserte bevegelsesmønstre fra GPS-data fra bilflåter, telefonapper og politimeldinger, men også fra gjentakende trafikkmønstre som rushtrafikk.


Trafikksituasjonen illustreres med merking av veiene i grønt, gult, oransje og rødt. I tillegg inngår on-street-parkeringsinformasjon i RTTI (trafikkinformasjon i sanntid). Denne funksjonen gjør det enklere å finne parkeringsplass.

RTTI (trafikkinformasjon i sanntid).

CONCIERGE SERVICE.

Lurer du på hvordan det er å ha din egen assistent? Da bør du prøve BMW Concierge Services fra BMW ConnectedDrive. Ved å trykke på en knapp kommer du i kontakt med en medarbeider hos BMW callsenter, som står til din tjeneste under kjøreturen.
Medarbeideren kan for eksempel hjelpe deg å finne en bestemt restaurant, nærmeste minibank eller et døgnåpent apotek og kan også sende adresseinformasjon til navigasjonssystemet hvis bilen er utstyrt med det. BMW Concierge Services er tilgjengelig hele døgnet syv dager i uken, medfører ingen kostnader og kan benyttes i inn- og utland uavhengig av mobiltelefonen din.

Concierge service.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Online entertainment gir deg direkte og ubegrenset tilgang til flere millioner musikkspor i din BMW 3-serie, uten at du trenger å bruke for eksempel en smarttelefon. Her finner du musikken du liker, uansett hvilken musikksmak du har. Når et spor eller et album fra en artist spilles av i bilen, lastes det automatisk ned på harddisken i bilen. Du kan dermed lytte til musikken uten forstyrrende avbrudd.
Med online entertainment kan du abonnere på en musikktjeneste fra en av BMWs musikkpartnere i ett år, f.eks. Napster. Dette medfører ingen ekstra kostnader i Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia, Spania og Nederland.

Online entertainment.

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services i BMW Connected-appen (tilgjengelig i Apple App Store) kan du fjernstyre ulike funksjoner i bilen, for eksempel låsing/opplåsing av bilen.
Appen og BMW ConnectedDrive-kundeportalen gjør det også mulig å se informasjon om bilen, som rekkevidden og statusen til vinduer og dører. Det gir deg full oversikt over bilen, også når du er langt unna.
Informasjonen omfatter også visning av bilens posisjon. Bruk av funksjonene forutsetter at Remote Services er aktivert via BMW ConnectedDrive-kundeportalen på www.bmw-connecteddrive.com.

Remote services.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.