LEGENDARISK KJØREGLEDE.

BMW 3-serie Touring.

  • Bygg din BMW

LEGENDARISK KJØREGLEDE.

BMW 3-serie Touring.

LEGENDARISK KJØREGLEDE.BMW 3-serie Touring.
  • Bygg din BMW

Bagasjeromsvolum i liter

496

Automatisk åpning og lukking av bakluken

ja

Akselavstand i cm

281

Baksete 40:20:40

standard

BMW 3-serie Touring har en uimotståelig kombinasjon av sportslig design, dynamiske egenskaper og praktiske løsninger. Optimal vektfordeling, klassisk bakhjulsdrift og sterke og effektive bensin- og dieselmotorer med BMW EfficientDynamics sørger for imponerende dynamikk og lavt forbruk. Det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive bidrar til optimalt veigrep. Du kan dessuten sette ditt eget preg på BMW 3-serie Touring med utstyrsversjonene Sport Line og Luxury Line og med M Sportspakke.

ALT OM BMW 3-SERIE TOURING.

Design.

Den unike kombinasjonen av dynamiske egenskaper, eleganse og fleksible løsninger gjør BMW 3-serie Touring til den sportsligste bilen i sin klasse. Langt panser, stor akselavstand, korte overheng og en tilbaketrukket kupé – med de klassiske elementene til BMW 3-serie viderefører bilen BMWs designtradisjoner. BMW 3-serie Touring er med andre ord fortsatt ledende i sitt segment.
Finn ut mer

Kjøredynamikk og energiutnyttelse.

BMW 3-serie Touring er dynamisk på mange måter. Adaptivt M sportsunderstell eller variabel sportsstyring (begge deler er ekstrautstyr) sørger for eksempel for smidige kjøreegenskaper, optimal retningsstabilitet og suveren styrepresisjon også ved sportslig kjøring. BMW TwinPower turbomotorene og den 8-trinns sports-automatgirkassen garanterer at kjøregleden er på plass. Sammen med denne og annen teknologi fra BMW EfficientDynamics får du dermed imponerende ytelser og lavt forbruk.
Finn ut mer

Praktiske funksjoner.

Bagasjerommet til BMW 3-serie Touring rommer det meste, fra små vesker til store kofferter. Med bakseteryggen i oppreist posisjon har bagasjerommet et volum på 495 liter. Når ryggen er slått ned, rommer bagasjerommet hele 1.500 liter. Med gjennomlastingssystemet (standard) kan bakseteryggen deles i forholdet 40:20:40. Du kan dermed tilpasse setene og bagasjerommet etter behov. Det midtre setet og setet på passasjersiden kan slås ned separat. Setet på førersiden kan slås ned sammen med det midtre setet. Dette gjør det svært enkelt å laste bagasje inn og ut av BMW 3-serie Touring. Det er for eksempel god plass til lange gjenstander som ski og snowboard selv om det sitter to personer i baksetet. I tillegg er BMW 3-serie Touring den eneste bilen i sitt segment som leveres med bakrute som kan åpnes separat. Dette gjør det veldig mye enklere å laste inn i bilen.
Finn ut mer
  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.