GOD PLASS TIL ALLE DINE IDEER.

Komfortable og praktiske løsninger i BMW 3-serie Touring.

GOD PLASS TIL ALLE DINE IDEER.

Komfortable og praktiske løsninger i BMW 3-serie Touring.

GOD PLASS TIL ALLE DINE IDEER.Komfortable og praktiske løsninger i BMW 3-serie Touring.

BMW 3-serie Touring har mange komfortable løsninger som kommer til nytte både i hverdagen og om du skal på helgetur eller bilferie. Den romslige kupeen med mange oppbevaringsmuligheter bidrar til å gjøre kjøreturen til en avslappende opplevelse. Det store bagasjerommet er svært fleksibelt. Og det smarte beskyttelsessystemet for fører og passasjerer gir alle en god følelse trygghet.

Finn ut mer

AUTOMATISK ÅPNING AV BAKLUKEN.

AUTOMATISK ÅPNING AV BAKLUKEN.

Når du står foran bilen med hendene fulle av handleposer som du skal sette i bagasjerommet, er det ikke alltid så enkelt å finne frem nøkkelen. Med den smarte funksjonen Comfort Access i kombinasjon med automatisk baklukebetjening kan du åpne bakluken uten å bruke hendene. Når du beveger foten under støtfangeren bak, setter en sensor i gang åpning av bakluken. Bakluken låses opp og åpnes automatisk. Sensorer som er plassert i ulik høyde i støtfangeren bak, brukes til å registrere fotbevegelsen. Dette smarte utstyret fra BMW ConnectedDrive gjør det mer komfortabelt å bruke bagasjerommet. Det er bare mulig å åpne bakluken dersom systemet kan identifisere bilnøkkelen du har med deg.

OPPBEVARINGSKONSEPT.

I kupeen til BMW 3-serie Touring er det plass til det du vil ha med, både smarttelefon, drikke og litt bagasje. I midtkonsollen er det en holder for to kopper. Når skyvelokket er lukket, fungerer det som oppbevaringsflate. På innsiden av hver fordør er det plass til en flaske på inntil én liter.
Oppbevaringspakken (ekstrautstyr) inkluderer flere oppbevaringsmuligheter, blant annet et oppbevaringsrom med lokk i instrumentpanelet på førersiden, nett på forseteryggene samt to veskekroker. I bagasjerommet holder et oppbevaringsnett og et festebånd bagasjen på plass. Pakken omfatter også et fleksibelt nett for bagasjeromsgulvet, et oppbevaringstrau for rommet under gulvet og en 12-volts stikkontakt i baksetet.

PRAKTISKE FUNKSJONER.

Bagasjerommet til BMW 3-serie Touring rommer det meste, fra små vesker til store kofferter. Med bakseteryggen i oppreist posisjon har bagasjerommet et volum på 495 liter. Når ryggen er slått ned, rommer bagasjerommet hele 1.500 liter. Med gjennomlastingssystemet (standard) kan bakseteryggen deles i forholdet 40:20:40. Du kan dermed tilpasse setene og bagasjerommet etter behov. Det midtre setet og setet på passasjersiden kan slås ned separat. Setet på førersiden kan slås ned sammen med det midtre setet. Dette gjør det svært enkelt å laste bagasje inn og ut av BMW 3-serie Touring. Det er for eksempel god plass til lange gjenstander som ski og snowboard selv om det sitter to personer i baksetet. I tillegg er BMW 3-serie Touring den eneste bilen i sitt segment som leveres med bakrute som kan åpnes separat. Dette gjør det veldig mye enklere å laste inn i bilen.

PASSIV SIKKERHET.

PASSIV SIKKERHET.

En rekke av intelligente sikkerhetsfunksjoner minimerer risikoen for personskader ved ulykker og gir fører og passasjerer den gode følelsen av å sitte trygt i din BMW. Store bærende strukturer som tåler høy belastning, samt bruk av ekstra sterkt spesialstål sørger for at sikkerhetskupeen er svært stabil tross den lave vekten.
Kollisjonsenergien ledes til andre karosseriområder rundt selve kupeen, som nedre del av karosseriet, siderammen, torpedoveggen og taket og blir absorbert av deformasjonssoner foran og bak i bilen. Ved en sidekollisjon beskyttes fører og passasjerer av forsterkede strukturer i B-stolpene og kanalene, høyfaste sidekollisjonsbjelker i dørene samt stabile tverrdragere for setene.
I fronten er det plassert ulike elementer for fotgjengerbeskyttelse. Mellom støtfangerbæreren og -kledningen er det montert en støtdemper som reduserer skader hvis bilen treffer en person i bena. Dessuten er panseret utstyrt med deformasjonselementer som reduserer kollisjonsenergien og på den måten fungerer som støtabsorberende sone.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.