SPORTSLIG PÅ UTSIDEN. ROMSLIG PÅ INNSIDEN.

Designen til BMW 3-serie Touring.

SPORTSLIG PÅ UTSIDEN. ROMSLIG PÅ INNSIDEN.

Designen til BMW 3-serie Touring.

SPORTSLIG PÅ UTSIDEN. ROMSLIG PÅ INNSIDEN.Designen til BMW 3-serie Touring.

Den unike kombinasjonen av dynamiske egenskaper, eleganse og fleksible løsninger gjør BMW 3-serie Touring til den sportsligste bilen i sin klasse. Langt panser, stor akselavstand, korte overheng og en tilbaketrukket kupé – med de klassiske elementene til BMW 3-serie viderefører bilen BMWs designtradisjoner. BMW 3-serie Touring er med andre ord fortsatt ledende i sitt segment.

Finn ut mer

UTVENDIG DESIGN.

Den sportslige og elegante utvendige designen har en dynamisk og estetisk utstråling. Frontskjørtet har horisontale dekorkanter og luftinntak som sammen med frontlyktene understreker bilens bredde. Doble, runde frontlykter med koronaringer har lysdioder.

Men det er ikke bare fronten som vekker oppsikt. Den kraftige støtfangeren bak har to horisontale linjer og LED-baklyktene er plassert langt fra hverandre, slik at BMW 3-Serie Touring beholder sitt særegne utseende også i mørket.

Luxury Line med platinasølv metalliclakk og 18'' lettmetallfelger er bare en av mange muligheter du har til å sette ditt personlige preg på bilen. Alle de ulike variantene understreker bilens sportslige karakter på sin måte.

LED-DESIGN.

I tillegg til LED-hovedlyktene og -baklyktene som er standard, kan også tåkelysene på BMW 3-serie Touring leveres med lysdioder.

 • LED-lykter

  Alle funksjonslysene i LED-lyktene, som kjørelys, parkeringslys og blinklys, er utstyrt med LED-pærer. Nær- og fjernlysene har 10 kraftige lysdioder. Frontlyktene har automatisk lyshøyderegulering og svært god opplysning av veibanen, noe som øker sikkerheten ved kjøring i mørket og i dårlig vær.
  Lysdioder (LED = light emitting diodes) har lang levetid og lavt energiforbruk. De bruker inntil 50 prosent mindre energi enn vanlige lyspærer. De bidrar dermed til å redusere drivstofforbruket og utslippene. Lyset har en fargenyanse nær dagslys, noe som er behagelig for øyet. Den flate utvendige konturen på LED-lyktene fremhever bilens sportslige utseende.

 • Adaptive LED-lykter

  Adaptive LED-lykter har en lysfordeling som automatisk tilpasses bilens hastighet (dynamisk belysning av veibanen). I tillegg til blinklys og kjørelys omfatter lyktene adaptive kjørelys med variabel lysfordeling for bykjøring og motorvei, avkjøringslys og BMW Selective Beam med automatisk blending (fjernlysassistent som ikke blender). Systemet lyser opp veibanen optimalt under alle kjøreforhold.
  De bevegelige lyktene følger svingen i den retningen du styrer, slik at du ser langt frem i svinger. Avkjøringslyset lyser opp området nær bilen. Det aktiveres automatisk når blinklyset slås på eller ved et kraftig rattutslag, selv når bilen står i ro. Det adaptive kjørelyset lyser opp veien optimalt i slike situasjoner og øker den aktive sikkerheten.
  Med BMW Selective Beam kjører du med fjernlyset på avhengig av situasjonen, slik at du har optimal sikt i mørket. Systemet overvåker trafikken foran bilen samt møtende trafikk og regulerer fjernlyset slik at andre trafikanter ikke blir blendet.

 • LED-tåkelys

  I tåke og nedbør gir LED-tåkelysene økt sikkerhet og bedre sikt på kort avstand. Lysene har en bred lyskjegle, en lys fargenyanse som likner dagslys, ekstra lang levetid og lavt energiforbruk.
  Samtidig gir LED-tåkelysene under hovedlyktene den markante fronten til BMW 3-serie et preg av moderne teknikk.

 • LED-baklykter

  Baklyktene med LED-pærer består av separate LED-pære med høy effekt. Lyktene har den markante L-formen som er typisk for BMW-modellene. Dette understreker bilens identitet når du ser den bakfra, og gjør den lett gjenkjennelig som en BMW, også i mørket.
  De store blinklysene og de raske LED-bremselysene bidrar til bilens høye sikkerhetsnivå.

PANORAMATAK I GLASS.

Panoramataket i glass gir virkelig god utsikt og slipper lyset inn i kupeen, slik at den virker ekstra romslig og innbydende. Hvis sollyset blir for sterkt, kan du lukke den elektriske solskjermen trinnløst.
Panoramatakets skyve- og hevefunksjon gjør det også mulig å slippe inn frisk luft. Når glasstaket settes i luftestilling, kjøres solskjermen automatisk bakover, slik at frisk luft slipper inn i kupeen. Den integrerte vindavviseren beskytter mot sjenerende trekk når du kjører med åpent tak.

INNVENDIG DESIGN.

Når du setter deg inn i BMW 3-serie Touring, legger du straks merke til den høye kvaliteten på materialene og at instrumenter og betjeningselementer er lett tilgjengelig på førerplassen. Den romslige kupeen har mange oppbevaringsrom, og instrumentpanelet er oversiktlig og funksjonelt. Samtidig er kupeen utpreget elegant og sportslig. Mange detaljer i krom samt flater i høyglanset sort understreker den høye kvaliteten. I kjent BMW-stil er alle instrumenter og betjeningselementer på førerplassen utformet med tanke på førerens behov.
Alle ergonomiske utfordringer er løst på en smart og praktisk måte. Det 8,8-tommer store kontrolldisplayet (ekstrautstyr) med Navigasjonssystem Professional er et godt eksempel på dette. Det frittstående og elegante displayet er plassert over midtkonsollen. Midtkonsollen har en holder for to kopper. Når skyvelokket er lukket, fungerer det som oppbevaringsflate. Dette er kun to av mange detaljer som skaper en sportslig og allsidig helhet.

KVALITETSMATERIALER.

Kupeen kjennetegnes av høy kvalitet og førsteklasses håndverk. Sportssetene (ekstrautstyr) kan for eksempel leveres i oysterfarget dakotaskinn. Disse tar seg godt ut sammen med interiørlister i finslipt aluminium med konturlist i høyglanset sort som løper over alle de fire dørene.
Førerplassen har mange kromrammer, f.eks. rundt de klassiske, runde instrumentene. Dekslet rundt betjeningselementene for radioen og klimaautomatikken pluss rammene rundt luftdysene er i høyglanset sort. Lyspakken (ekstrautstyr) inkluderer bakgrunnsbelysning som skaper en behagelig atmosfære i kupeen ved hjelp av direkte og indirekte lyskilder.
Ønsker du en eksklusiv stil, kan vi anbefale utstyr fra BMW Individual. Edeltrelister i hvitflammet ask og BMW Individual utvidet skinninteriør i merinoskinn i farger som kashmirbeige og amarobrunt setter et sofistikert preg på kupeen.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.