LEGENDARISK KJØREGLEDE.

Nye BMW 3 Serie Sedan

LEGENDARISK KJØREGLEDE.

Nye BMW 3 Serie Sedan

Legendarisk kjøreglede.Nye BMW 3 Serie Sedan

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (EfficientDynamics Edition 320d3)

113–102 [109–99]

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (EfficientDynamics Edition 320d3)

0,43–0,39 [0,41–0,38] l/mil

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (340i1)

179–172 [159–152]

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (340i1)

0,77–0,74 [0,68–0,65] l/mil

BMW 3-serie har helt siden 1975 vært selve symbolet på en sportslig sedan. Den uimotståelige kombinasjonen av dynamisk design, smidige kjøreegenskaper og praktiske løsninger imponerer fremdeles i sjette generasjon. Optimal vektfordeling, klassisk bakhjulsdrift pluss sterke og effektive bensin- og dieselmotorer med BMW EfficientDynamics sørger for imponerende dynamikk og lavt forbruk. Det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive bidrar til optimalt veigrep. Du kan sette ditt eget preg på BMW 3-serie Sedan med utstyrsversjonene Sport Line og Luxury Line og med M Sportspakke.

ALT OM BMW 3-SERIE SEDAN.

Design.

Takket være unike designelementer er BMW 3-serie Sedan den sportsligste bilen i sin klasse. Langt panser, stor akselavstand, korte overheng og en tilbaketrukket kupé – med en moderne utgave av den klassiske tre-boks-designen viderefører bilen BMWs designtradisjoner. Tidenes mest populære BMW-serie er med andre ord fortsatt ledende i sitt segment.
Finn ut mer

Kjøredynamikk og energiutnyttelse.

BMW 3-serie Sedan er dynamisk på mange måter. Adaptivt M sportsunderstell eller variabel sportsstyring (begge deler er ekstrautstyr) sørger for eksempel for smidige kjøreegenskaper, optimal retningsstabilitet og suveren styrepresisjon også ved sportslig kjøring. BMW TwinPower turbomotorene og den 8-trinns sports-automatgirkassen garanterer at kjøregleden er på plass. Sammen med denne og annen teknologi fra BMW EfficientDynamics får du dermed imponerende ytelser og lavt forbruk.
Finn ut mer

Sikkerhet og komfort.

BMW 3-serie har alt du trenger for å nyte en avslappende kjøretur. Den romslige kupeen med mange oppbevaringsmuligheter gjør det enkelt å holde styr på alle småting. Det fleksible bagasjerommet er svært praktisk i bruk. Og det smarte beskyttelsessystemet for fører og passasjerer gir alle en god følelse trygghet.
Finn ut mer

OVERSIKT OVER BMW 3-SERIE SEDAN.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  (1) Verdiene gjelder frem til 15.04.2018. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon om hva som leveres.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

  Verdiene for modeller merket med (2) er foreløpige verdier.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.