LEGENDARISK KJØREGLEDE.

Nye BMW 3 Serie Sedan

LEGENDARISK KJØREGLEDE.

Nye BMW 3 Serie Sedan

Legendarisk kjøreglede.Nye BMW 3 Serie Sedan

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (EfficientDynamics Edition 320d)*

113–102 [109–99]

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (EfficientDynamics Edition 320d)*

0,43–0,39 [0,41–0,38] l/mil

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (340i)**

179–172 [159–152]

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (340i)**

0,77–0,74 [0,68–0,65] l/mil

BMW 3-serie har helt siden 1975 vært selve symbolet på en sportslig sedan. Den uimotståelige kombinasjonen av dynamisk design, smidige kjøreegenskaper og praktiske løsninger imponerer fremdeles i sjette generasjon. Optimal vektfordeling, klassisk bakhjulsdrift pluss sterke og effektive bensin- og dieselmotorer med BMW EfficientDynamics sørger for imponerende dynamikk og lavt forbruk. Det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive bidrar til optimalt veigrep. Du kan sette ditt eget preg på BMW 3-serie Sedan med utstyrsversjonene Sport Line og Luxury Line og med M Sportspakke.

ALT OM BMW 3-SERIE SEDAN.

Design.

Takket være unike designelementer er BMW 3-serie Sedan den sportsligste bilen i sin klasse. Langt panser, stor akselavstand, korte overheng og en tilbaketrukket kupé – med en moderne utgave av den klassiske tre-boks-designen viderefører bilen BMWs designtradisjoner. Tidenes mest populære BMW-serie er med andre ord fortsatt ledende i sitt segment.

Kjøredynamikk og energiutnyttelse.

BMW 3-serie Sedan er dynamisk på mange måter. Adaptivt M sportsunderstell eller variabel sportsstyring (begge deler er ekstrautstyr) sørger for eksempel for smidige kjøreegenskaper, optimal retningsstabilitet og suveren styrepresisjon også ved sportslig kjøring. BMW TwinPower turbomotorene og den 8-trinns sports-automatgirkassen garanterer at kjøregleden er på plass. Sammen med denne og annen teknologi fra BMW EfficientDynamics får du dermed imponerende ytelser og lavt forbruk.

Sikkerhet og komfort.

BMW 3-serie har alt du trenger for å nyte en avslappende kjøretur. Den romslige kupeen med mange oppbevaringsmuligheter gjør det enkelt å holde styr på alle småting. Det fleksible bagasjerommet er svært praktisk i bruk. Og det smarte beskyttelsessystemet for fører og passasjerer gir alle en god følelse trygghet.

OVERSIKT OVER BMW 3-SERIE SEDAN.