LEGENDARISK KJØREGLEDE.

Nye BMW 3 Serie Sedan

LEGENDARISK KJØREGLEDE.

Nye BMW 3 Serie Sedan

Legendarisk kjøreglede.Nye BMW 3 Serie Sedan

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km* (EfficientDynamics Edition 320d)

153-135 [162-142]

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil* (EfficientDynamics Edition 320d)

0,58-0,51 [0,62-0,54]

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km* (340i)

203-194

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil* (340i)

0,90-0,86

BMW 3-serie har helt siden 1975 vært selve symbolet på en sportslig sedan. Den uimotståelige kombinasjonen av dynamisk design, smidige kjøreegenskaper og praktiske løsninger imponerer fremdeles i sjette generasjon. Optimal vektfordeling, klassisk bakhjulsdrift pluss sterke og effektive bensin- og dieselmotorer med BMW EfficientDynamics sørger for imponerende dynamikk og lavt forbruk. Det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive bidrar til optimalt veigrep. Du kan sette ditt eget preg på BMW 3-serie Sedan med utstyrsversjonene Sport Line og Luxury Line og med M Sportspakke.

ALT OM BMW 3-SERIE SEDAN.

Design.

Takket være unike designelementer er BMW 3-serie Sedan den sportsligste bilen i sin klasse. Langt panser, stor akselavstand, korte overheng og en tilbaketrukket kupé – med en moderne utgave av den klassiske tre-boks-designen viderefører bilen BMWs designtradisjoner. Tidenes mest populære BMW-serie er med andre ord fortsatt ledende i sitt segment.
Finn ut mer

Kjøredynamikk og energiutnyttelse.

BMW 3-serie Sedan er dynamisk på mange måter. Adaptivt M sportsunderstell eller variabel sportsstyring (begge deler er ekstrautstyr) sørger for eksempel for smidige kjøreegenskaper, optimal retningsstabilitet og suveren styrepresisjon også ved sportslig kjøring. BMW TwinPower turbomotorene og den 8-trinns sports-automatgirkassen garanterer at kjøregleden er på plass. Sammen med denne og annen teknologi fra BMW EfficientDynamics får du dermed imponerende ytelser og lavt forbruk.
Finn ut mer

Sikkerhet og komfort.

BMW 3-serie har alt du trenger for å nyte en avslappende kjøretur. Den romslige kupeen med mange oppbevaringsmuligheter gjør det enkelt å holde styr på alle småting. Det fleksible bagasjerommet er svært praktisk i bruk. Og det smarte beskyttelsessystemet for fører og passasjerer gir alle en god følelse trygghet.
Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.