SPORTSLIG VELVÆRE.

Komfort og sikkerhet i BMW 3-serie Sedan.

BMW 3-serie har alt du trenger for å nyte en avslappende kjøretur. Den romslige kupeen med mange oppbevaringsmuligheter gjør det enkelt å holde styr på alle småting. Det fleksible bagasjerommet er svært praktisk i bruk. Og det smarte beskyttelsessystemet for fører og passasjerer gir alle en god følelse trygghet.

Finn ut mer

AUTOMATISK ÅPNING AV BAKLUKEN.

Når du står foran bilen med hendene fulle av handleposer som du skal sette i bagasjerommet, er det ikke alltid så enkelt å finne frem nøkkelen. Men med den smarte funksjonen Comfort Access kan du åpne bakluken automatisk. Når du fører foten under støtfangeren bak, setter en sensor i gang åpning av bakluken.
Bakluken låses opp og åpnes automatisk. Sensorer som er plassert i ulik høyde i støtfangeren bak, brukes til å registrere fotbevegelsen. Dette smarte utstyret gjør det mer komfortabelt å bruke bagasjerommet. Det er bare mulig å åpne bakluken dersom systemet kan identifisere bilnøkkelen du har med deg.

OPPBEVARINGSKONSEPT.

I kupeen til BMW 3-serie Sedan er det plass til det du vil ha med, både smarttelefon, drikke og litt bagasje. I midtkonsollen er det en holder for to kopper. Når skyvelokket er lukket, fungerer det som oppbevaringsflate. På innsiden av hver fordør er det plass til en flaske på inntil én liter.
Oppbevaringspakken (ekstrautstyr) omfatter et oppbevaringsrom med lokk i instrumentpanelet på førersiden, nett på forseteryggene og to veskekroker. I bagasjerommet er det et oppbevaringsnett for mindre gjenstander. Pakken omfatter også et fleksibelt nett for bagasjeromsgulvet, et oppbevaringstrau for rommet under gulvet og 12-voltskontakter i midtkonsollen bak og i bagasjerommet.

PRAKTISKE FUNKSJONER.

Bagasjerommet til BMW 3-serie Sedan er med sine 480 liter stort nok for alle behov i hverdagen. Gjennomlastingssystemet (ekstrautstyr) med bakseterygg som kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40 gir deg fleksible transportmuligheter. Du kan dermed tilpasse setene og bagasjerommet etter behov. Det midtre setet og setet på passasjersiden kan slås ned separat. Setet på førersiden kan slås ned sammen med det midtre setet. Det er dermed svært enkelt å laste bagasje inn og ut av BMW 3-serie Sedan. Det er for eksempel god plass til lange gjenstander som ski og snowboard selv om det sitter to personer i baksetet.

PASSIV SIKKERHET.

PASSIV SIKKERHET.

En rekke av intelligente sikkerhetsfunksjoner minimerer risikoen for personskader ved ulykker og gir fører og passasjerer den gode følelsen av å sitte trygt i din BMW. Store bærende strukturer som tåler høy belastning, samt bruk av ekstra sterkt spesialstål sørger for at sikkerhetskupeen er svært stabil tross den lave vekten.
Kollisjonsenergien ledes til andre karosseriområder rundt selve kupeen, som nedre del av karosseriet, siderammen, torpedoveggen og taket og blir absorbert av deformasjonssoner foran og bak i bilen. Ved en sidekollisjon beskyttes fører og passasjerer av forsterkede strukturer i B-stolpene og kanalene, høyfaste sidekollisjonsbjelker i dørene samt stabile tverrdragere for setene.
I fronten er det plassert ulike elementer for fotgjengerbeskyttelse. Mellom støtfangerbæreren og -kledningen er det montert en støtdemper som reduserer skader hvis bilen treffer en person i bena. Dessuten er panseret utstyrt med deformasjonselementer som reduserer kollisjonsenergien og på den måten fungerer som støtabsorberende sone.