REN INSPIRASJON.

BMW 3-serie Gran Turismo.

REN INSPIRASJON.

BMW 3-serie Gran Turismo.

REN INSPIRASJON.BMW 3-serie Gran Turismo.

Basismodell (318d,136Hk) inkl levering Oslo fra

446.200,-

Akselerasjon 0–100 km/t i sek (340i1)

5,1

Drivstofforbruk ved blandet kjøring i l/mil (340i1)

0,73–0,70

CO2-utslipp i g/km

166–159

Akselavstand i cm

2921

Den nye BMW 3-serie Gran Turismo er et unikt bilkonsept som kombinerer sportslig design og heftig kjøredynamikk med smarte løsninger og en romslig utforming. Den coupéinspirerte taklinjen avslører hvor sportslig den er på veien. Gled deg til å bli kjent med en bil som er både allsidig og fascinerende.
 

Verdiene for strøm-/drivstofforbruk og CO₂-utslipp (fra–til-verdier) er avhengig av valgt felg- og dekkombinasjon. Basis for beregning av forbruksverdier er EU-kjøresyklusen. Ekstrautstyr er avbildet.

VISER STYRKE OG DEMONSTRERER STORHET.

DESIGN.

Den unike designen til BMW 3-serie Gran Turismo har kraftfulle former kombinert med en myk taklinje hentet fra klassiske coupeer. Presise konturer og uttrykksfulle flater skaper et spennende spill mellom lys og skygger. Lyktedesignen foran og bak understreker bilens sportslige fremtoning.
Finn ut mer

SPORTSLIGE EGENSKAPER.

BMW 3-serie Gran Turismo byr på sportslig kjøreglede i en egen liga. Avanserte BMW TwinPower turbomotorer henter maksimalt ut av hver eneste dråpe drivstoff og skaper en imponerende kjøredynamikk. Den aktive hekkspoileren har ikke bare en sportslig design, den optimerer også luftstrømmen og sørger for best mulig veigrep.
Finn ut mer

GOD PLASS.

Lang akselavstand og høyere taklinje betyr god takhøyde og benplass for alle som tar plass i BMW 3-serie Gran Turismo. Rammeløse dører slipper inn rikelig med lys, noe som skaper en større romfølelse i kupeen. Det fleksible bagasjerommet og baksetet som kan deles, gjør BMW 3-serie Gran Turismo til en ideell følgesvenn for deg som har en aktiv livsstil.
Finn ut mer

Design.

Praktiske funksjoner.

Kjøredynamikk og energiutnyttelse.

Mobil komfort.

Bilder og videoer.

Motorer.

Tekniske data.

LINES OG UTSTYR.

Ønsker du litt mer dynamikk? Eller kanskje en enda mer eksklusiv bil? Vi tilbyr et stort utvalg av Lines og utstyrsversjoner, deriblant M Sportspakke, slik at du kan sette ditt eget preg på bilen. Ta for deg.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  (1) Verdiene gjelder frem til 15.04.2018. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon om hva som leveres.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

  Verdiene for modeller merket med (2) er foreløpige verdier.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.