REN INSPIRASJON.

BMW 3-serie Gran Turismo.

REN INSPIRASJON.

BMW 3-serie Gran Turismo.

REN INSPIRASJON.BMW 3-serie Gran Turismo.

Basismodell (318d,136Hk) inkl levering Oslo fra

446.200,-

Akselerasjon 0–100 km/t i sek (318d)

9,4

Drivstofforbruk ved blandet kjøring i l/mil* (318d)

0,60-0,55

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km* (318d)

158-144

Akselavstand i cm

2921

Den nye BMW 3-serie Gran Turismo er et unikt bilkonsept som kombinerer sportslig design og heftig kjøredynamikk med smarte løsninger og en romslig utforming. Den coupéinspirerte taklinjen avslører hvor sportslig den er på veien. Gled deg til å bli kjent med en bil som er både allsidig og fascinerende.
 

Verdiene for strøm-/drivstofforbruk og CO₂-utslipp (fra–til-verdier) er avhengig av valgt felg- og dekkombinasjon. Basis for beregning av forbruksverdier er EU-kjøresyklusen. Ekstrautstyr er avbildet.

FÅ ET PRISTILBUD.

VISER STYRKE OG DEMONSTRERER STORHET.

DESIGN.

Den unike designen til BMW 3-serie Gran Turismo har kraftfulle former kombinert med en myk taklinje hentet fra klassiske coupeer. Presise konturer og uttrykksfulle flater skaper et spennende spill mellom lys og skygger. Lyktedesignen foran og bak understreker bilens sportslige fremtoning.
Finn ut mer

SPORTSLIGE EGENSKAPER.

BMW 3-serie Gran Turismo byr på sportslig kjøreglede i en egen liga. Avanserte BMW TwinPower turbomotorer henter maksimalt ut av hver eneste dråpe drivstoff og skaper en imponerende kjøredynamikk. Den aktive hekkspoileren har ikke bare en sportslig design, den optimerer også luftstrømmen og sørger for best mulig veigrep.
Finn ut mer

GOD PLASS.

Lang akselavstand og høyere taklinje betyr god takhøyde og benplass for alle som tar plass i BMW 3-serie Gran Turismo. Rammeløse dører slipper inn rikelig med lys, noe som skaper en større romfølelse i kupeen. Det fleksible bagasjerommet og baksetet som kan deles, gjør BMW 3-serie Gran Turismo til en ideell følgesvenn for deg som har en aktiv livsstil.
Finn ut mer

Design.

Praktiske funksjoner.

Kjøredynamikk og energiutnyttelse.

Mobil komfort.

Bilder og videoer.

Motorer.

Tekniske data.

LINES OG UTSTYR.

Ønsker du litt mer dynamikk? Eller kanskje en enda mer eksklusiv bil? Vi tilbyr et stort utvalg av Lines og utstyrsversjoner, deriblant M Sportspakke, slik at du kan sette ditt eget preg på bilen. Ta for deg.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.