REN INSPIRASJON.

BMW 3-serie Gran Turismo.

REN INSPIRASJON.

BMW 3-serie Gran Turismo.

REN INSPIRASJON.BMW 3-serie Gran Turismo.

Basismodell (318d,136Hk) inkl levering Oslo fra

Akselerasjon 0–100 km/t i sek (340i)

Drivstofforbruk ved blandet kjøring i l/mil (340i)

CO2-utslipp i g/km

Akselavstand i cm

446.200,-


5,1

0,73–0,70

 

166–159

2921

Den nye BMW 3-serie Gran Turismo er et unikt bilkonsept som kombinerer sportslig design og heftig kjøredynamikk med smarte løsninger og en romslig utforming. Den coupéinspirerte taklinjen avslører hvor sportslig den er på veien. Gled deg til å bli kjent med en bil som er både allsidig og fascinerende.
 

Verdiene for strøm-/drivstofforbruk og CO₂-utslipp (fra–til-verdier) er avhengig av valgt felg- og dekkombinasjon. Basis for beregning av forbruksverdier er EU-kjøresyklusen. Ekstrautstyr er avbildet.

VISER STYRKE OG DEMONSTRERER STORHET.

DESIGN.

Den unike designen til BMW 3-serie Gran Turismo har kraftfulle former kombinert med en myk taklinje hentet fra klassiske coupeer. Presise konturer og uttrykksfulle flater skaper et spennende spill mellom lys og skygger. Lyktedesignen foran og bak understreker bilens sportslige fremtoning.

SPORTSLIGE EGENSKAPER.

BMW 3-serie Gran Turismo byr på sportslig kjøreglede i en egen liga. Avanserte BMW TwinPower turbomotorer henter maksimalt ut av hver eneste dråpe drivstoff og skaper en imponerende kjøredynamikk. Den aktive hekkspoileren har ikke bare en sportslig design, den optimerer også luftstrømmen og sørger for best mulig veigrep.

GOD PLASS.

Lang akselavstand og høyere taklinje betyr god takhøyde og benplass for alle som tar plass i BMW 3-serie Gran Turismo. Rammeløse dører slipper inn rikelig med lys, noe som skaper en større romfølelse i kupeen. Det fleksible bagasjerommet og baksetet som kan deles, gjør BMW 3-serie Gran Turismo til en ideell følgesvenn for deg som har en aktiv livsstil.

   

   

LINES OG UTSTYR.

Ønsker du litt mer dynamikk? Eller kanskje en enda mer eksklusiv bil? Vi tilbyr et stort utvalg av Lines og utstyrsversjoner, deriblant M Sportspakke, slik at du kan sette ditt eget preg på bilen. Ta for deg.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

BMW 320i Gran Turismo:
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,64–0,61
CO₂-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 146-139


Verdiene for strøm-/drivstofforbruk og CO₂-utslipp (fra–til-verdier) er avhengig av valgt felg- og dekkombinasjon. Basis for beregning av forbruksverdier er EU-kjøresyklusen. Ekstrautstyr er avbildet.


Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Våre prislister inneholder informasjon om CO₂-utslipp og strømforbruk.

    Opplysningene gjelder ikke én enkelt bil og er ikke en del av tilbudet, men skal kun brukes for å sammenligne ulike biltyper. CO₂-utslipp forårsaket av produksjon og klargjøring av drivstoff eller andre energikilder, er ikke inkludert i beregningen av CO₂-utslipp iht. direktiv 1999/94/EF.