VISER STORHET OGSÅ INNVENDIG.

Komfortable og praktiske løsninger i BMW 3-serie Gran Turismo.

VISER STORHET OGSÅ INNVENDIG.

Komfortable og praktiske løsninger i BMW 3-serie Gran Turismo.

I BMW 3-serie Gran Turismo nyter både fører og forsetepassasjer høy komfort. Dessuten drar spesielt baksetepassasjerene fordel av den lange akselavstanden og den sjenerøse takhøyden som høye taklinjen skaper. Praktiske funksjoner som trådløs lading og WLAN-hotspot øker den mobile komforten enda mer. Den omfattende passasjerbeskyttelsen gir alle en sikker følelse.

VISER STORHET OGSÅ INNVENDIG.Komfortable og praktiske løsninger i BMW 3-serie Gran Turismo.

I BMW 3-serie Gran Turismo nyter både fører og forsetepassasjer høy komfort. Dessuten drar spesielt baksetepassasjerene fordel av den lange akselavstanden og den sjenerøse takhøyden som høye taklinjen skaper. Praktiske funksjoner som trådløs lading og WLAN-hotspot øker den mobile komforten enda mer. Den omfattende passasjerbeskyttelsen gir alle en sikker følelse.

Finn ut mer

GOD PLASS.

Har du en aktiv og sportslig livsstil, kommer du til å elske det fleksible bagasjerommet til BMW 3-serie Gran Turismo. Den brede kupeen betyr at også baksetepassasjerene har god plass og kan slappe av på lange kjøreturer.

 • Todelt uttakbar hattehylle

  Todelingen gjør hattehyllen ekstra praktisk. Den bakre delen svinger automatisk med opp og ned når bakluken åpnes og lukkes. Når du trenger mer plass i bagasjerommet, kan du enkelt ta den ut og oppbevare den under bagasjeromsgulvet der den ikke er i veien. Dermed kan du utnytte hele bagasjeplassen når du skal frakte store gjenstander.

 • Nedfellbar bakseterygg

  Vinkelen på bakseteryggene kan justeres separat i forholdet 40:20:40. Seteryggene justeres i 15 trinn fra cargostillingen på 8° (øker bagasjeromsvolumet med 33 liter) til komfortstillingen på 27°. Dette gjør at passasjerene i baksetene kan velge den mest behagelige sittestillingen. Vinkelen på bakseteryggene justeres enkelt med en knapp på setet.

PRAKTISKE FUNKSJONER.

Mange gjennomtenkte funksjoner gjør hverdagen din enklere. Et eksempel på dette er Comfort Access. I kombinasjon med automatisk baklukebetjening kan du åpne bakluken uten å bruke hendene.

 • Automatisk baklukebetjening

  Den automatiske baklukebetjeningen gjør det mulig å åpne og lukke bakluken ved hjelp av den elektrisk drevne betjeningen. Du trenger bare trykke på en knapp i kupeen eller på bilnøkkelen. Du kan fortsatt åpne bakluken på vanlig måte fra utsiden med baklukehåndtaket og lukke den med tasten i kledningen på bakluken. Et lydsignal øker sikkerheten.

 • Frigjøring av seteryggen fra bagasjerommet

  Bakseteryggen kan frigjøres og legges ned med tasten i bagasjerommet, slik at bagasjeromsgulvet blir nesten flatt. En smart fjærmekanisme sørger for at seteryggen legges kontrollert og stille ned. Det er ikke nødvendig å ta hodestøttene av bakseteryggen, men de må vippes ned.

 • Aluminiumsskinner for fleksibel festing av bagasje

  Med aluminiumsskinnene i bagasjerommet (inngår i oppbevaringspakken) med to justerbare festekroker på bagasjeromsgulvet kan du feste gjenstander på en sikker måte.

MOBIL KOMFORT.

TRÅDLØS LADING AV TELEFON.

Trådløs lading for telefon omfatter et ladeetui* med en trådløs ladefunksjon og ekstra USB-porter. Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold. To mobiltelefoner og en musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. I tillegg leveres Bluetooth Office og forberedelse for WLAN-hotspot.

* Universelle, trådløse ladeetuier leveres kun til kompatible smarttelefoner.
Finn ut mer

WLAN-HOTSPOT.

Utstyret omfatter en fastmontert WLAN-hotspot med LTE-standard, som gjør det mulig å ha et internettabonnement i bilen. Forbindelsen opprettes ved hjelp av SIM-kortet som er montert i bilen, og et Telekom-abonnement.
Finn ut mer

EKSTRA KOMFORT.

I BMW 3-serie Gran Turismo begynner en komfortabel kjøretur i det øyeblikket du setter deg inn i bilen. Den enestående komforten skyldes blant annet panoramataket i glass, klimaautomatikken og multifunksjonstastene på rattet.

 • Panoramatak i glass

  Når panoramataket i glass er åpent, slipper masse friskluft inn i kupeen, og når det er lukket, skaper det en lys og innbydende stemning i kupeen. Taket åpnes og lukkes automatisk med et trykk på en knapp eller med fjernkontrollen. Det har skyve- og hevefunksjon, elektrisk solskjerm og vindavviser.

 • Klimaautomatikk med tosoners regulering

  Klimaautomatikken med 2-sonersregulering og automatisk temperaturregulering har separat regulering for hvert forsete. Den omfatter automatisk omluftkontroll (AUC), aktivt kullfilter, dugg- og solsensor og luftdyser i baksetet.

 • Multifunksjonstaster på rattet

  Avhengig av bilens utstyr kan du bruke multifunksjonstastene på rattet til å betjene telefon, stemmestyring, lydanlegg og cruise control (ekstrautstyr).

 • Innvendig og utvendig speilpakke

  Det innvendige speilet og sidespeilet på førersiden blendes automatisk av og begge sidespeilene kan vippes inn elektrisk. Når bilen settes i revers, aktiveres kantstensautomatikken som automatisk vipper sidespeilet på passasjersiden ned, slik at du ser eventuelle fortauskanter.

PASSIV SIKKERHET.

En rekke intelligente sikkerhetsfunksjoner minimerer risikoen for personskader ved ulykker og gir fører og passasjerer den gode følelsen av å sitte trygt i din BMW. Store bærende strukturer som tåler høy belastning, samt bruk av ekstra sterkt spesialstål sørger for at sikkerhetskupeen er svært stabil tross den lave vekten.
Kollisjonsenergien ledes til andre karosseriområder rundt selve kupeen, som nedre del av karosseriet, siderammen, torpedoveggen og taket og blir absorbert av deformasjonssoner foran og bak i bilen. Ved en sidekollisjon beskyttes fører og passasjerer av forsterkede strukturer i B-stolpene og kanalene, ekstra sterke sidekollisjonsbjelker i dørene samt stabile tverrdragere for setene.
I fronten er det plassert ulike elementer for fotgjengerbeskyttelse. Mellom støtfangerbæreren og -kledningen er det montert en støtdemper som reduserer skader hvis bilen treffer en person i bena. Dessuten er panseret utstyrt med deformasjonselementer som reduserer kollisjonsenergien og på den måten fungerer som støtabsorberende sone.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.