DEL PÅ ANSVARET, OG SLAPP AV.

BMW Personal førerassistentsystemer i BMW 3-serie Gran Turismo.

En rekke intelligente teknologiske løsninger avlaster deg på ulike måter under kjøreturen. Det innebærer et generelt høyt sikkerhets- og komfortnivå. Dermed kan du konsentrere deg om å nyte kjøregleden.

Finn ut mer

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display i farger projiserer relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.

NAVIGASJONSSYSTEM PROFESSIONAL.

Kom opplagt frem til bestemmelsesstedet.

NAVIGASJONSSYSTEM PROFESSIONAL.

Kom opplagt frem til bestemmelsesstedet.

Navigasjonssystem Professional inkludert USB-port, 8,8-tommers LCD-fargeskjerm og BMW Professional radio med DVD-spiller har kartvisning i 3D og minnekapasitet på 20 GB. Du betjener intuitivt systemet med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon eller berøringsskjermen. Kartoppdatering er tilgjengelig gratis* i tre år.
 

* Oppdateringen gjelder kun kartdata for Norge.

Finn ut mer

DRIVING ASSISTANT.

Driving assistant kombinerer systemene Lane Departure Warning og sammenstøtvarsling. Sammenstøt- og fotgjengervarslingen med City-bremsefunksjon varsler om en mulig kollisjon med kjøretøyer eller fotgjengere fra 10 til 60 km/t og bremser i nødssituasjoner. Hvis bilen er i ferd med å forlate kjørefeltet i hastigheter på 70 km/t eller mer, varsler Lane Departure Warning deg med lett vibrering i rattet.

PARKERINGSASSISTENT.

Parkeringsassistenten gjør det lettere å lukeparkere. Ved kjøring i lave hastigheter kan systemet også måle om det er plass nok til å lukeparkere i korte luker. Er luken stor nok, overtar assistenten styringen, og du trenger bare gire, gi gass eller bremse.

LANE CHANGE WARNING.

Den radarbaserte Lane Change Warning varsler hvis et kjøretøy nærmer seg i dødvinkelen eller nabofilen. Systemet registrerer dette fra 20 km/t, og varsler med vibrasjoner i rattet og et blinkende varselsymbol i sidespeilet.