BYLIVETS GLEDER.

BMW 2-Serie Gran Tourer.

BYLIVETS GLEDER.

BMW 2-Serie Gran Tourer.

BYLIVETS GLEDER.BMW 2-Serie Gran Tourer.

Motoreffekt i hk (kW) ved o/min (220d xDrive)

190 (140) / 4000

Drivstofforbruk ved blandet kjøring i l/mil (220d xDrive)

0,49–0,46(3)

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (220d xDrive)

129–128(3)

Bagasjeromsvolum

645–1905 liter

BMW 2-serie Gran Tourer er laget for bykjøring. Den byr på god plass og mange muligheter, og det er en fordel i byen. Den allsidige bilen hjelper deg å takle de praktiske utfordringene i hverdagen. Samtidig gjør kraftige 3- og 4-sylindrede BMW TwinPower turbomotorer den gjennomført sportslig. Det betyr at du kan nyte kjøreglede både i byen og utenfor.

VEKKER OPPMERKSOMHET.

BMW 2-serie Gran Tourer er sportslig, allsidig og moderne. Den har et sportslig utseende med stor nyregrill og gjennomgående luftinntak i fronten og lang akselavstand med korte overheng. Den høye taklinjen og de store dørene viser at bilen er romslig og komfortabel. Helhetsinntrykket er kvalitetspreget komfort.

Dette er en helt ny form for kjøreglede.
Dr. Ian Robertson, merkeambassadør for BMW Group i Storbritannia og tidligere styremedlem i BMW AG.

PERFEKT ISCENESATT.

BMW 2-serie Gran Tourer er med på alt, både med syv personer på sightseeing og fullstappet av bagasje på ferietur. Mange praktiske oppbevaringsmuligheter og fleksibel andre seterad gjør den allsidig med et bagasjerom som kan romme opptil 1905 liter. Den tredje seteraden (ekstrautstyr) gjør den ekstra praktisk for familier. Den gir plass til syv personer i bilen ved behov. På andre seterad er det plass til tre barneseter ved siden av hverandre. BMW 2-serie Gran Tourer har plass til det meste.

TILKOBLINGSMULIGHETER.

Uansett hva eller hvor du skal, tilbyr BMW ConnectedDrive nyttige digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW Personal CoPilot. Det øker sikkerheten og gjør kjøreturen mer avslappet.

Lokalkunnskap ombord.

Med Concierge Service kan du trykke på en knapp og få kontakt med en medarbeider hos BMW callsenter. Medarbeideren kan for eksempel hjelpe deg å finne en bestemt restaurant, nærmeste minibank eller et døgnåpent apotek og kan også sende adresseinformasjon til bilens BMW Navigasjonssystem.

Ingenting slår en god forbindelse.

Trådløs lading for telefon omfatter et ladeetui med en trådløs ladefunksjon. Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold. To mobiltelefoner og en musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. I tillegg leveres Bluetooth Office og forberedelse for WiFi-hotspot.

Med blikket på veien og full oversikt.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata på en glasskive i førerens synsfelt. Det gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøring forbudt. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.

Hold sikker avstand.

Utstyret Driving Assistant Plus betyr økt sikkerhet og mer komfort. Det omfatter sammenstøt- og fotgjengervarsling med City-bremsefunksjon, Lane Departure Warning, fjernlysassistent, Speed Limit Info, kamerabasert cruise control med Stop & Go-funksjon pluss køassistent.

Start tidsnok og kom frem i tide.

Ved hjelp av en kompatibel smarttelefon eller smartklokke kan BMW Connected varsle deg om beregnet avreisetidspunkt, slik at du når målet i tide. Systemet beregner foreslått avreisetidspunkt basert på trafikkinformasjon i sanntid.

Viser vei helt frem til døren.

Med tjenesten dør-til-dør-navigasjon i BMW Connected-appen kommer du frem i tide. Ved hjelp av smarttelefonen eller en tilkoblet smartklokke kan den føre deg det siste stykket frem til målet til fots etter at du har parkert bilen.

Frihet slik du vil ha den.

BMW ConnectedDrive omfatter tilkoblingsmuligheter som gir deg tilgang til alt du trenger, og alle du har behov for å ha kontakt med. Det gjør kjøreturen mer behagelig. Ta en titt og bli overbevist.

FLYT MED TRAFIKKEN.

FLYT MED TRAFIKKEN.

BMW 2-serie Gran Tourer gjør hver kjøretur til en opplevelse uansett hvor du skal. Det skyldes delvis de turtallsvillige bensin- og dieselmotorene med lavt forbruk. I tillegg sørger lang akselavstand og korte overheng for ekstra smidige kjøreegenskaper. Sammen med Driving experience-knappen, det adaptive chassiset og de aerodynamiske egenskapene gir dette bilen presis styring og sportslig respons.

DYNAMISKE KJØREYTELSER.

BMW 2-serie Gran Tourer kan leveres med en motor for dine behov, fra en ekstra økonomisk 3-sylindret dieselmotor til en turtallsvillig og momentsterk 4-sylindret bensinmotor. Alle motorene har BMW TwinPower turboteknologi og er optimert for effektiv energiutnyttelse og dynamisk kjøreytelse. Med det intelligente firehjulsdriftsystemet xDrive og den sportslige 7-trinns direktekoblingsgirkassen blir BMW 2-serie Gran Tourer til en retningsstabil og allsidig bil med optimale kjøreegenskaper.

DET LILLE EKSTRA.

Det store utvalget av tilbehør gjør at du kan få din BMW 2-serie Gran Tourer akkurat slik du vil ha den. Utvalget spenner fra praktiske løsninger for kupeen via stilfullt tilbehør til praktiske oppbevaringsløsninger. Valget er ditt. Du kan utstyre din BMW 2-serie Gran Tourer etter behov og tilpasse den din stil.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er basert på den foreskrevne målemetoden i forordning (EF) 2007/715 i den utgaven som gjaldt da bilen ble godkjent. Verdiene gjelder en bil med standardutstyr i Tyskland. Verdiintervallet tar hensyn til valgt ekstrautstyr, felg- og dekkdimensjon og kan endre seg under konfigureringen.

    (1) Til modeller med produksjonsdato til og med 31.05.2018. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon om hva som kan leveres.

    Verdiene for modeller merket med (3), er beregnet i henhold til det nye WLTP-regelverket og omregnet til NEDC for å være sammenlignbare. For disse modellene kan andre verdier gjelde for beregning av skatter og andre kjøretøyrelaterte avgifter basert på CO2-utslipp, enn verdiene som er oppgitt her.

    CO2-utslippsklassen er blant annet basert på gjeldende versjon av direktiv 1999/94/EF, og tar hensyn til forbruks- og CO2-verdiene fra NEDC.

    Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.