PLASS TIL ALT OG ALLE MED FLEKSIBLE SETER.

Komfortable og praktiske løsninger i BMW 2-serie Gran Tourer.

PLASS TIL ALT OG ALLE MED FLEKSIBLE SETER.

Komfortable og praktiske løsninger i BMW 2-serie Gran Tourer.

BMW 2-serie Gran Tourer er stappfull av fleksible løsninger som lar deg tilpasse plassen i bilen alt etter om du skal fylle bilen med venner og familie eller et lass med bagasje. Med en godt utstyrt førerplass, en fleksibel 2. seterad og 3. seterad med to seter som kan legges ned i gulvet i det romslige bagasjerommet, har du alltid nok plass i bilen.

PLASS TIL ALT OG ALLE MED FLEKSIBLE SETER.Komfortable og praktiske løsninger i BMW 2-serie Gran Tourer.

BMW 2-serie Gran Tourer er stappfull av fleksible løsninger som lar deg tilpasse plassen i bilen alt etter om du skal fylle bilen med venner og familie eller et lass med bagasje. Med en godt utstyrt førerplass, en fleksibel 2. seterad og 3. seterad med to seter som kan legges ned i gulvet i det romslige bagasjerommet, har du alltid nok plass i bilen.

FLEKSIBEL FØRERPLASS.

I fremre del av kupeen fremhever den romslige utformingen de praktiske egenskapene til BMW 2-serie Gran Tourer. Men det handler ikke bare om utseende. Seter som kan forskyves, og en rekke oppbevaringsmuligheter gir mange valgmuligheter.

 • Design som gir større plass

  Den horisontale inndelingen av flatene skaper en åpen og romslig innvendig design i BMW 2-serie Gran Tourer og fremhever hvor stor kupeen faktisk er. Den brede frontruten, de store vindusflatene og panoramataket i glass (ekstrautstyr) slipper dagslys inn i kupeen og understreker den luftige designen.

 • Koppholdere

  På førerplassen i BMW 2-serie Gran Tourer sørger to koppholdere bak girspaken for at du ikke trenger å være redd for søl når du har med deg drikke i bilen. I tillegg er det plass til flasker på inntil 1,5 liter i de store dørlommene i for- og bakdørene.

 • Oppbevaringsmuligheter

  Oppbevaringsmulighetene på førerplassen i BMW 2-serie Gran Tourer omfatter et åpent rom over midtkonsollen med plass til smarttelefon, briller eller nøkler. Du finner også praktiske oppbevaringsrom under forsetene og under setene på andre seterad.

FLEKSIBLE BAKSETER.

Baksetene i BMW 2-serie Gran Tourer kan tilpasses de fleste plassbehov. Alt etter hva og hvem du skal ha med deg i bilen, kan du enkelt og greit trekke, skyve og legge ned baksetene og forvandle de tre fullverdige sitteplassene til ekstra bagasjerom. I tillegg kan bakseteryggen deles og legges ned i forholdet 40:20:40, og vinkelen på bakseteryggen kan justeres, slik at du får enda bedre plass til bagasjen.

 • Andre seterad med elektrisk betjent nedfellingsfunksjon

  Det er enkelt å laste lengre gjenstander (inntil 2,60 meter) inn i BMW 2-serie Gran Tourer gjennom bakluken med stor åpning. Du kan nemlig legge ned bakseteryggen fra bagasjerommet ved hjelp av den elektriske betjeningen.

 • Forskyvbar setebenk på andre seterad

  Baksetebenken kan forskyves, slik at du kan utnytte plassen i bagasjerommet enda bedre. Du kan gi baksetepassasjerene mer benplass når de trenger det, eller få mer plass i bagasjerommet når du trenger det. Begge deler er praktisk i hverdagen. Baksetebenken kan forskyves med inntil 130 millimeter og justeres manuelt ved hjelp av en bøyle under setet. Sitteflaten er delt i forholdet 60:40, og delene kan forskyves.

 • Vippebord

  De praktiske vippebordene i baksetet kan brukes til så mangt. Her er det for eksempel plass til lekene og malebøkene til de yngste passasjerene. Det er også plass til spillkonsoller, bøker, bærbare PC-er og godteposer.
  Bordene er festet til skinner på forseteryggene og kan justeres i høyden. Når de ikke er i bruk, kan de vippes bort. De låses trygt i stilling, slik at de ikke er i veien.

TREDJE SETERAD.

BMW 2-serie Gran Tourer leveres med en tredje seterad med to nedfellbare seter. Denne seteraden kan forsvinne under gulvplaten når den ikke er i bruk. Da kan du i stedet bruke den jevne lasteflaten som oppbevaringsplass.

 • Plass til sju personer

  Det er god plass til store og små passasjerer i setene på tredje seterad. Den høye taklinjen sørger for stor takhøyde og god benplass. Her sitter også de minste trygt, for det er tillatt å feste to barneseter på den tredje seteraden. Det er også plass til bagasjen, for selv når tredje seterad er i bruk, rommer bagasjerommet 145 liter.

 • Komfort

  Det er rolig på de behagelige plassene bakerst i BMW 2-serie Gran Tourer. To koppholdere og et oppbevaringsrom i den spesielle midtkonsollen sørger for høy komfort for passasjerene. Oppbevaringsrom med nett på sidene byr på ekstra oppbevaringsplass. Passasjerene helt bakerst har også egne lyskilder i taket (i kombinasjon med lyspakke, ekstrautstyr).

 • Easy-entry-funksjon

  Seteryggene på andre seterad kan vippes forover, og setene kan kjøres forover med easy-entry-funksjonen, slik at det er enkelt å sette seg inn på den tredje seteraden. I tillegg fungerer den ekstra brede innstigningslisten som stigtrinn.

BAGASJEROM.

BMW 2-serie Gran Tourer har en bakluke med stor åpning, slik at du også får store gjenstander inn i bagasjerommet med jevnt gulv. Bakluken kan leveres med automatisk åpning og lukking (ekstrautstyr).

 • Bagasjeromsvolum

  Den forskyvbare seteraden med seterygg som kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40, og den nedfellbare ryggen på passasjersetet foran (ekstrautstyr) gjør at bagasjerommet strekker seg gjennom hele kupeen. Det er plass til 645–1.905 liter avhengig av hvilken stilling setene står i.

 • Sammenleggbart bagasjeromsgulv

  Under bagasjeromsgulvet er det et oppbevaringsrom på ca. 80 liter. Bagasjeromsgulvet åpnes i en håndvending, slik at du enkelt kommer til det ekstra oppbevaringsrommet.