GOD PLASS TIL KJØREGLEDE.

Designen til BMW 2-serie Gran Tourer.

GOD PLASS TIL KJØREGLEDE.

Designen til BMW 2-serie Gran Tourer.

BMW 2-serie Gran Tourer er det siste tilskuddet i BMW 2-seriefamilien. Den har god plass, praktiske og allsidige løsninger. Utvendig bidrar de korte overhengene til et dynamisk utseende. Den lange akselavstanden og den høye taklinjen gir plass til en romslig kupé. Kupeen holder høy kvalitet og byr på en rekke sete-, oppbevarings- og transportmuligheter i tillegg til det store bagasjerommet.

GOD PLASS TIL KJØREGLEDE.Designen til BMW 2-serie Gran Tourer.

BMW 2-serie Gran Tourer er det siste tilskuddet i BMW 2-seriefamilien. Den har god plass, praktiske og allsidige løsninger. Utvendig bidrar de korte overhengene til et dynamisk utseende. Den lange akselavstanden og den høye taklinjen gir plass til en romslig kupé. Kupeen holder høy kvalitet og byr på en rekke sete-, oppbevarings- og transportmuligheter i tillegg til det store bagasjerommet.

UTVENDIG DESIGN.

Proporsjonene til BMW 2-serie Gran Tourer avslører umiddelbart hvor allsidig den er. Sett forfra virker fronten sportslig og flat. Den brede nyregrillen er det visuelle fokuspunktet og ligger dypere enn lyktene. Dette gir et ekstra dynamisk utseende som er unikt i dette segmentet.
Sett fra siden avslører den høye taklinjen, de store dørene og den rette hofmeisterknekken hvor romslig kupeen er. Samtidig har bilen tydelige linjer og et langstrakt vindusparti som gjør at bilens profil ser lengre ut.
Hekken er også utformet slik at den avslører de romslige proporsjonene på innsiden. De horisontale linjene og flatene og lyktene som er plassert langt ut til sidene, understreker bilens bredde.

KJØREGLEDE I TOPPFORM.

Bli kjent med BMW 2-serie Gran Tourer i denne filmen.

KJØREGLEDE I TOPPFORM.

Bli kjent med BMW 2-serie Gran Tourer i denne filmen.

LED-DESIGN.

LED-lyktene med avkjøringslys lyser opp veibanen optimalt. Det gjør det mer behagelig og sikrere å kjøre i mørket. Lyktene har nær- og fjernlys med kraftige Bi-LED-pærer med lavt strømforbruk.
I tillegg til baklyset har også avkjøringslyset LED-pærer. Under bykjøring slås det blendede avkjøringslyset på, slik at kanten av veibanen blir bedre opplyst. Det gjør at føreren kan oppdage for eksempel syklister og fotgjengere tidligere. I hastigheter mellom 40 og 70 km/t fungerer avkjøringslyset også som statisk belysning av svinger.
De doble lysringene sammen med LED-kjørelys og parkerings- eller markeringslys i lyssylindrene i hovedlyktene gir bilen et markant og lett gjenkjennelig utseende.

PANORAMATAK I GLASS.

Panoramataket i glass gir virkelig god utsikt og slipper lyset inn i kupeen, slik at den virker ekstra romslig og innbydende. Hvis sollyset blir for sterkt, kan du lukke rullegardinen med den elektriske trinnløse betjeningen. Panoramatakets skyve- og hevefunksjon gjør det også mulig å slippe inn frisk luft. Når glasstaket settes i luftestilling, kjøres rullegardinen automatisk bakover, slik at frisk luft slipper inn i kupeen. Den integrerte vindavviseren heves automatisk og beskytter mot sjenerende trekk når du kjører med åpent tak.

INNVENDIG DESIGN.

Kupeen til BMW 2-serie Gran Tourer er romslig. Her er det plass til å slappe av en liten stund før du kjører av gårde. Den store frontruten og panoramataket i glass (ekstrautstyr) slipper lyset inn i kupeen. Det skaper en åpen og lys atmosfære. Ønsker du en enda mer stemningsfull atmosfære, kan du supplere med lyspakken (ekstrautstyr). Perforerte setetrekk (ekstrautstyr) og markante sømmer på setene, instrumentpanelet og midtkonsollen understreker den høye kvaliteten i kupeen. Forsetene gir en høy sittestilling og sørger sammen med de ekstra sidevinduene for god oversikt til alle kanter. I tillegg kan du velge BMW Head-Up Display (ekstrautstyr) som projiserer all informasjon som er viktig for kjøringen, midt i førerens synsfelt.
Den bakre delen av kupeen byr på store variasjonsmuligheter. Baksetebenken har tre fullverdige sitteplasser som kan forskyves i lengderetningen i forholdet 60:40 når det er behov for det. Bakseteryggen kan forskyves og legges ned i forholdet 40:20:40. I tillegg har bilen en tredje seterad med plass til to passasjerer.

  • Bakgrunnsbelysning

    Bakgrunnsbelysningen har en velkomstfunksjon som lyser opp kupeen med et behagelig lys. En stilfull blanding av direkte og indirekte belysning fremhever det lounge-aktige preget. Lyskildene er plassert blant annet i midtkonsollen og ved gulvet. I tillegg er det leselys både foran og bak.

MATERIALER.

I materialkonseptet til BMW 2-serie Gran Tourer legges det vekt på å skape en frisk og moderne stil. I stedet for stofftrekk kan setene leveres med trekk i lekkert perforert skinn (ekstrautstyr) med kontrastsømmer. Da leveres også enkelte utstyrsversjoner med instrumentpanel og midtkonsoll trukket i skinn.
Store galvaniserte elementer på instrumentpanelet deler luftdysene og understreker den luftige stilen i kupeen. Listene på instrumentpanelet og dørene leveres i sølvfarge, aluminium, elegant sort eller edeltre av høy kvalitet.

FRITTSTÅENDE SKJERM.

FRITTSTÅENDE SKJERM.

Som alltid i en BMW vender alle viktige betjeningselementer på førerplassen i BMW 2-serie Gran Tourer mot føreren. Det visuelle midtpunktet er det frittstående kontrolldisplayet på 8,8 tommer. Sammen med den luftige designen til midtkonsollen gjenspeiler det kvaliteten og den moderne stilen i kupeen. Det er perfekt plassert i øyehøyde og viser, for eksempel i kombinasjon med et navigasjonssystem, viktig informasjon i høy kvalitet selv under dårlige lysforhold.