DELEGER TIL PÅLITELIGE ASSISTENTER.

BMW ConnectedDrive førerassistentsystemer i BMW 2-serie Gran Tourer.

DELEGER TIL PÅLITELIGE ASSISTENTER.

BMW ConnectedDrive førerassistentsystemer i BMW 2-serie Gran Tourer.

En rekke intelligente teknologiske løsninger avlaster deg på ulike måter under kjøreturen. Det innebærer et generelt høyt sikkerhets- og komfortnivå. Dermed kan du fokusere ene og alene på kjøreglede.

DELEGER TIL PÅLITELIGE ASSISTENTER.BMW ConnectedDrive førerassistentsystemer i BMW 2-serie Gran Tourer.

En rekke intelligente teknologiske løsninger avlaster deg på ulike måter under kjøreturen. Det innebærer et generelt høyt sikkerhets- og komfortnivå. Dermed kan du fokusere ene og alene på kjøreglede.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata på en glasskive i førerens synsfelt. Det gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøring forbudt. I tillegg kan telefon- og underholdningslister pluss meldinger og advarsler fra assistentsystemene vises.
Symbolene projiseres i farger på en glasskive over kombiinstrumentet, slik at for eksempel trafikksymbolene er tydelige. Skiven er svakt tonet for å gi optimale kontraster.
Lysstyrken på projeksjonen tilpasses automatisk lysforholdene og kan justeres manuelt etter behov. Dessuten har den en natt- og en dagmodus. Du kan også velge hva displayet skal vise i tillegg til bilens hastighet og advarsler fra førerassistentsystemene. Polariserte solbriller gjør det vanskeligere å se BMW Head-Up Display.

DRIVING ASSISTANT PLUS.

Driving Assistant Plus omfatter ikke bare assistentsystemene driving assistant, Lane Departure Warning og sammenstøt- og fotgjengervarsling med City-bremsefunksjon, fjernlysassistent og Speed Limit Info, men også kamerabasert Cruise Control med Stop & Go-funksjon og køassistent.

 • Køassistent

  Køassistenten avlaster deg ved ensformig kjøring på motorvei. I hastigheter opptil 60 km/t lar systemet deg flyte med trafikken, slik at køkjøringen blir mindre krevende. Det holder automatisk avstanden, regulerer automatisk hastigheten til bilen står stille, og hjelper deg å styre bilen.

 • Lane Departure Warning

  Lane Departure Warning varsler deg med vibrasjoner i rattet dersom bilen utilsiktet er i ferd med å forlate kjørefeltet i hastigheter over 70 km/t.

 • Sammenstøt- og fotgjengervarsling

  Hvis det er fare for en kollisjon, advarer sammenstøtvarslingen deg i to trinn. Fotgjengervarslingen er aktiv fra 10 til 60 km/t, og varsler i ett trinn ved akutt fare. Samtidig settes bremsene i beredskap, slik at de reagerer raskere. I nødstilfeller kan systemet starte nedbremsingen, slik at hastigheten ved sammenstøtet reduseres betydelig. Systemet advarer deg gradvis kraftigere med lett bremsing til slutt dersom kjøretøyet foran bremser kraftig ned.

 • Cruise control med Stop & Go-funksjon

  Kamerabasert cruise control med Stop & Go-funksjon holder den innstilte hastigheten (inntil 140 km/t) og avstanden til kjøretøyet foran. Om nødvendig bremser bilen til den står i ro, kjører automatisk videre og holder en sikker avstand i saktegående trafikk eller kø.

NAVIGASJONSSYSTEM PLUS MED IDRIVE-MULTIKONTROLL MED TOUCHFUNKSJON.

Navigasjonssystem Plus inkludert BMW Head-Up Display omfatter mange nyttige komponenter: navigasjonssystem med fastmontert 8,8-tommers LCD-fargeskjerm, radio, MP3-spiller, RDS-dobbelttuner og kombiinstrument med høyoppløselig TFT-skjerm på 5,7 tommer. BMW Head-Up Display i farger viser relevant kjøreinformasjon i førerens synsfelt, slik at føreren kan konsentrere seg bedre om trafikken. Veivisningen foregår ved hjelp av piler eller kart og navigasjonsmeldinger over høyttalerne. Systemet betjenes intuitivt med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon, hurtigtaster og åtte favorittaster, stemmestyring eller med berøringsskjermen med dynamiske felter som viser live-innhold. I tillegg er systemet utstyrt med USB-port, Bluetooth-tilkobling og handsfreeanlegg.

Navigasjonssystem Plus er enkelt å bruke. Det viser deg veien på reiser gjennom mange europeiske land og enda lenger hvis du ønsker det. Ved hjelp av TMC-teknologi oppdages hindringer i trafikken tidlig, og du får forslag om alternative ruter, slik at du når målet så raskt som mulig uten å stå i kø.

 • iDrive-multikontroll med touchfunksjon

  Med iDrive-multikontroll med touchfunksjon, som inngår i Navigasjonssystem Plus, kan du enkelt betjene kontrolldisplayet med én hånd. Takket være den integrerte touchfunksjonen kan du skrive inn, for eksempel adresser til navigasjonssystemet, med fingeren. I tillegg kan du trykke og dreie på multikontrollen for å vise og stille inn funksjoner og bla gjennom lister. Betjeningen av systemet er enkel og intuitiv. Det gjør det lettere for deg å holde oppmerksomheten rettet mot trafikken. Alle funksjonene som du kan styre med multikontrollen, vises på det oversiktlige kontrolldisplayet.