KJØREGLEDE FOR HELE FAMILIEN.

Den første BMW 2-serie Gran Tourer.

KJØREGLEDE FOR HELE FAMILIEN.

Den første BMW 2-serie Gran Tourer.

       

KJØREGLEDE FOR HELE FAMILIEN.Den første BMW 2-serie Gran Tourer.

       

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (218d)

0,47–0,45 [0,48–0,45]

Bagasjeromsvolum

645 og 1 905 liter

Nedfellbar rygg på passasjersetet foran

ja

The BMW 2 Series Gran Tourer is proof that compact dimensions, functionality and variability can be combined perfectly with a dynamic design. Be it sporting activities, driving holidays or for day-to-day use, this vehicle is always raring to go – with all the dynamics you expect of a BMW.

FINN UT MER OM BMW 2-SERIE GRAN TOURER.

Komfortable og praktiske funksjoner.

BMW 2-serie Gran Tourer er stappfull av fleksible løsninger som lar deg tilpasse plassen i bilen alt etter om du skal fylle bilen med venner og familie eller et lass med bagasje. Med en godt utstyrt førerplass, en fleksibel 2. seterad og 3. seterad med to seter som kan legges ned i gulvet i det romslige bagasjerommet, har du alltid nok plass i bilen.

Design.

Proporsjonene til BMW 2-serie Gran Tourer avslører umiddelbart hvor allsidig den er. Sett forfra virker fronten sportslig og flat. Den brede nyregrillen er det visuelle fokuspunktet og ligger dypere enn lyktene. Dette gir et ekstra dynamisk utseende som er unikt i dette segmentet. Kupeen til BMW 2-serie Gran Tourer er romslig. Her er det plass til å slappe av en liten stund før du kjører av gårde. Den store frontruten og panoramataket i glass (ekstrautstyr) slipper lyset inn i kupeen. Det skaper en åpen og lys atmosfære. Ønsker du en enda mer stemningsfull atmosfære, kan du supplere med lyspakken (ekstrautstyr).

Fleksibel førerplass.

I fremre del av kupeen fremhever den romslige utformingen de praktiske egenskapene til BMW 2-serie Gran Tourer. Men det handler ikke bare om utseende. Seter som kan forskyves, og en rekke oppbevaringsmuligheter gir mange valgmuligheter.