KOMMUNIKASJON PÅ HØYT NIVÅ.

Nettilgang og førerassistentsystemer i BMW 2-serie Coupé.

KOMMUNIKASJON PÅ HØYT NIVÅ.

Nettilgang og førerassistentsystemer i BMW 2-serie Coupé.

KOMMUNIKASJON PÅ HØYT NIVÅ.Nettilgang og førerassistentsystemer i BMW 2-serie Coupé.

Gode forbindelser er alfa og omega for å sikre plassen i tetsjiktet. Det nye, intuitive betjeningskonseptet i BMW 2-serie Coupé tar derfor kommunikasjonen til et nytt nivå. Ved hjelp av smarttelefonen og moderne teknologi fra BMW ConnectedDrive kan du organisere avtaler, sjekke e-post, planlegge reiseruter eller lytte til favorittmusikken din mens du er på farten. BMW Connected forenkler hverdagen, og du kommer punktlig og avslappet frem til målet.

Finn ut mer

UTMERKET UNDERHOLDNING.

ConnectedDrive digitale tjenester leveres som ekstrautstyr, og omfatter mange tjenester, smarte apper og førsteklasses underholdning. Med online entertainment kan du for eksempel abonnere på en musikktjeneste fra Deezer eller Napster hvor du har ubegrenset tilgang til flere millioner musikkspor. Den integrerte musikkgjenkjenningen gjenkjenner alle låter som spilles på radioen og lagrer dem for deg dersom du ønsker det.

 • Online entertainment

  Online entertainment gir deg tilgang til over 30 millioner musikkspor via det integrerte infotainmentsystemet. Musikksporene stilles til rådighet av våre partnere. Du kan også ta musikken med deg når du forlater bilen, såfremt du har en enhet som støttes av leverandøren. Det fungerer enkelt og greit.


 • Apple CarPlay®

  Forberedelsen for Apple CarPlay® sørger for trådløs og bekvem bruk av en kompatibel iPhone® i bilen. Du kan vise og betjene smarttelefoninnhold og -funksjoner, som musikk, iMessages/tekstmeldinger, anrop, SIRI, navigasjon og utvalgte apper fra tredjeparter, ved hjelp av bilens velkjente brukergrensesnitt og stemmestyringen.

 • BMW Concierge Service

  Med Concierge Services kan du trykke på en knapp og få kontakt med en medarbeider hos BMW callsenter. Medarbeideren kan for eksempel hjelpe deg å finne en bestemt restaurant, nærmeste minibank eller et døgnåpent apotek og kan også sende adresseinformasjon til navigasjonssystemet.

BMW CONNECTED ER DIN PERSONLIGE ASSISTENT.

BMW Connected er en smart app som hjelper deg å komme frem i tide. Appen overfører avtaler fra smarttelefonen til navigasjonssystemet, gir deg beskjed om når du må starte og informerer andre dersom du blir forsinket. Appen informerer deg om ankomststedet, om hvor mye drivstoff du har på tanken, og om bilen er låst. Du kan også bruke appen til å låse og låse opp din BMW 2-serie Coupé. Og hvis du ikke husker hvor du parkerte, viser appen deg veien tilbake til bilen.

 • Share Destination / Send to Car

  Med BMW Connected kan du overføre reisemål fra smarttelefonapper eller nettet til din BMW 2-serie. Du kan også overføre avtaler fra kalenderen på smarttelefonen og ønskede ankomsttider. Systemet overfører uten problemer det nye målet til navigasjonssystemet i din BMW 2-serie Coupé.

 • Time to leave-funksjon

  BMW Connected informerer deg via smarttelefonen eller Apple Watch om det optimale avreisetidspunktet, slik at du kommer frem i tide. Avreisetidspunktet som foreslås av systemet, er basert på trafikkdata i sanntid.

 • Share your Estimated Time of Arrival

  Skulle du likevel bli sittende fast i kø, kan du via BMW Connected sende kollegene eller forretningspartnerne som venter, en sms som informerer om at du blir forsinket samt om ny beregnet ankomsttid. Dette gjør du uten å berøre telefonen.

SMART OG FORUTSEENDE I ALLE SITUASJONER.

BMW 2-serie Coupé har en rekke intelligente førerassistentsystemer som gjør livet enklere for deg. Driving Assistant med sammenstøt- og fotgjengervarsling med City-bremsefunksjon varsler deg i tide om andre kjøretøy eller fotgjengere. Lane Departure Warning reagerer hvis bilen utilsiktet er i ferd med å forlate kjørefeltet, og oppmerksomhetsassistenten anbefaler deg å ta en pause dersom den registrerer at du er trøtt. Og med Aktiv Cruise Control og Speed Limit Info har du alltid full kontroll over hastigheten. Når du er vel fremme ved målet, sørger parkeringsassistenten for at parkeringen går som en lek.

 • Aktiv Cruise Control

  Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon holder den innstilte hastigheten og avstanden til kjøretøyet foran. Bilen overtar igangkjøring og bremsing og holder den valgte avstanden også i saktegående trafikk og kø helt til bilen står stille.

 • Speed Limit Info

  Speed Limit Info inkludert visning av forbikjøringsforbud registrerer fartsgrenser og veistrekninger der det er forbikjøring forbudt, og viser dette på informasjonsdisplayet og på Head-Up Display.

 • Parkeringsassistent

  Parkeringsassistenten gjør det lettere å lukeparkere. Ved kjøring i lave hastigheter kan systemet også måle om det er plass nok til å lukeparkere i korte luker. Er luken stor nok, overtar assistenten styringen, og du trenger bare gire, gi gass eller bremse.

SO CONNECTED, YOU'RE FREE.

SO CONNECTED, YOU'RE FREE.

BMW ConnectedDrive knytter bilen, føreren og omverdenen sammen på en intelligent måte. Det gir høyere komfort, bedre underholdning og en beroligende følelse av sikkerhet når du er ute på veien. Eller sagt på en annen måte: mer kjøreglede.

Finn ut mer

M PERFORMANCE.

M PERFORMANCE.