GRENSELØSE YTELSER.

BMW M240i Coupé.

GRENSELØSE YTELSER.

BMW M240i Coupé.

GRENSELØSE YTELSER.BMW M240i Coupé.

BMW M240i Coupé leverer kompromissløse ytelser og akselererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,8 sekunder. Spesialtilpasset M sportsunderstell, avanserte komponenter for høy ytelse og 6-sylindret M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotor med 340 hk får pulsen til å øke. De sportslige egenskapene til BMW M240i Coupé godt synlige takket være eksklusive M Performance designelementer.

Finn ut mer

KREFTER FRA SEKS SYLINDERE.

KREFTER FRA SEKS SYLINDERE.

Den 6-sylindrede motoren med et slagvolum på 3,0 liter har smidige og praktiske kjøreegenskaper og utpregede sportslige gener. Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren kjennetegnes av spontan respons og høyt turtall allerede på lave turtall. Resultatet er et maksimalt dreiemoment på 500 Nm og en akselerasjon som tar pusten fra deg. Den karakteristiske lyden fra BMW M240i bekrefter motorens krefter.

Finn ut mer

EKSTREMSPORTUTØVER.

I tillegg til den markante grillen og LED-hovedlyktene har fronten til BMW 2-serie Coupé store luftinntak (inngår i M aerodynamikkpakken som er standard) med designelementer i ferrisgrått. Luftinntakene matcher 18" M Dobbelteke 436 M i ferrisgrått I tillegg sørger M sportsbremser (standard) for tilstrekkelig bremsekraft. De aerodynamiske speilhusene i ferrisgrått og modellogoen bak på bilen understreker det nære slektskapet med modellene fra BMW M. Det samme gjør enderørene i sort krom på begge sider. De avslører bilens ytelser og understreker det modifiserte eksosanlegget med intelligent spjeldstyring og bortfall av midtlyddemperen.

DYNAMISK OGSÅ PÅ INNSIDEN.

Tilrettelagt for prestasjoner.

Eksklusive M Performance designelementer skaper en sportslig atmosfære i BMW M240i Coupé. Instrumentpanelet med digital modellogo gir deg full oversikt over all relevant kjøreinformasjon.
Finn ut mer

Sportsseter.

De ergonomiske sportssetene med M-sømmer gjenspeiler bilens dynamiske linjer og gir deg maksimal sittekomfort. Polstrede M Performance kneputer øker komforten. Spesielt på lange kjøreturer gir de behagelig støtte.
Finn ut mer

Ta plass.

Innstigningslistene med modellogo er et bevis på bilens høye kvalitetsnivå.
Finn ut mer

PRESISE KJØREEGENSKAPER.

BMW M240i med M Performance chassisoppsett regnes som en av de aller sprekeste i sin klasse. Oppsettet omfatter spesialtilpasninger av fjærings- og dempingssystemet og en spesiell elastokinematikk for forakselen. Den variable sportsstyringen sørger for presis kontroll av bilens krefter.

 • Variabel sportsstyring

  Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.

 • M sportsfjæring

  På biler med bakhjulsdrift er M sportsunderstell senket med ca. 10 millimeter og har en sportslig chassiskarakteristikk. Den har kortere fjærer, stivere demperinnstilling og hardere stabilisatorer. Til sammen gir dette en mer direkte chassiskarakteristikk som favoriserer en sportslig kjørestil.

 • xDrive

  xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.

 • 8-trinns sports-automatgirkasse

  Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med velgerspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for maksimal ytelse.

INTENS KJØREGLEDE.

INTENS KJØREGLEDE.

M Performance-modellene imponerer med kraftfulle ytelser. De byr på maksimal kjøredynamikk uten å ofre komforten og har en gjennomført sportslig stil. BMW M Performance gjør kjøregleden mer intens.

Finn ut mer
 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.