UNIK KJØREDYNAMIKK.

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 2-serie Coupé.

UNIK KJØREDYNAMIKK.

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 2-serie Coupé.

UNIK KJØREDYNAMIKK.Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 2-serie Coupé.

BMW 2-serie Coupé har en unik kjøredynamikk. Sportslig bakhjulsdrift, perfekt aksellastfordeling og kraftige motorer sørger for kjøreglede. Du kan nyte er presise kjøreegenskaper og imponerende drivstoffutnyttelse.
 

Finn ut mer

BEST PÅ BÅDE KORTE OG LANGE DISTANSER.

Den sportslige bakhjulsdriften, de aerodynamiske formene og det presise chassisoppsettet sørger for at hver kjøretur i BMW 2-serie Coupé er en opplevelse der bilens dynamikk kommer til sin rett. Launch Control-funksjonen til den 8-trinns sports-automatgirkassen aktiverer maksimalt dreiemoment, slik at du kan nyte grenseløs kjøreglede. Også den variable sportsstyringen bidrar til bilens sportslige egenskaper.

 • Kjøreegenskaper

  BMW 2-serie Coupé preges av smidige kjøreegenskaper, utemmede krefter og presis styring. Bak bilens kompakte proporsjoner finner du den dynamisk bakhjulsdriften, Launch Control, den variable sportsstyringen og aksellastfordelingen på 50:50. Hver eneste rattbevegelse, hver eneste sving, hver eneste bevegelse av gasspedalen gir deg en unik kjørefølelse som aldri slipper taket.

 • Adaptivt M sportsunderstell

  Takket være elektroniske støtdempere tilpasser det adaptive M sportsunderstellet seg optimal til både kjørestil og underlag. Understellet er senket med 10 millimeter for å øke de sportslige egenskapene. Ønsker du en merkbart stivere demping, aktiverer du Sport-modus med Driving experience-knappen. I Sport+-modus er Dynamic Traction Control (DTC) aktivert i stedet for dynamisk stabilitetskontroll (DSC). Det betyr at DSC griper senere inn og tillater enda sportsligere kjøring.

 • Variabel sportsstyring

  Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.

MAKSPULS MED ET TASTETRYKK.

Launch Control gir maksimal akselerasjon fra stillestående.

MAKSPULS MED ET TASTETRYKK.

Launch Control gir maksimal akselerasjon fra stillestående.

Launch Control-funksjonen til den 8-trinns automatgirkassen gir maksimal akselerasjon fra stillestående. Velg Sport+-modus, sett velgerspaken i S, hold inne bremsen og trå gasspedalen inn til kickdown. Når du løsner bremsen, raser både BMW 2-serie Coupé og pulsen av gårde.

Finn ut mer

RÅ KRAFTUTFOLDELSE.

BMW TwinPower turbomotorene.

RÅ KRAFTUTFOLDELSE.

BMW TwinPower turbomotorene.

Med avanserte BMW TwinPower turbomotorer setter BMW 2-serie Coupé standarden i klassen. Spontan respons, høy effekt og imponerende virkningsgrad også på høye turtall betyr temperamentsfulle kjøreopplevelser. Jevn motorgange og høy kjørekomfort er selvfølgelig inkludert.

Finn ut mer

8-trinns sports-automatgirkasse.

Den 8-trinns automatgirkassen har svært kort avstand mellom girtrinnene og minimale turtallsendringer, noe som innebærer ekstra høy girings- og kjørekomfort. Dette betyr også imponerende dynamikk og lavt drivstofforbruk.

MESTRER ALLE TYPER TERRENG.

Det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive.

MESTRER ALLE TYPER TERRENG.

Det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive.

Det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive gir god kjørekomfort og høyere sikkerhet – også i dårlig vær og vanskelige kjøresituasjoner.

Finn ut mer

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EfficientDynamics gir lavere forbruk og mer kjøreglede. De innovative løsningene påvirker drivverk, energistyring og bilkonsept. Løsningene gir lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp og samtidig økt kjøredynamikk og kjøreglede. Dette er standard i alle BMW-modeller, også i BMW 2-serie.

Finn ut mer

FØRERASSISTEN-SYSTEMER.

FØRERASSISTEN-SYSTEMER.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.