SPORTSLIG REBELL.

Designen til BMW 2-serie Coupé.

SPORTSLIG REBELL.

Designen til BMW 2-serie Coupé.

SPORTSLIG REBELL.Designen til BMW 2-serie Coupé.

Den sportslige utvendige designen til BMW 2-serie Coupé består av markante linjer og strukturerte flater. Kupeen følger den samme stilen. Det nye betjeningskonseptet med intuitivt plasserte funksjoner sørger for en fokusert føreropplevelse i et sportslig atmosfære.|

BMW M240i Coupé:

Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,78
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 179

PERFEKT DYNAMIKK.

Sportslig silhuett.

Den svakt skrånende taklinjen til BMW 2-serie Coupé er et uttrykk for sportslig eleganse og kraftfull fremdrift. Den dynamiske fronten med den foroverlente grillen understreker den langstrakte linjeføringen og fremhever bilens atletiske stil.

Fokusert front.

De store luftinntakene setter et dynamisk preg på den kraftfulle fronten. LED-hovedlykter (ekstrautstyr) i ny utforming på hver side av den markante grillen forsterker bilens dynamiske utseende. Lyset fra LED-lyktene er betydelig lysere og øker sikkerheten og reduserer energiforbruket.

Markant hekk.

Den atletiske hekken på BMW 2-serie Coupé har en typisk BMW-design. Horisontale linjer og strukturerte flater understreker bilens dynamikk.

Suveren stil.

Den karakteristiske designen til baklyktene med brede, røde LED-elementer i L-form skaper en stil som er lett gjenkjennelig, både dag og natt. Lyktene føyer seg elegant inn i bilens formspråk som også understreker hekkens bredde.

BMW ORIGINALTILBEHØR.

I BMW 2-serie Coupé er det enkelt å nyte livet mens du er på farten, ikke minst takket være det omfattende utvalget av tilbehør som spenner fra sykkel/eBike-stativ med tilhengerfeste og universalkroken i Travel & Comfort-systemet som du kan henge klær på, til tekstilmatter.

KJØREDYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE.

KJØREDYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • BMW 220i Coupé:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,61–0,57
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 140–131

  BMW 220d Coupé:

  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,44–0,41
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 115–107

  BMW 230i Coupé:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,64–0,62
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 147–142

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.