SPORTSLIG REBELL.

Designen til BMW 2-serie Coupé.

SPORTSLIG REBELL.

Designen til BMW 2-serie Coupé.

SPORTSLIG REBELL.Designen til BMW 2-serie Coupé.

Den sportslige utvendige designen til BMW 2-serie Coupé består av markante linjer og strukturerte flater. Kupeen følger den samme stilen. Det nye betjeningskonseptet med intuitivt plasserte funksjoner sørger for en fokusert føreropplevelse i et sportslig atmosfære.


Finn ut mer

PERFEKT DYNAMIKK.

Sportslig silhuett.

Den svakt skrånende taklinjen til BMW 2-serie Coupé er et uttrykk for sportslig eleganse og kraftfull fremdrift. Den dynamiske fronten med den foroverlente grillen understreker den langstrakte linjeføringen og fremhever bilens atletiske stil.
Finn ut mer

Fokusert front.

De store luftinntakene setter et dynamisk preg på den kraftfulle fronten. LED-hovedlykter (ekstrautstyr) i ny utforming på hver side av den markante grillen forsterker bilens dynamiske utseende. Lyset fra LED-lyktene er betydelig lysere og øker sikkerheten og reduserer energiforbruket.
Finn ut mer

Markant hekk.

Den atletiske hekken på BMW 2-serie Coupé har en typisk BMW-design. Horisontale linjer og strukturerte flater understreker bilens dynamikk.
Finn ut mer

Suveren stil.

Den karakteristiske designen til baklyktene med brede, røde LED-elementer i L-form skaper en stil som er lett gjenkjennelig, både dag og natt. Lyktene føyer seg elegant inn i bilens formspråk som også understreker hekkens bredde.
Finn ut mer

BMW ORIGINALTILBEHØR.

I BMW 2-serie Coupé er det enkelt å nyte livet mens du er på farten, ikke minst takket være det omfattende utvalget av tilbehør som spenner fra sykkel/eBike-stativ med tilhengerfeste og universalkroken i Travel & Comfort-systemet som du kan henge klær på, til tekstilmatter.

KJØREDYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE.

KJØREDYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.