SPORTSLIG REBELL.

Designen til BMW 2-serie Coupé.

SPORTSLIG REBELL.

Designen til BMW 2-serie Coupé.

SPORTSLIG REBELL.Designen til BMW 2-serie Coupé.

Den sportslige utvendige designen til BMW 2-serie Coupé består av markante linjer og strukturerte flater. Kupeen følger den samme stilen. Det nye betjeningskonseptet med intuitivt plasserte funksjoner sørger for en fokusert føreropplevelse i et sportslig atmosfære.


Finn ut mer

PERFEKT DYNAMIKK.

Sportslig silhuett.

Den svakt skrånende taklinjen til BMW 2-serie Coupé er et uttrykk for sportslig eleganse og kraftfull fremdrift. Den dynamiske fronten med den foroverlente grillen understreker den langstrakte linjeføringen og fremhever bilens atletiske stil.
Finn ut mer

Fokusert front.

De store luftinntakene setter et dynamisk preg på den kraftfulle fronten. LED-hovedlykter (ekstrautstyr) i ny utforming på hver side av den markante grillen forsterker bilens dynamiske utseende. Lyset fra LED-lyktene er betydelig lysere og øker sikkerheten og reduserer energiforbruket.
Finn ut mer

Markant hekk.

Den atletiske hekken på BMW 2-serie Coupé har en typisk BMW-design. Horisontale linjer og strukturerte flater understreker bilens dynamikk.
Finn ut mer

Suveren stil.

Den karakteristiske designen til baklyktene med brede, røde LED-elementer i L-form skaper en stil som er lett gjenkjennelig, både dag og natt. Lyktene føyer seg elegant inn i bilens formspråk som også understreker hekkens bredde.
Finn ut mer

BMW ORIGINALTILBEHØR.

I BMW 2-serie Coupé er det enkelt å nyte livet mens du er på farten, ikke minst takket være det omfattende utvalget av tilbehør som spenner fra sykkel/eBike-stativ med tilhengerfeste og universalkroken i Travel & Comfort-systemet som du kan henge klær på, til tekstilmatter.

KJØREDYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE.

KJØREDYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE.