VÅR DEFINISJON AV KOMFORTSONE.

Komfort og sikkerhet i BMW 2-serie Coupé.

Noen ganger er det mer moro å svømme mot strømmen, det er BMW 2-serie Coupé et bevis på. De som går nye veier, vet også å sette pris på en godt belyst veistrekning. Og det er ingen fare for å blende møtende biler. Servotronic sørger kontinuerlig for optimal styring, og en rekke andre detaljer gjør hverdagen mer behagelig, uansett hvor lite hverdagslig den er.

ADAPTIVE KJØRELYS.

De adaptive kjørelysene med variabel lysfordeling for bykjøring og motorvei, avkjøringslys og bi-xenonteknologi lyser opp veibanen optimalt. De bevegelige lyktene lyser langt inn i kurvene så snart du dreier på rattet. Avkjøringslyset lyser opp området nær bilen. Det aktiveres automatisk når blinklyset slås på eller ved et kraftig rattutslag, selv når bilen står i ro. De adaptive kjørelysene lyser opp veien optimalt i alle situasjoner og øker den aktive sikkerheten.

FJERNLYSASSISTENT.

Fjernlysassistenten avlaster deg ved å slå fjernlyset på og av automatisk ved møtende eller forankjørende trafikk. Fjernlyset slås også av når veibanen er godt opplyst.
Et kamera ved det innvendige speilet registrerer lyset fra andre biler som befinner seg inntil 1000 meter unna. Registrerer den aktiverte fjernlysassistenten baklyktene til en bil foran deg eller at det kommer en bil imot, slår systemet fjernlysene automatisk av og deretter på igjen.

SERVOTRONIC.

SERVOTRONIC.

Optimal servostyring.

Bilen får behagelige og smidige styreegenskaper, og du bruker mindre krefter på å styre den. Dermed blir det enklere å manøvrere bilen når du skal parkere, og når du kjører i trange gater og på svingete veier.

Systemet måler hastigheten elektronisk. Ut fra den målte verdien beregner en styreenhet hvor mye kraft som må til for å styre bilen i den aktuelle situasjonen. Styrekraften kan tilpasses den aktuelle situasjonen og doseres mye mer nøyaktig enn med en tradisjonell servostyring.

Dermed kreves det minimalt med krefter å manøvrere bilen i lave hastigheter. Etter hvert som hastigheten øker, reduseres servokraften gradvis for å sørge for at bilen har god kontakt med underlaget og holder stø kurs.

Overlegen presisjon.

Basert på hastigheten beregner en styreenhet hvor mye kraft som må til for å styre bilen i den aktuelle situasjonen. Ved hjelp av en elektromagnetisk styrt ventil i styrehydraulikken kan styrekraften tilpasses den aktuelle situasjonen og doseres mye mer nøyaktig enn med en tradisjonell servostyring.

Minimal kraftbruk.

Dermed kreves det minimalt med krefter å manøvrere bilen i lave hastigheter. Etter hvert som hastigheten øker, reduseres servokraften gradvis, slik at bilen har god kontakt med underlaget og holder stø kurs.

PRAKTISKE FUNKSJONER.

BMW 2-serie Coupé er romslig og praktisk. Oppbevaringsrommene i dørene har plass til literflasker. Drikke kan også oppbevares trygt i koppholderen i midtkonsollen og midtarmlenet bak.
Med baksete som kan deles i forholdet 40:20:40 (ekstrautstyr), er det ingen sak å transportere større gjenstander. Oppbevaringspakken til BMW 2-serie Coupé inneholder flere nyttige detaljer, blant annet et nett på bagasjeromsgulvet og veske- eller festekroker i bagasjerommet. Slike ting gjør bilen både sikrere og mer funksjonell.

COMFORT ACCESS.

Comfort Access er en innovativ funksjon med høy betjeningskomfort. Funksjonen gjør det mulig å åpne dørene på bilen og starte motoren uten å bruke bilnøkkelen. Bilnøkkelen, som du f.eks. har i vesken eller lommen, gjenkjennes automatisk når du nærmer deg bilen. Døren låses opp automatisk, og deretter kan du bare sette deg inn og starte motoren ved å trykke på start/stopp-knappen.
Funksjonen forutsetter at du har med deg bilnøkkelen, og at bilen gjenkjenner den.