ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.

Den nye BMW M240i Coupé med 340 hk.

ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.

Den nye BMW M240i Coupé med 340 hk.

ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.Den nye BMW M240i Coupé med 340 hk.

Den kompakte BMW M240i Coupé har M Performance TwinPower turboteknologi og spesialtilpasset M sportsfjæring som gir denne M Performance-coupeen ideelle kjøreegenskaper. 2-dørsmodellene har M i genene og en ytelse som tar pusten fra deg.

Opplysninger for M240i Coupé:
Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,78–0,71 l/mil
CO2-utslipp ved blandet kjøring: 179–163 g/km

BMW M240i COUPÉ MED M PERFORMANCE DESIGN.

Det er ingen tvil om at BMW M240i Coupé er signert M GmbH. Den temperamentsfulle 2-dørsmodellen har i tillegg til M Sportspakke mange M Performance-elementer som gjør den unik. De sportslige genene er godt synlige både på utsiden og på innsiden, blant annet med eksklusive lettmetallfelger, enderør på begge sider og sidespeilhus i kontrastfarge. Bilen har et fascinerende utseende, men det er når du starter den 6-sylindrede motoren, det går opp for deg at du har fantastiske kjøreopplevelser foran deg.

EKSKLUSIVE ELEMENTER PÅ BMW M240i COUPÉ.

Designelementer i kontrastfarge.

På BMW M240i Coupé har luftinntakene på sidene av det aerodynamiske frontskjørtet designelementer i ferrisgrått.

18" M Dobbelteke 436 M.

Eksklusive lettmetallfelger i ferrisgrått overfører akselerasjons- og bremsekraften optimalt til asfalten. De fungerer ypperlig sammen med M sportsbremser som er del av standardutstyret (225/40 ZR18 foran, 245/35 ZR18 bak).

Sidespeilhus i kontrastfarge.

De elegante speilhusene er ferrisgrå. Den aerodynamiske designen gir fartsvinden lite motstand.

M-logo i mørk krom.

M-logoen i mørk krom understreker på elegant vis at BMW M240i Coupé er en M Performance-modell.

Enderørsdeksler på begge sider.

BMW M240i er den eneste modellen i BMW 2-serie som har enderørsdeksler i sort krom på begge sider. Det viser at bilen har modifisert eksosanlegg med intelligent spjeldstyring og bortfall av midtlyddemperen.

Modellogo i mørk krom.

Den spesielle modellogoen i kontrastfarge på hekken understreker det nære slektskapet mellom BMW M240i Coupé og BMW M-modellene.

Innstigningslister med modellogo.

Eksklusive innstigningslister med aluminiumsinnlegg og modellogo skaper forventninger om kjøreopplevelsene som venter deg.

Modellogo på førerplassen.

Det sportslige preget er også synlig på førerplassen med digital modellogo og røde tall i de fine skalaene på instrumentpanelet.

6-SYLINDRET M PERFORMANCE TWINPOWER TURBO BENSIN-REKKEMOTOR.

BMW M240i imponerer med rå krefter, smidige kjøreegenskaper og gode hverdagsegenskaper. Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren har et slagvolum på 3,0 liter. Den kombinerer Valvetronic, dobbel-Vanos og direkte bensininnsprøytning med en TwinScroll turbolader. Denne kraftige motoren kjennetegnes av svært spontan respons, høyt dreiemoment på lave turtall og et bredt turtallsregister. Resultatet er et maksimalt dreiemoment på 500 Nm og et forbruk ved blandet kjøring på 0,78 liter per mil (0,71 l/mil med 8-trinns sports-automatgirkasse). På bare 4,8 sekunder (4,6 sek med 8-trinns sports-automatgirkasse) akselererer bilen fra 0 til 100 km/t. BMW M240i er den eneste modellen i BMW 2-serie som er utstyrt med denne motoren.

 • Fet M Performance-lyd

  Eksosanlegget til BMW M240i Coupé er lett gjenkjennelig med enderørene i sort krom på hver side. Den intelligente spjeldstyringen og bortfallet av midtlyddemperen sørger for en helt spesiell motorlyd som gir deg gåsehud når du sitter i sportssetene foran. Optimeringen av bilens motorlyd understreker følelsen av å kjøre sportsbil.

BMW M240i COUPÉ MED M PERFORMANCE KJØREDYNAMIKK.

Kjøredynamikkonseptet til BMW M240i Coupé er utformet med tanke på ytelse. Bilen er designet for økt kjøreglede samtidig som den skal være praktisk i daglig bruk. Hver gang bilen kjører ut av en sving, merker du de smidige og presise kjøreegenskapene og hvor perfekt alle komponentene er tilpasset hverandre. Ingeniørene i BMW M GmbH har gjort omfattende endringer for å optimere styreegenskapene ned til minste detalj.

 • Senket M sportsfjæring gjør bilen mer dynamisk

  For å overføre den suverene motorkraften til mer dynamiske kjøreegenskaper er fjærer og stabilisatorer presist tilpasset den momentsterke 6-sylindrede motoren. Forstillingen har en spesiell elastokinematikk som bidrar til unike kjøreopplevelser. Spesialtilpasset M sportsfjæring som er senket med 10 mm, og variabel sportsstyring med Servotronic gir ekstra smidige kjøreegenskaper. Firehjulsdriftsystemet BMW xDrive (ekstrautstyr) fordeler drivkraften fleksibelt mellom akslene på BMW M240i xDrive Coupé, slik at du får maksimalt veigrep også på vanskelige underlag.

  Opplysninger for BMW M240i xDrive Coupé:
  Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,74 l/mil
  CO2-utslipp ved blandet kjøring: 169 g/km

 • Sportsligere kjøreytelser med 8-trinns sports-automatgirkasse

  BMW M240i Coupé akselererer ekstra raskt med 8-trinns sports-automatgirkasse (ekstrautstyr). Girkassen har launch control som sørger for at bilen akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 4,6 sekunder. Du trenger bare å trykke på DSC-tasten, sette velgerspaken i S, holde bremsepedalen inne og trå inn gasspedalen. Når du så slipper bremsen, kjenner du virkelig hva drivkraft er.

 • Bedre kontroll med M sportsbremser som standard

  Forhjulene med 18" M lettmetallfelger Dobbelteke 436 M bremses med aluminiumsskivebremser med 4-stemplers faste bremsekalipere. På bakakselen brukes det en versjon med to stempler. Bremsene har innvendig ventilasjon, slik at de bremser sikkert også ved høy termisk belastning. Markante blå bremsekalipere med M-logo viser tydelig bilens fremragende bremseeffekt selv når den står i ro.

OPTIMALE KJØREEGENSKAPER.

BMW M240i Coupé med en proff bak rattet.

M PERFORMANCE-FAMILIEN.

Det ypperste innen design, motorkraft og kjøredynamikk forenes perfekt i M Performance-modellene. Det eksklusive tilbudet fra BMW M GmbH forener det beste fra den enkelte BMW-modellserien med de dynamiske genene fra BMW M. Resultatet er en helt egen klasse.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

  Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.