VÅR DEFINISJON AV FRIHET.

Den nye BMW 2-serie Cabriolet.

VÅR DEFINISJON AV FRIHET.

Den nye BMW 2-serie Cabriolet.

VÅR DEFINISJON AV FRIHET.Den nye BMW 2-serie Cabriolet.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW 230i Cabriolet3)

5,9

Topphastighet i km/t (BMW 230i Cabriolet3)

250

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (BMW 230i Cabriolet3)

0,64–0,62

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (BMW 230i Cabriolet3)

147–141

Den nye BMW 2-serie Cabriolet er sportslig og elegant. Kombinasjonen av dynamisk design, kraftige motorer og eksklusivt utstyr i den nyutformede kupeen åpner for grenseløs kjøreglede. Den mest sportslige kabrioleten har sin egen stil.

KOMPROMISSLØS DESIGN.

Designen til BMW 2-serie Cabriolet.

KOMPROMISSLØS DESIGN.

Designen til BMW 2-serie Cabriolet.

Førsteinntrykket av BMW 2-serie Cabriolet er en kombinasjon av sterke krefter og elegante linjer. Bilen har sportslige proporsjoner, markant front med nyutformet grill og elegant kalesje. Den brede hekken med nye LED-lykter gir også en pekepinn på kreftene som skjuler seg under panseret.

Finn ut mer
"De sportslige egenskapene til BMW 2-serie Cabriolet gir den et markant utseende."
Oliver Heilmer, sjef for innvendig design hos BWM personbil

GRENSELØS DYNAMIKK.

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 2-serie Cabriolet.

GRENSELØS DYNAMIKK.

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 2-serie Cabriolet.

Den nye BMW 2-serie Cabriolet gir deg kjøreglede med åpent tak. Kraftige motorer, perfekt aksellastfordeling og imponerende virkningsgrad legger til rette for sportslige kjøreopplevelser under åpen himmel.

Finn ut mer

HOLD KONTAKTEN MED OMVERDENEN.

Nettilgang og førerassistentsystemer i BMW 2-serie Cabriolet.

HOLD KONTAKTEN MED OMVERDENEN.

Nettilgang og førerassistentsystemer i BMW 2-serie Cabriolet.

I den nye BMW 2-serie Cabriolet er det enkelt å holde kontakten med venner og verden rundt deg, og du kommer alltid trygt og uthvilt frem til kjøreturens mål. BMW ConnectedDrive gir deg tilgang på digitale tjenester, smarte apper og assistentsystemer som sørger for komfort, underholdning og sikkerhet.

Finn ut mer

ENESTÅENDE FRIHETSFØLELSE.

BMW M240i Cabriolet.

ENESTÅENDE FRIHETSFØLELSE.

BMW M240i Cabriolet.

BMW M240i Cabriolet med 6-sylindret M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotor, adaptivt M sportsunderstell, 8-trinns automatgirkasse (ekstrautstyr), variabel sportsstyring og M sportsbremser garanterer intense kjøreopplevelser under åpen himmel.

Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  (1) Verdiene gjelder frem til 15.04.2018. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon om hva som leveres.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

  Verdiene for modeller merket med (2) er foreløpige verdier.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.