DYNAMIKK SOM ØKER PULSEN.

BMW M240i Cabriolet.

DYNAMIKK SOM ØKER PULSEN.

BMW M240i Cabriolet.

DYNAMIKK SOM ØKER PULSEN.BMW M240i Cabriolet.

BMW M240i Cabriolet har EN akselerasjon utenom det vanlige. Den turboladede 6-sylindrede bensin-rekkemotoren bruker 4,9 sekunder på å akselerere bilen fra 0 til 100 km/t, mens M sportsunderstell omdanner kreftene til kraftfulle kjøreopplevelser. Eksklusive designelementer fra M Performance preger det dynamiske utseendet.


BMW M240i Cabriolet:
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,83
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 189

MAKSPULS ER STANDARD.

6-sylindret M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

MAKSPULS ER STANDARD.

6-sylindret M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

BMW M240i drives av en 6-sylindret M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotor med et slagvolum på 3-liter. Den gjør bilen imponerende rask og praktisk i hverdagen. Den kraftige motoren kjennetegnes av svært spontan respons, høyt dreiemoment på lave turtall og et bredt turtallsregister.

FARSTFYLT UTSEENDE.

Den utvendige designen til BMW M240i Cabriolet er preget av M Sportspakke og en rekke M Performance-elementer. Fronten med LED-hovedlykter og større luftinntak gir et dynamisk inntrykk. Det samme gjør 18" M Dobbelteke 436 M i ferrisgrått kombinert med M sportsbremser med blå bremsekalipere. Enderør i sort krom på begge sider og modellogo i mørk krom fremhever den kraftfulle hekken på BMW M240i Cabriolet, mens speilhusene i ferrisgrått er aerodynamisk utformet.

SPORTSLIGE OPPLEVELSER UNDER ÅPEN HIMMEL.

SPORTSLIGE OPPLEVELSER UNDER ÅPEN HIMMEL.

BMW M240i Cabriolet har en sportslig og førerorientert kupé med blant annet digital modellogo og kombiinstrument med skalaer. M Performance-elementer som M sportsratt i skinn, ergonomiske M sportsseter og kneputer gir svært god styre- og sittekomfort, mens innstigningslister med modellogo avrunder den sportslige og elegante stilen.

PRESISE KJØREEGENSKAPER.

Kjøredynamikkonseptet til BMW M240i Cabriolet kombinerer intensiv kjøreglede med praktiske egenskaper. De tilpassede komponentene sørger for smidige og presise kjøreegenskaper, og chassis og styring er tilpasset sportslige kjøreopplevelser.

 • Presis kjøring med variabel sportsstyring

  Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.

 • M sportsunderstell for sportslig kjøring

  På biler med bakhjulsdrift er M sportsunderstell senket med ca. 10 millimeter og har en sportslig chassiskarakteristikk. Den har kortere fjærer, stivere demperinnstilling og hardere stabilisatorer. Til sammen gir dette en mer direkte chassiskarakteristikk som favoriserer en sportslig kjørestil.

 • Bedre veigrep med BMW xDrive

  Den intelligente firehjulsdriften BMW xDrive fordeler kontinuerlig drivkreftene på alle hjulene avhengig av hjulenes friksjonsverdier. Resultatet er bedre dynamikk, veigrep og kjøreegenskaper også i krevende kjøresituasjoner. Firehjulsdriften med prioritert bakhjulsdrift tilfredsstiller de høye kravene til kjøredynamikken til BMW M240i Coupé.

 • Raske girskift med 8-trinns sports-automatgirkasse

  Den 8-trinns sports-automatgirkassen kan gire automatisk, eller du kan gire manuelt med girhendlene på rattet eller velgerspaken. Den tilpasser seg kjørestilen uansett om den er rolig eller dynamisk. Du kan også aktivere funksjonen launch control. I SPORT+-modus er giringen optimert for maksimal ytelse.

INTENS KJØREGLEDE.

BMW MPerformance

INTENS KJØREGLEDE.

M Performance-modellene imponerer med kraftfulle ytelser. De byr på maksimal kjøredynamikk uten å ofre komforten og har en gjennomført sportslig stil. BMW M Performance. Intens kjøreglede.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • BMW M240i Cabriolet:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,83
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 189

  BMW M550i xDrive Sedan:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,91–0,89
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 209–204

  BMW M760Li xDrive Limousine:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 1,28
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 294

  BMW X4 M40i:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,86
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 199

  BMW X6 M50d:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,66
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 174

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.